Forró éjszakára számíthatsz? Hódítasz vagy téged hódítanak meg? A Life.hu szexhoroszkópja segít neked, hogy felkészülj a rád váró érzéki élményekre.

Kos: Ösztönösen ráérzel a kedvesed igényeire, és nem teketóriázol, hogy valóra váltsd szexuális ábrándjait. Különösen akkor vagy elszánt a szexre, ha lerohanhatod a párodat, mert arra vágyik, hogy meglovagold.

Bika: Addig üsd a vasat, amíg meleg! Ha látod a pasidon, hogy eleped érted, akkor használd ki a helyzetet, ne húzd az időt házimunkával vagy egyéb feladatokkal, semmi sem halaszthatatlan, csak a szex.

Ikrek: Minőségi szexre vágysz. Pontosan tudod, hogy két gyors menet nem egyenlő egy egész éjszakás, borzongató, szenvedélyes, izzasztó, húsba markoló, hátba karmoló, csókolózós, simogatós, szóval hibátlan szeretkezéssel.

Rák: Ki gondolná, hogy a szolid és szelíd külsőd egy forrongó vulkánt rejteget. A párod éppen ezt imádja benned, hogy napról napra, de inkább éjről éjre újabb kellemes, érzéki és vérforraló meglepetéssel szolgálsz neki.

Oroszlán: Ha még keresed az igazit, az nem jelenti azt, hogy nem érezheted jól magadat az esélyesekkel. Ne ostorozd magadat, amiért egy szenvedélyes szeretőre vágysz, nézz körül, lehet, hogy a hódolóid egyike ma éjjel betöltené ezt a szerepet.

Szűz: Csak az első lépést teszed meg nehezen, vagy éppen a partneredtől várod a kezdeményezést, utána már szenvedélyesen kiveszed a részed a szeretkezésből. Légy bátrabb, ma este akard te előbb a szexet!

Thinkstock

Mérleg: Nem csoda, hogy a kedvesed a világ végére is szívesen követne, hiszen melyik pasi bír ellenállni egy merészen érzéki nőnek? Ha szeretsz a természet lágy ölén szeretkezni, ma keressetek egy eldugott tisztást, és a csillagok alatt essetek egymásnak.

Skorpió: Lenyűgöző férfinak találod a párodat, és ezt igyekszel is a tudtára adni. Bókolj, csókold, simogasd, ahol éred. Lehet, hogy az önbizalmának hatalmas szüksége van szexuális képességeinek dicséretére.

Nyilas: Lepd meg a kedvesedet egy különleges esti programmal. Használd a fantáziádat, légy merész, ne félj az extrém ötletek megvalósításától sem, és az igyekezetedet egy fergeteges szeretkezéssel hálálja meg.

Bak: Ha nem jut eszedbe semmilyen szexpraktika, amivel felforrósíthatnád a hálószobai hangulatot, lapozd fel a szakirodalmat. A könyvek, a magazinok és az internet is remek erotikus tippekkel láthat el, ha nem vagy rest olvasgatni.

Vízöntő: Szemezgettél már a Káma Szútrából? Éppen itt az ideje! Ne rémítsd meg a párodat egy nyakatekert figurával, válassz egy egyszerűbb pózt, és fokozatosan nehezítsd meg a kedvesed szexdolgát.

Halak: Ha tudatában vagy a saját vonzerődnek, nem is lepődsz meg azon, hogy a párod újra és újra a magáévá akar tenni. Erősnél is erősebb vágya irántad a te "hibád", hiszen te csábítod el nap, mint nap új énedet megcsillantva.

Fesztivál a kertek alján, buli a Balatonnál hajnalig - Augusztusi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20120731-koncert-buli-borkostolo-balaton-tanc-fesztival-es-gasztronomia-augusztusi-programkorkep.html Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html Augusztusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-karrierhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp augusztusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-szerelmi-horoszkop-augusztusra.html Sokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpiánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120804-olimpia-london-vizilabda-mellbimbo-villantas-es-ruha-letepes-a.html Több plasztikai műtéten is átesett már a magyar énekesnő - Most remek formában van!http://www.life.hu/tested-lelked/20120805-tobb-plasztikai-muteten-is-atesett-a-magyar-enekesno-szucs-judith.html Így szerezz gyönyört magadnak a pasid előtt - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120806-igy-szerezz-gyonyort-magadnak-a-pasid-elott-forro-szextipp.html Biztos, hogy a szex gyógyír mindenre? - Tudd, hogy mikor van itt az ideje!http://www.life.hu/szeress/szex/20120803-szex-szerelem-parkapcsolat-biztos-hogy-a-gyonyor-gyogyir-mindenre-.html 5 dolog, ami még jobbá teheti a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120803-parkapcsolat-szexualitas-orgazmus-5-dolog-ami-jobba-teszi-a.html Biztos, hogy minden férfi vágya a hármas szex? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120801-szex-szerelem-parkapcsolat-ketten-is-boldogok-lehetunk-avagy-kelle-a.html