Dobd fel a szexuális életedet! Varázsold forróbbá a hálószobád hangulatát. A Life.hu szexhoroszkópja segít, hogy mivel teheted felejthetetlenebbé ezt az éjszakát.

Kos: A párod gyengéd, kedves közeledését nem tudod mire vélni, te tempósabb, lüktetőbb szexre vágysz. Találjátok meg az összhangot és az arany középutat, különben az egyikőtök csalódottabban piheg majd szeretkezés után.

Bika: Ha evés közben jön meg az étvágy, akkor az érzéki előjáték is felkorbácsolhatja a szenvedélyt, meghozhatja a kedvedet a szeretkezéshez. De ami nem megy, azt nem kell erőltetni, csak egy kicsit...

Ikrek: Kíváncsiságod újabb és újabb kísérletezésbe hajt, még ha ennek a kedvesed nem is mindig örül. Új szexpraktikák kipróbálása valóban izgató, de maradj mértéktartóbb, ne akarj olyat a pasidtól, amit te sem szeretnél.

Rák: Gyertyafényben szeretkezni igazán romantikus. A mécsesek érzéki fénye teljesen másként láttatja a meztelen testek játékát, lágyabbá varázsol, izgatóbbá tesz, és a végletekig fokozza a szenvedélyt.

Oroszlán: Ha nincs kedved szeretkezni, akkor a kedvesed bármit bevethet, felizgathatatlan vagy. Ha azonban tombol benned a kéjvágy, megállíthatatlan tornádóként csapsz le a pasidra, és pont ugyanannyit "hagysz" belőle, mint egy forgószél.

Szűz: Igazán elemedben érzed magadat! Olyan vonzónak találod a pasidat, mint a méhek a mézet. Ezért akár arra is hajlandónak mutatkozol, hogy bekenjen mézzel, csakhogy végre maga alá gyűrjön.

Thinkstock


Mérleg:
Illúzióromboló lehet számodra ma, ha a kedvesed új dolgokkal igyekszik feldobni a szexuális hangulatodat. Egyszerű, minden formabontó mutatványtól mentes szexre vágysz. Előjátékra, aktusra és alvásra.

Skorpió: Ha meg akarod adni a módját a szeretkezésnek, sem az időt, sem az energiát nem sajnálhatod rá. A villámgyors meneteknek is megvan az előnye, de nem rohanhatsz állandóan. Feküdj le, és élvezd inkább!

Nyilas: Talán egy új ágy vagy matrac a szerelmi életedet is felturbózná. Légy merész, próbáld ki a vízágyat. Nemcsak alvásra kényelmes, hanem szeretkezés közben újabb élményekkel ajándékoz meg a közös ringatózás a hullámok hátán.

Bak: Ha szeretnéd felizgatni a partneredet, használd az ajkaidat. De ne térj egyből a lényegre. Először hívd ki egy hosszas csókcsatára, majd akár nyersz, akár nem, haladj egyre lejjebb, egyetlen négyzetcentimétert se hagyj ki.

Vízöntő: Fel vagy villanyozva! Ezért eszedbe sem jut, hogy este vaksötétben közeledj a párod felé az ágyban, látni szeretnéd őt és láttatni szeretnéd magadat. Semmilyen gátlás nem állhat most a tökéletes kielégülésed útjába.

Halak: Legszívesebben bezárkóznál az álomvilágodba, ahol minden úgy történik, ahogy te szeretnéd. Ábrándozás helyett törődhetnél a pasiddal is, aki él-hal azért, hogy végre a kezedbe vedd... az irányítást is!

Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html Augusztusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-karrierhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp augusztusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-szerelmi-horoszkop-augusztusra.html Van bugyi a szoknya alatt, édes? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120730-szex-azonnal-ha-nincs-bugyi-a-szoknya-alatt-ejszakai.html Nők bugyi nélkül - Ki miért vállalja be? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-szexi-trendi-erotikus-nok-bugyi-nelkul-avagy-ki-miert.html Amibe a nagyi is belepirulna - A világ legpajzánabb múzeumai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-erotika-utazas-es-szorakozas-a-vilag-legpajzanabb-muzeumai-amiket-neked.html "A véres szexszel nagyon kell vigyázni" - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-a-veres-szexszel-nagyon-kell-vigyazni-ejszakai-pasivelemeny-18.html Kiengedték a pszichiátriáról a TV2 egykori sztárjáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-magara-talalt-a-valosagshowsztar-hazajarhat-a-pszichiatriarol-bb-evi.html Földesi-Szabó László kitálalt Bálint Antóniárólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-botrany-a-balint-antoniaval-valo-vitakrol-mesel-a-volt-elettars.html Többmilliós plasztikai műtéteken esett át az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-valovilag-celeb-tobbmillioba-kerult-vv-veronika-teste.html