Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban.

Kos: A puszta szexualitás most még a gyors élvezet kedvéért sem csábít. Érzésekre és élményekre vágysz, hiszen ezek teszik a szexet élményekkel teli szeretkezéssé az orgazmust pedig felejthetetlen gyönyörré.

Bika: Bár általában inkább kényelmes vagy, most a maximalista éned törekszik előtérbe. Úgy érzed, többet is kihozhattok az esti szeretkezésből, és ennek érdekében testestől-lelkestől beleveted magadat a kedvesed karjaiba.

Ikrek: Az illatos masszázsolajak nem csak azért fantasztikusak, mert lazává teszik az izmaidat. Vágyfokozóként is csodásan működnek, hiszen ha eltűnik a tagjaidból a feszültség, könnyebben ráérzel az erotikára.

Rák: Dobd félre a kalóriatáblázatodat, ha a kedvesed romantikus vacsorára hív, mennyei élvezet várhat rád. Evés közben nemcsak az étvágy, hanem a fergeteges vágy is rátok törhet. Gondoltad volna, hogy az étkezés ennyire érzéki lehet?

Oroszlán: Legszívesebben egyetlen pillanatra sem engednéd el a kedvesedet! Nemcsak éjszaka, de reggel, délben és este is csak kényeztetnéd, ölelgetnéd, csókolgatnád és szenvedélyesen szeretkeznél vele.

Thinkstock

Szűz: A kedvesed mindent megtesz, hogy elfeledtesse veled a közelmúlt hullámvölgyeit. Ne neheztelj rá tovább, hanem add át magadat a kényeztetésének, engedd, hogy a kéjvágy mindkettőtöket magával ragadjon.

Mérleg: Gyakrabban kellene közös programot szervezned a partnereddel, többet kellene kettesben lennetek. Különösen akkor fontos az egymásra szánt idő, ha a kapcsolatotok hullámvölgybe került, és a hálószobában is fagyos a hangulat.

Skorpió: A szexet nemcsak művelni kell, hanem néha beszélni is róla. Ha szeretnél valamit, vagy a párod vágyik valamire az ágyban, azt a legegyszerűbb elmondani egymásnak, utána pedig kipróbálni egymással.

Nyilas: A szexben az a csodálatos, hogy két gyakran teljesen különböző személyiség összeolvad. Az összhang nélkülözhetetlen az élvezethez, és ezt a szinkront ma te is megtapasztalhatod a kedvesed mellett.

Bak: Egy pohár pezsgő, egy korty bor vagy egy kupica perzselő rum kellemesen ellazít, könnyebben rászánod magadat egy kis huncutkodásra. És ha már rászántad magadat, egy pillanatra sem fogod megbánni.

Vízöntő: Élvezd a szeretkezés játékos oldalát, de nem szabad túl komolyan venni. A csipkelődés, a csiklandozás, a nevetgélés éppúgy érzékivé teszi a szexet, mint a romantikázás vagy a lángoló szenvedély.

Halak: Ma éjjel nemcsak a testedet kínálod fel a partnerednek, hanem a lelkedet is. Ő pedig kapva kap az alkalmon, ha végre megrepedt a jég a szíveden, ezért olyan lángolóvá forrósítja a testedet, hogy a legkisebb jégcsap is elolvad.

Örök hűség: kötelesség vagy hazugság?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120731-orok-huseg-es-szex-a-parkapcsolatban-kotelesseg-vagy-hazugsag.html Szexlecke csajoknak orális kényeztetéshez - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120731-szexlecke-csajoknak-oralis-kenyezteteshez-forro-szextipp-ejszakara-18.html Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html Augusztusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-karrierhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp augusztusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-szerelmi-horoszkop-augusztusra.html Magyar lány minden idők legszebb olimpikonjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120801-jakabos-zsuzsanna-a-dogos-magyar-uszo-lany-fotoikepei-megtekinthetoek-a.html Földesi-Szabó László kitálalt Bálint Antóniárólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-botrany-a-balint-antoniaval-valo-vitakrol-mesel-a-volt-elettars.html Többmilliós plasztikai műtéteken esett át az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-valovilag-celeb-tobbmillioba-kerult-vv-veronika-teste.html "Egy igazi, kemény, tökös férfi" - pasiszemmel (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120725-franco-marco-egy-igazi-kemeny-tokos-ferfi-pasiszemmel-18.html "Most azért túlmentünk egy határon" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120724-most-azert-tulmentunk-egy-hataron-csajozik-a-facer-pasi.html