Szerepjátékra szavazol vagy inkább extrém játékszerekre? Dobd fel a szexuális életedet egy kis kísérletezéssel. A Life.hu szexhoroszkópja segít, hogy mivel teheted felejthetetlenebbé a mai éjszakát.

Kos: Ha hallottál, olvastál, vagy láttál egy számodra új szexpraktikát, ma könnyedén felkeltheted a kedvesed érdeklődését. Próbáljátok ki, ha nem tetszik mégsem, visszatérhettek egy jól bevált "módszerhez".

Bika: Szeretsz felülkerekedni, de most azt sem bánod, ha az érzéki birkózásban végül alul maradsz. A szeretkezés éppúgy játék, mint amennyire lényeges és komoly, mindig lásd meg benne azt a vonást, amire szükséged van.

Ikrek: Ma ismét új oldaladról ismerhet meg a pasid, méghozzá a határozott szeretőt láthatja meg benned. Míg máskor játékosan, technikásan vezeted a szeretkezést, most kerekperec kimondod, amire vágysz.

Rák: Szeretsz lovagolni? Nem úgy, hanem úúúgy! Döntsd az ágyra a kedvesedet, és pattanj nyeregbe! Ezt a pózt nemcsak a pasid fogja imádni a látvány miatt, hanem te is könnyebben jutsz (f)el a csúcsra.

Oroszlán: A párod olyan lenyűgözőnek talál téged az ágyban, mint egy istennőt. Ezért néha félve, félénken érint meg, mintha az engedélyedre várna. Légy nagylelkű, és hagyd jóvá, hogy kényeztessen.

Szűz: Az ágy és a vágy együtt jár, te pedig teljes kényelemben élvezed a kedvesed esti kényeztetését. Néha azonban kitörhetnél a komfortzónádból, és legalább a nappaliig merészkedj ki egy kis szexre.

Thinkstock

Mérleg: Ha nem vagy elég bátor, hogy kimond, mit szeretnél szeretkezés közben, próbálj meg virágnyelven fogalmazni. Szex közben azonban a pasid nem biztos, hogy érti mire vágysz, úgyhogy őrizd meg a türelmedet.

Skorpió: Ha mostanában hullámvölgybe került a szexuális életetek, ne csüggedj! Valószínűleg nem a vonzerőd csökkent, hanem a mindennapok kizárása nehezebb. Ezen azonban csak a tökéletes intimitás és meghittség segíthet.

Nyilas: A szerelemben romantika, a szexben meghittség vár. Még egy vérbeli kalandkeresőnek is kell az érzelmesség, most pedig végre megpihenhetsz a kedvesed ölelő karjában.

Bak: Türelmesnek kell lenned, ha valami olyat szeretnél a pasidtól, amit ő eleinte túl meghökkentőnek tart. Szeret és kíván téged, és ha bogarat tettél a fülébe, az ő fantáziáját is elkezdi izgatni a te fantáziád szexszüleménye.

Vízöntő: Ne fojtsd el a vágyaidat! Akkor sem, ha bizarrnak tűnnek, akkor sem, ha megdöbbentik majd a pasidat. Amikor téged választott, tudta, hogy mindenre fel kell készülnie, a furcsa szexuális játékokra is.

Halak: Világszép szirénné változol, és ha nem is énekeddel, de tested vonzerejével teljesen elveszed a pasid eszét. Ha gondok nyomasztják, boldogan veti bele magát az érzelmi, érzéki hullámzásba veled.

Sztárügyvédet fogadott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-mester-csaba-sztarugyvedet-fogadta-fel-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.html Az ismert magyar énekes lebukott egy buliban eddig eltitkolt barátnőjévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-eder-krisztian-sp-az-ejszakat-jarja-kezenfogva-szexi-modell-baratnojevel.html Rózsa György soha nem törődött az egészségével - Csoda, hogy még él!http://www.life.hu/legykepben/20120512-rozsa-gyorgy-sorsszerunek-tartja-hogy-meg-el-egy-kave.html Ezt nem gondoltuk volna! Soha nem látott felvételek kerültek elő a magyar olimpikonrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-soha-nem-latott-felvetelek-risztov-eva-olimpikon-uszonorol-a-naploban.html Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-vv-evat-szombat-este-nem-engedtek-be-gianni-uj-szorakozohelyere.html "Brando fél Hollywoodnak megvolt" - James Dean nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120813-szerelem-parkapcsolat-brando-fel-hollywoodnak-megvolt-james-dean-nagy.html Pirner Alma riválisai - Ilyen rúdtáncot még soha nem láttál!http://www.life.hu/szeress/20120807-ferfiak-rudtancolnak-igazi-akrobatak.html "A puncim a tudás temploma" - Madonna, aki mindig új irányt mutat a nőknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120810-a-puncim-a-tudas-temploma-madonna-aki-mindig-uj.html Döntött a színésznő: hónapokra megvonja magától a szexethttp://www.life.hu/szeress/szex/20120811-dontott-a-szineszno-es-modell-pamela-anderson-honapokra-megvonja-magatol.html