Forró éjszakára számíthatsz? Hódítasz vagy téged hódítanak meg? A Life.hu szexhoroszkópja segít neked, hogy felkészülj a rád váró érzéki élményekre ma este is.

Kos: A szerelmi szerepjátékok nemcsak a szexet dobják fel, hanem egymás vágyait és magatokat is megismeritek a különböző maskarák által. Éppen ezért fontos, hogy tudd, hol van a határ a valódi és az eljátszott szeretőd személyisége között.

Bika: Nem is kezdődhetne jobban a hét egy közösen tett szexuális utazásnál. Az úti cél legyen India, a kirándulás pedig forogjon a Káma Szútra rejtelmei körül. A szerelem és a szeretkezés művészetének gyakorlása a legjobb éjszakai program.

Ikrek: Nagyon érzékenyen reagálsz a kedvesed érintésére. Ha ő is ilyen "szenzitív" állapotában van, csodálatos, intim szeretkezés vár rátok. Ha azonban szenvedélyesebben közelít feléd, mint szeretnéd, elveheti a kedved a hancúrozástól.

Rák: Újabb nap, vagyis éjszaka, ami perzselő szenvedéllyel köszönt be a hálószobádba. A pároddal elég egyetlen, sokat mondó pillantást váltanotok, és máris tudjátok mindketten, hogy mire vágyik a másik.

Oroszlán: Az érzékeiddel közelíts a kedvesedhez, ne az akaratoddal! A szeretkezés - persze vannak kivételes helyzetek - nem a másik alárendeléséről szól, hanem az örömszerzésről, egymásnak és magatoknak, egyenlő arányban.

Thinkstock

Szűz: A fagyos hangulatot mi sem oldja jobban a perzselő szenvedélynél és a tüzes szexnél. Ha mostanában több feszültség van köztetek a kedveseddel, fehér asztal helyett fehér lepedőn rendezzétek a nézeteltéréseket.

Mérleg: Ha hódításra vágysz, ne kacsingass ki a kapcsolatodból, hanem csábítsd el a párodat újra és újra. Így nemcsak őt nyűgözöd le nap mint nap, hanem te sem unatkozol, hiszen csábítasz.

Skorpió: Több kreativitás, mocskosabb fantázia, élvezetesebb szex. Ha mindig ugyanakkor, ugyanott és ugyanúgy szeretkeztek, egy idő után nemcsak unalmas lesz a szex, hanem a kedved is elmehet tőle.

Nyilas: Sportot űzöl a szexből? Nagyon helyes! A szexnek és a sportnak számos közös nevezője van, mindkettőt jobb párban végezni, és mindkettő után boldogabbnak érzed magadat, mint előtte.

Bak: Nincs kedved hancúrozni? Próbálj ki néhány természetes afrodiziákumot. Ha az osztrigát vagy a kaviárt nem szereted, vagy nem tudod beszerezni, egyetek csokit vagy édes, vitamindús gyümölcsöket.

Vízöntő: Csábítsd a kedvesedet csillagokat nézni. A nyári égbolt romantikus csodái, ha megcsillannak a szemedben, a párod egyből tudni fogja, hogy mire is vágysz valójában: a szabad ég alatt szenvedélyesen szeretkezni.

Halak: Igazán bomba, sőt mi több, szexbomba formában vagy! A párodat lépten-nyomon erotikus kalandokra veszed rá, és ő hősiesen tartja is veled a lépést. Hiszen egy ilyen fantasztikus szeretőnek nem lehet nemet mondani.

Heti horoszkóp (július 30-augusztus 3.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-heti-horoszkop-julius-30augusztus-3.html Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.html Folyt a vér Rihanna legutóbbi bulijában - Az üvegek mellett a csontok is törtekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-folyt-a-ver-rihanna-legutobbi-bulijaban.html Videó a legszexibb 4 gyermekes apukáról - Forró képgaléria David Beckhamrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-video-szexi-kepgaleria-david-beckhamrol.html Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html A múltunk hatásait nem iktathatjuk ki az életünkbőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-esszencia-gyermekkori-tapasztalatok-felelmek-tevhitek.html Nők bugyi nélkül - Ki miért vállalja be? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-szexi-trendi-erotikus-nok-bugyi-nelkul-avagy-ki-miert.html Amibe a nagyi is belepirulna - A világ legpajzánabb múzeumai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-erotika-utazas-es-szorakozas-a-vilag-legpajzanabb-muzeumai-amiket-neked.html "A véres szexszel nagyon kell vigyázni" - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-a-veres-szexszel-nagyon-kell-vigyazni-ejszakai-pasivelemeny-18.html Lovagold meg! - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120725-szex-szerelem-parkapcsolat-lovagold-meg-forro.html