Szerepjátékra szavazol vagy inkább extrém játékszerekre? Dobd fel a szexuális életedet egy kis kísérletezéssel. A Life.hu szexhoroszkópja segít, hogy mivel teheted felejthetetlenebbé ezt az éjszakát.

Kos: Ha akarod, ha nem, néha engedned kell, hogy a partnered diktálja a tempót. Ha te is vágysz a kielégülésre, ne akard átvenni az irányítást, hanem engedd át neki a gyeplőt, és éld bele magadat az engedelmes asszony szerepébe.

Bika: Ha éppen párkereső vagy, ma olyan heves vágy törhet rád, hogy engedsz az egyik udvarlód csábításának. Nem fogod megbánni, fantasztikus élmény vár rád, és lehet, hogy pont emiatt döntesz majd a hódolód mellett hosszú távon.

Ikrek: Olyan boldoggá és elégedetté akarod tenni a partneredet, amennyire az tőled telik. Ezért romantikus vacsorával várod, megmasszírozod, és minden figyelmeddel felé fordulsz, hogy szeretkezés közben elfelejtse a külvilágot.

Rák: Élvezed a szeretkezés minden pillanatát, ezért fontos számodra a csodálatos előjáték is. Hiszen ami jó, azt nem lehet percek alatt letudni, meg kell adni a módját, hiszen a bemelegítés adja a szex ízét.

Oroszlán: Ha vannak gátlásaid - és kinek ne lennének -, beszéld meg a kedveseddel ezeket. Ha ő nem tud segíteni, nem tud senki. A párod ölelő karjaiban minden "önbizalmatlanságod" elmúlik nyomtalanul.

Thinkstock

Szűz: Talán a kedvesed kiismerhetőnek hisz, a lelked, vagyis a tested mélyén azonban őrült vágyak szunnyadnak. Igazi meglepetést okozhatsz a párodnak, ha ezeket a tudtára hozod, akkor téged ajándékoz meg a megvalósításukkal.

Mérleg: Nem akarsz várni egy percet sem a vágyaid kielégítésével. Ahogy becsukódik mögöttetek a hálószoba ajtaja, egyből tudatod a partnereddel, hogy kívánod a testét, és most csak a testét, a lelki életet halasszátok későbbre.

Skorpió: A komfortzónádból most nem szívesen mozdulsz ki, csak ágyban, párnák között akarsz szeretkezni. A kedvesed is lehet, hogy belefáradt az extrém kalandokba, és örül a választásodnak.

Nyilas: A pasid titkos erogén zónáinak felfedezésére szervezel expedíciót. Keresd a nyomokat először a már ismert és jól bevált helyeken, majd onnan vezessen az ajkad és a kezed útja egyre lejjebb.

Bak: Ami a kedvesednek jó, az számodra is örömet szerez. Így természetes szenvedéllyel veted bele magadat a kényeztetésébe, hiszen pontosan tudod, ezután a pasid vesz téged kezelésbe.

Vízöntő: Sok mindennel foglalkozol napközben, de olyan szerencsés alkat vagy, hogy ha szexre kerül a sor, minden másról megfeledkezel, és beleveted magadat a szeretkezésbe. Vagy inkább a kedvesed a mázlista?

Halak: Az élet minden területén igényled és élvezed a függetlenséget, de a párkapcsolatodban, és különösen a szexben nem bánod, ha alárendelt vagy. Sőt kimondottan imádod, ha a párod föléd tornyosul, és a magáévá tesz.
 

Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html Augusztusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-karrierhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp augusztusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-szerelmi-horoszkop-augusztusra.html Risztov Éva hatalmas teljesítménnyel olimpiai bajnok hosszútávúszásban!http://www.life.hu/legykepben/20120809-risztov-eva-hatalmas-teljesitmennyel-aranyermet-szerzett-hosszutavuszasban-a-londoni-olimpian.html Nászúton van Andy Vajna és Palácsik Tímea?http://www.life.hu/legykepben/20120808-andy-vajna-es-palacsik-timea-kulfoldre-utaztak.html Ezért halt meg VV Lorenzo - Megdöbbentő részletek a balesetérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120809-meghalt-vv-lorenzo-szabalytalan-sofor-okozta-a-motorbalesetet.html Ezért kívánatos a nő 35 felett is - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/20120808-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-kivanatos-a-no-35-felett.html Szulák Andrea és párja kibékült egymással - Újabb gyereket terveznek?http://www.life.hu/tested-lelked/20120808-szulak-andrea-szineszno-es-parja-gabor-kibekult-egymassal-es-meg.html Gyerekkori traumájával kellett szembenéznie Kocsis Tibinekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-gyerekkori-traumaval-nezett-szembe-kocsis-tibi-xfaktor-gyoztes.html Tönkretette a válás - Drasztikusan sokat fogyott a sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-jennie-garth-drasztikus-egeszsegtelen-fogyasa.html