Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban.

Kos: Távol tölti tőled az éjszakát a kedvesed? Egy erotikus SMS-sel a tudtára adhatod, hogy mennyire kívánod, és mennyire hiányzik neked. Az érzéki üzenetváltásból akár fergeteges telefonszex is kerekedhet.

Bika: Új partnered van? Ha még nem tudod, hogy csak egy futó viszonyra vagy szerelmi kapcsolatra vágysz-e a pasival, tedd próbára az ágyban. Ha szeretkezés közben is megvan köztetek az összhang, akár hosszabb távon is tervezhetsz vele.

Ikrek: Szeretnéd maximálisan kiélvezni a kedvesed közelségét? Kapcsoljátok ki a tévét, a rádiót, a számítógépet, halkítsátok le a telefonokat, ne hagyjátok, hogy bármilyen külső körülmény megzavarja az édes kettest.

Rák: Tőled szokatlan kacérsággal és játékossággal közelítesz a párodhoz az ágyban. A kedvesednek tetszik az énednek ez a huncut oldala, szívesen részt vesz a cirógatásban, csiklandozásban, kacagásban és szeretkezésben.

Oroszlán: Mutasd ki gyakrabban az érzéseidet, engedj sűrűbben szabad utat az elsöprő szenvedélynek. Az ágyban, kedvesed karjaiban nem kell ügyelned a látszatra, nem kell jól viselkedned, sőt, minél rosszabb vagy, annál jobb!

Szűz: A kettesben eltöltött, közös programok segítenek, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz, újra egy hullámhosszra kerüljetek. Bár a legintimebb privát szórakozás a szex, előtte elmehettek randizni is, mint a kapcsolatotok elején.

Thinkstock

Mérleg: Kifejezetten fogékony vagy a kedvesed jelzéseire, szinte olvasol az erotikus gondolataiban. És ha már tudod, hogy mit szeretne, szívesen teljesíted is szexuális vágyait, valóra váltod az ábrándjait.

Skorpió: Olyan szenvedély kap szárnyra a testedben, amelyről nem is sejtetted, hogy benned van. Elég hozzá egy kicsiny szikra, hogy lángra kapjon a libidód, és vágyaiddal a párodat is felgyújtsd.

Nyilas: Ha szereted magadat másnak mutatni a mindennapokban, itt az ideje, hogy az ágyban is új arcodat mutasd meg. Legyél szenvedélyesebb, vagy éppen romantikusabb, de ha kedvet éreztek hozzá, izgató szerepjátékot is kipróbálhattok.

Bak: A szeretkezést nem szabad komolyan venni. Bármennyire fontos szelete is az életnek az érzékiség, pont az ízét veszed el azzal, ha gépiesen, szokás szerint bújsz a kedvesedhez az ágyban. Légy merész, légy hódító, légy a végzet asszonya.

Vízöntő: A forró, latin zene szenvedélyes ritmusa még a legrosszabb napokon is lángra gyújthat. Hívd salsázni vagy tangózni a kedvesedet, táncoljatok összebújva, és ha már nem bírjátok tovább a szexi ringatózást, irány otthon az ágy.

Halak: A nyár utolsó napjait, de különösen az éjszakáit szeretnéd a pároddal kettesben tölteni. Szeretnél újra beleszeretni a kedvesedbe, és olyan szenvedélyesen szeretkezni vele, mint a kapcsolatotok legelején.

Harry herceg pajzán buliban meztelenkedetthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120822-harry-brit-herceg-botranyos-meztelen-fotoi-egy-las-vegasi-bulin.html Szépítő étkek - Bőrbarátan táplálkozni könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-etelek-amik-segitenek-hogy-szep-legyel-feszes-es-sima-bor.html Bereczkiék jó üzletet csinálnak a válásbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-bereczki-zoltan-szinmuvesz-es-szinetar-dora-szineszno-jo-uzletet-csinal.html Mindenkit megleptek! - Összeházasodik a két énekeshttp://www.life.hu/szeress/20120822-avril-lavigne-enekesno-es-chad-kroeger-a-nickelback-frontembere-osszehazasodnak.html Kollégájába szeretett bele Szinetár Dóra - Emiatt a színész miatt válik a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120823-kollegajaba-szeretett-bele-szinetar-dora-makranczi-zalan-miatt-valik.html 69-es póz másképp - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120822-szex-szerelem-parkapcsolat-69es-poz-maskepp-forro-szextipp-ejszakara.html Szex last minute - Top 5 úti cél szingli csajoknakhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120821-szerelem-parkapcsolat-szex-last-minute-top-5-uti-cel.html 14 évvel ezelőtti szexi videó került elő Bódi Sylviről - Ukrán nővérkeként domboríthttp://www.life.hu/szeress/20120808-szexi-video-kerult-elo-body-szilvirol-ukran-noverkekent-domborit.html