Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban.

Kos: Találd meg az arany középutat, ami a szexet illeti. Ha a kedvesed szeretné átvenni az irányítást az ágyban, az nem azt jelenti, hogy te csak fekszel, mint egy darab fa, és várod, hogy megtörténjen veled a szeretkezés.

Bika: Ha nem jut semmi eszedbe, amivel izgalmasabbá teheted a szeretkezést, olvass klasszikusokat. A világirodalom remekei közül ebben az esetben a Káma Szútra segíthet a legtöbbet, meríts belőle ötleteket.

Ikrek: Minden energiádat és fantáziádat a szeretkezésbe és az érzéki pillanatokba fekteted. Földöntúli élvezeteket adsz a kedvesednek, aki cserébe mennyei élményekben részesít, szavak nélkül is tudjátok, mire vágyik a másik.

Rák: Szükséged van a kedvesed türelmére, lassan szeretnél haladni a csúcsok csúcsa felé vezető úton. Ha nemcsak romantikára vágysz, hanem egyszerűen nem vagy biztos magadban, gátlásaid vannak, azt beszéld is meg a pasiddal.

Oroszlán: Lustán doromboló macskaként viselkedsz, aki cirógatásra és szeretgetésre vágyik. Ha a kedvesed belemegy a játékba, egyik pillanatról a másikra megjön a kedved a szeretkezéshez.

Thinkstock

Szűz: Nem kergetsz illúziókat, a jól megszokott dolgokat részesíted előnyben ma éjjel. Ezt részben a fáradtságodnak tudhatja be a párod, részben pedig annak, hogy megnőtt a biztonság iránti vágyad.

Mérleg: Gondosan megkomponált, alaposan megtervezett szeretkezésre számíthat a kedvesed. Széles művésznői eszköztárad legjobban bevált praktikáit veted be, hogy a párod egykönnyen ne felejtse el ezt az éjszakát.

Skorpió: Szinte megvadulsz a vágytól, hogy a kedvesed extrém szexuális kalandokba vágjon veled. Kérlelhetetlen domina bőrébe bújsz, az ágyhoz láncolod a pasidat, ő pedig boldogan követi a parancsaidat.

Nyilas: Friss levegőre, új impulzusokra vágysz, és hol kaphatnád meg mindezt jobban, mint házon kívül. Imádsz szabad ég alatt szeretkezni, még attól sem félsz egy cseppet sem, hogy megláthat valaki.

Bak: Nem vágysz vezető szerepre az ágyban, de azt sem hagyod, hogy a kedvesed irányítson. Az egyenjogúság és az egyenlőség számodra nagyon fontos, élvezetet akarsz adni, de cserébe kapni is szeretnél.

Vízöntő: Szabadságra és szabadosságra vágysz, úgy gondolod, hogy most a szexben találod meg ezt az utat. A kedvesed természetesen engedi, sőt, élvezi, hogy új utakra vágysz, és szívesen veled tart a felfedezésben.

Halak: Nézz mélyen a kedvesed szemébe, és olvasd ki a tekintetéből a vágyait. Ugyanakkor te is engedd, hogy a párod pillantása az elevenedbe hatoljon, legyél a tükre, legyél nyitott könyv előtte, új szexuális dimenziók nyílhatnak meg előttetek.

 

Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html Augusztusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-karrierhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp augusztusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-szerelmi-horoszkop-augusztusra.html Magyar lány minden idők legszebb olimpikonjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120801-jakabos-zsuzsanna-a-dogos-magyar-uszo-lany-fotoikepei-megtekinthetoek-a.html Nyári csizma entyem-pentyem helyett - Te mire cseréled a szexet?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120802-szex-szerelem-szexualitas-parkapcsolat-nyari-csizma-entyempentyem-helyett-te.html Vágyfokozó szex sötétben - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120802-szexualitas-szerelem-parkapcsolat-orgazmus-vagyfokozo-szex-sotetben-forro.html Biztos, hogy minden férfi vágya a hármas szex? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120801-szex-szerelem-parkapcsolat-ketten-is-boldogok-lehetunk-avagy-kelle-a.html Örök hűség: kötelesség vagy hazugság?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120731-orok-huseg-es-szex-a-parkapcsolatban-kotelesseg-vagy-hazugsag.html Szexlecke csajoknak orális kényeztetéshez - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120731-szexlecke-csajoknak-oralis-kenyezteteshez-forro-szextipp-ejszakara-18.html Van bugyi a szoknya alatt, édes? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120730-szex-azonnal-ha-nincs-bugyi-a-szoknya-alatt-ejszakai.html