Mi vár rád lefekvés előtt? Szenvedélyes szexre vagy nyugalmas, olvasgatással eltöltött éjszakára számíthatsz? A Life.hu szexhoroszkópjából kiderül, hogy alvással vagy szeretkezéssel töltöd a ma éjszakát...

Kos: A szexuális lelkesedés sosem hiányozik belőled, még életed legfárasztóbb napján is szívesen szeretkezel elalvás előtt. Sőt, minél fáradtabb vagy, annál jobban kívánod a szexet, hiszen jobban alszol kielégülve, a másnapod pedig új energiákkal indul.

Bika: Az utolsó nyári esték egyikén szeretnéd felidézni a legizgalmasabb nyári szexélményedet, ezért kirándulni csábítod a kedvesedet, hogy a hűvös éjszakák beállta előtt újra a csillagos ég alatt szeretkezzetek.

Ikrek: Az esti randevúdon olyan őrült kéjvágy tör ki rajtad, hogy azt sem bírod megvárni, hogy hazaérjetek a kedveseddel. Így már a parkolóban, az autóban, a lépcsőházban vagy a liftben nekiesel.

Rák: Majd holnap... Sok mindenre ezt mondhattad ma, de ha a kedvesed megkérdezi, hogy van-e kedved hancúrozni vele, eszedbe sem jut, hogy másnapra hárítsd a közeledését, hanem boldogan hozzábújsz.

Oroszlán: Szeretnéd feldobni az esti szexet, ezért nem a kezeddel kezded izgatni a kedvesed férfiasságát és fantáziáját, hanem a száddal. Az orális kényeztetéstől a pasid teljesen elolvad, és a legnagyobb örömödre viszonozza is azt.

Thinkstock

Szűz: Ahogy a kedvesed az éjjel hozzád bújik, megcsókol és simogat, egyből tudod, hogy ő számodra az igazi szerelem. A nagy felismerés pedig még inkább meglódítja a libidódat, és szenvedélyesen szeretkeztek hajnalig.

Mérleg: Teljesen lenyűgöz a kedveseddel átélt szeretkezések minden pillanata. Szereted a testét, szereted a száját, amivel csókol, és szereted a kezét, amivel simogat. Élvezel minden pillanatot, amit vele tölthetsz.

Skorpió: Töröd a fejedet, hogy mivel tedd különlegessé és emlékezetessé az éjszakát. Sem a szerepjáték, sem a vad szex nem áll távol tőled, ezért előveszed a legszexisebb fekete fehérneműdet, és az ágyhoz kötözöd a pasidat, hogy azt tehess vele, amit akarsz.

Nyilas: Szenvedélyes szexszel szeretnéd meghálálni a kedvesed türelmét és szerelmét, amit tanúsított a közelmúltban. Nem mindennapi egyéniségedet és fantáziádat az ágyban is remekül tudod kamatoztatni, felejthetetlen gyönyört szerezve a párodnak.

Bak: Fáradt és letört vagy, úgy érzed, hogy semmi sem derít jobb kedvedre. A párod azonban pontosan tudja, hogy mivel lehet téged megnyugtatni, és feldobni egyszerre. Ezért nem is tétovázik, hanem azonnal az ágyába csal.

Vízöntő: Lázas hangulatban vártad az estét, és a szexuális lelkesedésed most a kedvesedre is átragad. Szenvedélyesen vetkőztetitek és kényeztetitek egymást, egyetlen pásztorórába akarjátok belesűríteni minden vágyatokat.

Halak: Szeretnéd energikusan köszönteni az új évszakot. Ezért egy szállodába csábítod a kedvesedet, hogy egymás karjában töltődjetek fel energiával, és egy kellemes, meghitt estét töltsetek együtt, mielőtt beköszönt a sok feladattal járó ősz.

Beismerte homoszexualitását a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-megasztar-1-mujahid-zoli-enekes-bevallotta-hogy-meleg.html Agyonszolizta magát a világsztár - Rá se lehet ismerni a megöregedett arcárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-al-pacino-szinesz-tul-sokat-jar-szolariumba.html 100 kilósan ment szülni az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120829-varga-feri-es-balassy-betti-magyar-popduo-egyutt-fogyokurazik-18.html VV Éva elárulta féltett titkát - Édesapja verte őt és édesanyjáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120827-valo-vilag-vv-bako-eva-kiakadt-es-vilagga-kurtolte-hogy.html Öt betű: aktus - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120828-ot-betu-aktus-forro-szextipp-ejszakara.html "Csak játszd az eszed, majd koppansz nagyot" - Zsarnokok az erotikában (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120828-szex-szerelem-parkapcsolat-zsarnokok-az-erotikaban.html Pasik szakítás után - Miért tudnak gyorsan továbblépni?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120824-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-talalnak-a-pasik-gyorsabban-uj.html Izgató szexékszerek a tökéletes orgazmusért - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120823-szex-szerelem-parkapcsolat-izgato-szexekszerek-a-tokeletes-orgazmusert-forro.html Kollégájába szeretett bele Szinetár Dóra - Együtt távoztak az előadásrólhttp://www.life.hu/szeress/20120823-kollegajaba-szeretett-bele-szinetar-dora-makranczi-zalan-miatt-valik.html