Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban.

Kos: Sex on the beach... Ha éppen nyaraltok, akár éjjel a tengerparton is hancúrozhattok a kíváncsi szemektől elbújva. Ha már vagy még a jól megérdemelt pihenéseteket töltitek, koccintsatok előjátékként a fent említett koktéllal.

Bika: Az apró meglepetések, a sok kis kedvesség most meghozza gyümölcsét. A figyelmességeidet a kedvesed most szenvedélyes szeretkezéssel hálálja meg, a tested minden négyzetcentiméterét kényeztetve.

Ikrek: A meghitt hangulat nagyon fontos a kielégítő szeretkezéshez. Ha fél szemmel a tévét nézed vagy hallgatod, ha az agyad egy része a munkán jár, ne csodálkozz, ha nem élvezed igazán a szexet. Lazíts!

Rák: Próbáltad már a vaníliát mint afrodiziákumot? Ez az édeskés fűszer már az illatával is felkelti a vágyat, az íze pedig még vérforralóbb. Készíts vaníliás édességet vacsora utáni desszertnek, és a hatás nem marad el!

Oroszlán: Egy erotikus jelenetekkel teletűzdelt film kedvet csinálhat az esti szeretkezéshez. Ha nem tartod izgatónak a pornót, az ízléses erotikus filmek talán a te tetszésedet is elnyerik, és kellemes izgalomba hoznak.

Szűz: A szenvedélyes szeretkezés ugyan rengeteg energiát felemészt, de a kielégülés legalább ugyanannyira fel is tölt erővel. Ha nem jobban! Akár este, akár reggel bújsz a kedvesedhez, az elkövetkező napon friss és vidám leszel.

ThinkstockMérleg: A szerepjáték igazán a te műfajod. Egy igazi színésznő veszett el benned, vagyis nem veszett el, hiszen minden este más és más szerepben - olykor jelmezben - tündökölve csábítod szeretkezésre a kedvesedet.

Skorpió: Láttad már magadat meztelenül, a vágytól felhevülve, szeretkezés közben? Ha úgy véled, izgatna a pároddal összefonódó pucér tested látványa, invitáld a kedvesedet a tükör elé, hogy ott szexeljetek.

Nyilas: A vörös a szenvedély színe, mit szólnál, ha valami pirosat lebegtetnél a feltüzelt bikaként "támadó" párod szeme előtt? Ha elég merész vagy, fesd a hajadat vörösre, ha nem, bújj szexi piros fehérneműbe, vagy húzz ilyen színű ágyneműt!

Bak: A női rafinériáidat nem csak a konyhában kamatoztathatod, hanem az ágyban is. Ne legyél szemérmes, neked is jár az ínyenc erotika, a sót, a borsot és a többi fűszert azonban neked kell adagolnod a tökéletes "ízhatás" kedvéért.

Vízöntő: Olykor elég egyetlen fülbevaló... Minden pasit felizgat a meztelen kedvesének látványa, különösen, ha nem vagy teljesen pucér, egy ékszer vagy a kedvenc tűsarkúd az ágyban is "öltöztet".

Halak: Hol is lubickolhatnál jobban az élvezetekben, mint a vízben?! Ha éppen nyaralsz a pároddal, próbáljátok ki a vízparti szexet, ha pedig otthon vagytok, zárkózzatok be kettesben a fürdőszobába.

Motorbalesetben meghalt VV Lorenzohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120808-motorbalesetben-meghalt-vv-lorenzo-a-budapesti-rendorfokapitany-is-megerositette.html Gyerekkori traumájával kellett szembenéznie Kocsis Tibinekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-gyerekkori-traumaval-nezett-szembe-kocsis-tibi-xfaktor-gyoztes.html Íme Hollywood legszexisebb lábai!http://www.life.hu/tested-lelked/20120807-hollywood-legszexisebb-labu-szinesznoi-jessica-alba-jennifer-aniston-keira-knightley.html "Bátran vállalom: nő vagyok" - Ne írd le magad 35 felett (18+)http://www.life.hu/szeress/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-most-kezdodik-az-elet-igazan-nok.html Vele kavar a világ legsikeresebb olimpikonja! Fotók a szépségrőlhttp://www.life.hu/szeress/20120808-michael-phelps-olimpiai-aranyermes-uszo-uj-szexi-baratnoje-megan-rossee.html Érzéki anál nyárra - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-erzeki-anal-nyarra-forro-szextipp.html Így szerezz gyönyört magadnak a pasid előtt - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120806-igy-szerezz-gyonyort-magadnak-a-pasid-elott-forro-szextipp.html Munkanélküli lett Németh Kristófhttp://www.life.hu/legykepben/20120808-munkanelkuli-lett-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja.html Hülyét csinált magából VV Cristofel - Élő adásban vetkőzött lehttp://www.life.hu/legykepben/20120808-elo-adasban-vetkozott-felmeztelenre-vv-cristofel-es-og-duck-a.html