Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban.

Kos: Erotika terén nem sok tanulnivaló vár rád, a véredben van az érzékiség. Ma éjjel is ösztönösen megérzed, hogy mire vágyik a párod, és vérforraló szexuális élményekben részesíted, ahogy ő is téged.

Bika: Ha léteznek szexistennők, te biztosan közéjük tartozol. Mindig tudod, hogy mit kell tenned, mire vágyik a kedvesed az ágyban. Igényeit ki sem kell mondania, hiszen fantáziájában úgy olvasol, mint egy nyitott könyvben.

Ikrek: Világos, hogy sötétben meghittebb az együttlét, néha azonban gondoskodhatnál a lágy fényekről. Az intim gyertyavilágnál csodálatos és izgató látvány tárulhat eléd, hiszen láthatod a meztelen valóságot, amit eddig csak elképzeltél.

Rák: Mesés szeretkezés várhat rád. Képzeld el, hogy egy megmentésre váró hercegnő vagy, akit elrabolt a gonosz sárkány. A kedvesed pedig a hős herceg, aki megment, és persze ezért megkapja a méltó jutalmát, téged.

Oroszlán: Már az előjáték során te diktálhatod a szeretkezés ritmusát. A pasidnak csak igazodnia kell ahhoz, hogy romantikusan vagy szenvedélyesen, esetleg őrülten vadul kívánod a szexet.

Thinkstock

Szűz: Mintha beléd bújt volna a kisördög, és nem is te lennél. Olyan vágyaid törnek felszínre, amelyekről eddig talán nem is tudtál. Ha már megfogalmazódott a fantáziád, kérd meg a kedvesedet, hogy teljesítse!

Mérleg: Ha nehezedre esik ellazulni, és a szexre koncentrálni, kérd meg a kedvesedet, hogy masszírozzon meg. A vaníliás testápoló vagy masszázsolaj nemcsak az elgémberedett tagjaidat lazítja el, hanem téged is.

Skorpió: Nem szereted a mindennapokban, ha korlátoznak, de az ágyban kimondottan izgatónak és erotikusnak találod, ha megkötöznek. Akár egy selyemsál, akár egy bilincs, vagy "fegyver" van a pasid kezében, kitör belőled a vad szexőrült.

Nyilas: Harapós kedvedben vagy, mégse morogj, inkább használd a fogaidat szeretkezés közben. Persze csak óvatosan, de apró, finom harapásokkal szinte az őrületig izgathatod a pasidat.

Bak: Ha a pasid "csúnya" szavakat suttog a füledbe szeretkezés közben, ne megsértődj, hanem te is mondj neki malacságokat. Engedd el magad, feledkezz meg a gátlásaidról, és nevén nevezve a dolgokat mondd el, hogy mire vágysz.

Vízöntő: Szép szavakkal "fűzöd be" a kedvesedet, hogy legyen kedve az együttléthez. Ha tudod, hogy miért nem szárnyal a libidója, könnyebben kitalálhatod, hogy mivel vedd rá mégis a hancúrozásra.

Halak: Bárhol rád törhet ma éjjel a vágy, nem kell ahhoz a hangulatos hálószobátokban lennetek. Úton, útfélen, parton, parkban, liftben, lépcsőházban, autóban, autón, teljesen mindegy a helyszín, lényeg, hogy kielégülhess.


"A puncim a tudás temploma" - Madonna, aki mindig új irányt mutat a nőknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-a-puncim-a-tudas-temploma-madonna-aki-mindig-uj.html Hónapokig színlelt Szinetár és Bereczkihttp://www.life.hu/szeress/20120812-honapokig-szinlelt-boldogsagot-bereczki-zoltan-es-szinetar-dora-szineszno.html Döntött a színésznő: hónapokra megvonja magától a szexethttp://www.life.hu/szeress/szex/20120811-dontott-a-szineszno-es-modell-pamela-anderson-honapokra-megvonja-magatol.html 5+1 póz, ahol garantált a női orgazmus (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-szex-szexualitas-parkapcsolat-51-poz-ahol-garantalt-a-noi.html "Woody Allen az egy nő, nem?" Lehet szexis egy buta lány?http://www.life.hu/szeress/20120725-hogyan-lesz-woody-allen-sved-uszono-lehet-szexis-lehet-egy.html Kell-e orgazmus a szexhez? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-szex-szerelem-parkapcsolat-kell-orgazmus-a-gyonyorhoz-ejszakai.html Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-vv-evat-szombat-este-nem-engedtek-be-gianni-uj-szorakozohelyere.html Mindenkit megdöbbentett az ismert magyar sportoló bejelentése - Elsírta magát még ő is!http://www.life.hu/legykepben/20120813-visszavonul-kasas-tamas-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.html Íme a tökéletes bikinialak - Cheryl Cole-ból, Jessica Ennisből, Kate Middletonból összegyúrvahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-sophia-tokeletes-no-bikiniben-cheryl-colebol-jessica-ennisbol-kate-middletonbol.html Kemény fiúk, akik jógával tartják karban magukathttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-matthew-mcconaughey-szinesz-hugh-jackman-szinesz-andy-murray-olimpiai-bajnok.html