Érzéki vadmacskaként bújsz ma ágyba, vagy szende szűzként siklasz kedvesed takarója alá? A Life.hu szexhoroszkópja segít neked, hogy felkészülj a ma este rád váró érzéki élményekre.

Kos: Egyre hűvösebbek az éjszakák? Ez ne szegje kedvedet, ne mondj le a fülledt erotikáról! Ha már nem akarsz pucéran a párod mellé bújni, bújj szexi fehérneműbe, a csipkék és fodrok legalább olyan érzékiek, mint a meztelenség.

Bika: A kedvesed elhárítja a közeledésedet? Ne csüggedj, ne sértődj meg, ne fordíts neki hátat duzzogva, hanem bújj hozzá, öleld meg, a tested őrjítő közelsége hamar meghozhatja a kedvét a szenvedélyes szeretkezéshez.

Ikrek: Szeretnél több időt tölteni a szerelmeddel? Ha nap közben nem tudtok magatoknak egy kis intimitást és erotikát lopni, szerezzetek egymásnak éjjel, lefekvés után meghitt és érzéki örömöket.

Rák: A vitás kérdéseket jobb még lefekvés előtt tisztázni! Ha mégsem sikerül, a békülős szeretkezésnél nincs élvezetesebb megoldás a tisztáznivaló problémákra. A feszültségeket a sima lepedőn lehet a legjobban elsimítani.

Oroszlán: A párod pontosan tudja, hogy úgy elégíthet ki téged a leghatékonyabban, ha hagyja, hogy te diktáld a tempót. Ehhez pedig olyan pózt válassz, ahol te lehetsz felül, és akkor ostor nélkül is betörheted a vad csődörödet.

Szűz: Ha már fázol esténként, kérd meg a kedvesedet, hogy melegítsen meg! Ne várd meg a jövő évi nyarat, hanem bújj be a pasid takarója alá, és forrósítsátok fel együtt a hálószobai hangulatot.

Thinkstock

Mérleg: A konyha legalább olyan erotikus helyszín lehet, mint a hálószoba. Ha a kedvesed végignézi, ahogy főzés közben le-lehajolsz, nyújtózkodsz, ne lepődj meg, ha mögéd lép, és egyértelműen a tudtodra adja a vágyait.

Skorpió: Ha a megfelelő, szexi fehérneműt választod, amely kiemeli a tested szépségeit, de diszkréten eltakarja, ami kell, az egekig szárnyalhat az önbizalmad. Ha tetszel magadnak, a párod is kívánatosabbnak talál, és mindketten jobban élvezitek majd a hancúrozást.

Nyilas: A tánc remek előjáték lehet! Menj el a kedveseddel egy hangulatos bárba, és ahogy a testetek összesimul a zene ritmusára, máris kitalálhatjátok, hogy mi lesz a program az éjszaka hátralévő részében...

Bak: Ha új párod van, ne csüggedj, mert esetleg lassabban megy az egymásra hangolódás szeretkezés közben. Fontos, hogy sokat legyetek kettesben az ágyon kívül is, és akkor hamarabb beteljesül a kielégítő egymásra találás.

Vízöntő: Ha egész nap a kedvesed közelségére vágytál, szinte alig várod, hogy végre együtt lehessetek. A szexmentes együtt töltött idő azonban most neked nem elég, vad, forró, őrült szeretkezésre csábítod a kedvesedet.

Halak: Kendőzetlen őszinteséggel, leplezetlen nyíltsággal mondd ki, hogy mit szeretnél! Vágyaid főszereplője szívesen teljesíti a legkülönbözőbb erotikus fantáziáidat is, sőt, minél extrémebb kalandra csábítod, annál jobban tűzbe jön!

A legszexibb nyári úti célok Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-szorakozas-utazas-program-ime-a-legszexibb-nyari-uti-celok.html Te milyen emlékeidet változtatnád meg? A jövőben megteheted!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120817-mozi-szorakozas-film-te-milyen-emlekeidet-valtoztatnad-meg-a-jovoben.html Emlékszel még rá? Szabó Erika fenekét sok nő megirigyelhetihttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.html Gordon Ramsay megmutatta pucér testéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120816-gordon-ramsay-sztarszakacs-meztelenre-vetkozik-uj-musoranak-nyito-epizodjaban.html Heti horoszkóp (augusztus 20-24.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120813-ezoteria-csillagjegy-heti-horoszkop-augusztus-2024.html Meztelen testét mutogatta az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-szereti-meztelen-testet-mutogatni-es-fotozni-az-rtl-klub-sztarja.html Médiumok - A szeretet közvetítőihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120817-mediumok-segithetik-a-kapcsolatot-a-tulvilagrol-halott-szeretteinkkel.html Emlékeztek még? Ő volt a VV3 legszexibb lánya, Pandorahttp://www.life.hu/szeress/20120807-a-valo-vilag-3-valosagshow-legszexisebb-lanya-pandora-volt.html Ez az, amitől retteg a pasi az ágyban - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120815-szex-szerelem-parkapcsolat-ez-az-amitol-retteg-a-pasi-az.html Pirner Alma riválisai - Ilyen rúdtáncot még soha nem láttál!http://www.life.hu/szeress/20120807-ferfiak-rudtancolnak-igazi-akrobatak.html