Felejthetetlen szeretkezés vár rád, vagy ma éjjel csak egy könyv lesz a társad az ágyban? A Life.hu szexhoroszkópjából kiderül, hogy alvással vagy szeretkezéssel töltöd az éjszakát...

Kos: Ha egy új pasi meghódításán fáradozol, most nem rohanhatod le, különben csak egyéjszakás kalandra valónak tart majd. Legyél inkább kacér, és ha elég kitartó a hódoló, engedj a csábításának.

Bika: Fordítsd a fantáziádat az előjáték színesebbé tételére. Csókolózni csodás, ölelkezni örömteli, de ki tudsz te találni ennél vérforralóbbat is. Ha nem jut eszedbe semmi, vesd be a jól bevált sztriptízt, azzal nem lőhetsz bakot.

Ikrek: Nem döntheted minden este a párodat forgószélként az ágyba, engedd, hogy néha ő vegyen le a lábadról. Attól, hogy kevésbé vagy kezdeményező, még nem mondtál le a szexről, hagyd magadat kényeztetni!

Rák: A pasid kísérletező kedve egy-kettőre rád is átragad, és boldogan veted bele magadat a játszadozásba. A párod szenvedélye teljesen feltüzel, a kéjvágya szinte felemészt, fantasztikus éjszaka vár rátok!

Oroszlán: A párod nem hajlik az esti szeretkezésre? Kapd elő a lakkszerkót, az ostorodat vagy a lovaglópálcádat, máris nem mer ellenkezni veled. Ha egy óvatlan pillanatban szökni próbálna, bilincseld az ágyhoz, imádni fogja!

Szűz: Nem szeretnéd, hogy balul üssenek ki a dolgok? Készíts szextervet, majd valósítsd is meg. Tervezd meg a tökéletes éjszaka forgatókönyvét, készítsd el a díszletet, majd játszd el a szédületes ágyjelenetet a férfi főszereplővel.

Thinkstock

Mérleg: Egy izgató illat gyakran épp olyan vágykeltő lehet, mint a csoki, az osztriga vagy a pezsgő. Ha a parfümjeid között nincs olyan, ami teljesen megőrjíti a pasidat, itt az ideje egy-két új illatszer beszerzésének.

Skorpió: Csábító vamp vagy, újra az ujjaid köré akarod csavarni a pasidat. Aztán újra és újra... A csábítás érdekében átveszed az ágyban a vezető szerepet, hogy a pasidnak nemcsak kedve, de lehetősége se legyen kibújni a lábad közül.

Nyilas: Vedd fel a legszexisebb fehérneműdet, vagy vegyél magadnak egy új csipkecsoda szettet, és abban várd az ágyban a kedvesedet. Ha szeretnéd a hatást fokozni, hagyd magadon a tűsarkúdat is!

Bak: Nincs kedved este a szexhez? Szakíts rá időt reggel. Még ha korábban is kell kelnetek egy kicsivel, a korai orgazmus bearanyozza a napotokat, jobb, mint egy méregerős kávé, és sokkal élvezetesebb is.

Vízöntő: Ma éjjel érzékenységeddel leped meg a kedvesedet, aki inkább vad és kacér énedet szokta meg. Kellemes, meghitt hangulatot teremtesz a párodnak, és ő szívesen fürdőzik a figyelmed tengerében.

Halak: Találékonyságodat most a szexben is kamatoztathatod. Legyél cseles, játékos és lehengerlő, ugyanakkor kacér és csábító, és akkor a kedvesed nem tud ellenállni a vágyaid kielégítésének.

Sokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpiánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-olimpia-london-vizilabda-mellbimbo-villantas-es-ruha-letepes-a.html Több plasztikai műtéten is átesett már a magyar énekesnő - Most remek formában van!http://www.life.hu/tested-lelked/20120805-tobb-plasztikai-muteten-is-atesett-a-magyar-enekesno-szucs-judith.html Pórul járt a sztárcsemete - Közmunkára fogták a botrányos kamaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-kozmunka-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-scout-nem-megy.html 10 gyors segítség érzelmi vészhelyzetekhezhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-10-segitseg-erzelmi-veszhelyzetekhez.html Egészséges vagy? A körmödre van írva, így olvass a jelekbőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120802-egeszseges-vagy-a-kormodre-van-irva-igy-olvass-a-jelekbol.html Andy Vajna végre megszólalt: "Szeretem Palácsik Tímeát"http://www.life.hu/legykepben/20120805-andy-vajna-vegre-bevallotta-hogy-szereti-palacsik-timeat-es-boldogok.html Vérző fejjel vitték kórházba az RTL Klub botrányos sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120805-verzo-fejjel-vittek-a-korhazba-az-rtl-klub-verekedo-botranyos.html 5 dolog, ami még jobbá teheti a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120803-parkapcsolat-szexualitas-orgazmus-5-dolog-ami-jobba-teszi-a.html Ezt csináljuk inkább szex helyett - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120803-parkapcsolat-szerelem-orgazmus-ezt-csinaljuk-inkabb-szex-helyett-ejszakai.html Vágyfokozó szex sötétben - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120802-szexualitas-szerelem-parkapcsolat-orgazmus-vagyfokozo-szex-sotetben-forro.html