Ráérez a kedvesed, hogy mivel hozzon lázba? Te megadod a párodnak, amire vágyik? A Life.hu szexhoroszkópja segít egymásra találnotok az ágyban ma is.

Kos: A kiváló szexuális képességeidet akkor sem kérdőjelezi meg a kedvesed, ha kivételesen nem faltörő kosként rontasz rá. Valószínűleg akkor sem sértődik meg, ha egyáltalán nem kezdeményezel, csak hagyod, hogy magával sodorjon a szenvedély.

Bika: Megvárod, amíg teljesen besötétedik, és csak utána veted bele magadat a szeretkezésbe. Az éjfekete sötétség legalább olyan izgatóvá teszi a szexet, mint a romantikus félhomály, csak a hangokra, az érintésekre és a fantáziádra hagyatkozva játszhatsz.

Ikrek: Ha nemcsak a szexuális energiákat szeretnéd életre hívni, hanem az érzéseiteket is mélyíteni, próbáljátok ki a kanálpózt. "Kiskifli-nagykifliben" összebújva hamar érkezik a gyönyör, és a szerelem is erősödik!

Rák: Csendes, kettesben eltöltött estére vágysz a pároddal. Az éjszaka éppúgy végződhet egymás karjában elalvással, mint egymás karjában kielégüléssel. A szexuális végkifejlet csak rajtatok és a hangulatotokon múlik.

Oroszlán: A partnered módfelett sokat tett érted a napokban, segített neked, és ezt most szexszel hálálod meg. Méghozzá nem is akármilyen szeretkezéssel, vad szenvedéllyel, mindent elemésztő tűzzel közelítesz a kedvesedhez.

Szűz: Érzéki örömökre vágysz, de a kezdeményezés nem a te világod. Most azonban lehet, hogy erőt kell venned magadon, hiszen a kedvesednek is jól esik, ha nem neki kell mindig közelednie, hanem te érezteted vele, hogy kívánod.

Thinkstock

Mérleg: Flörtölj úgy a pároddal, mintha még most ismerkednétek. Hívd el randizni, vacsorázzatok, menjetek moziba vagy sétáljatok meghitten. És közben bombázd vágyakozó pillantásokkal, mintha még nem ismernéd a teste minden porcikáját.

Skorpió: Mint egy kedves plüssmackót, úgy ölelgeted a partneredet este. Majd egyszer gondolsz egyet és a dorombolás helyett szenvedélyesebb üzemmódba kapcsolsz, és lekapod a kedvest a tíz körméről.

Nyilas: Szakítás után vagy? Még hiányolod az exedet? Itt az ideje, hogy ne a múlton keseregj, hanem a jelenben élj. Nézz más szemmel a rajongóidra, hiszen közöttük lehet a következő partnered, ha másra nem, erre az éjszakára.

Bak: Igazán nem vágysz sokra és nagy dolgokra a mindennapokban, de a szexben sokkal igényesebb vagy, sokkal többet szeretnél egy gyors menetnél. A kedvesed azonban nem gondolatolvasó, így neked kell nyíltan beszélned a kívánságaidról.

Vízöntő: A szeretkezésnek számodra ma olyannak kell lennie, mint egy kasszasiker ágyjelenetének. Fantasztikus díszletet tervezel, megírod a forgatókönyvet, és a férfi főszereplőt is színjátékra csábítod.

Halak: Esténként már túl hűvös az idő? Fázik kezed-lábad? Hogyan is melegíthetnéd meg jobban, mint a kedvesed szenvedélytől forró testén... A vérforraló szeretkezéstől nemcsak teljesen felhevülsz, hanem a lelked is megnyugszik majd.

Szado-mazo szexre gerjed az ismert magyar szépséghttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-bodi-sylvi-szadomazo-szex-kellek-ekszereket-csinaltatott-maganak-a-kepeket.html Elhunyt Michael Clarke Duncan amerikai színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-elhunyt-michael-clarke-duncan-oscardijra-jelolt-amerikai-szinesz-szivinfarktust-kapott.html Szerelmet vallott az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120903-baricz-gergo-az-xfaktor-enekese-szerelmi-vallomasat-egy-dalban-irta.html Szerelmi horoszkóp szeptemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120827-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.html Caramel megdöbbentő őszinteséggel beszélt szakításáról Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-mestere-oszinten-elmeselte-miert-szakitott-hiennel.html A magyar származású üzletemberrel randizott Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legykepben/20120903-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-aki-a-magyar-szarmazasu-andre.html Rippel Feri fejjel lefelé lóbálta gyermekéthttp://www.life.hu/legykepben/20120903-rippel-feri-fejjel-lefele-logatva-jatszik-kisfiaval-herkulessel-istenes-bence.html Senki sem ad munkát a ValóVilág egykori sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20120903-el-sem-kezdett-dolgozni-uj-radios-munkahelyen-maris-kirugtak-vv.html Sztriptíz és a legidősebb Zámbó fiú az X-Faktor első válogatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120901-xfaktor-drama-vetkozes-es-konnyek-a-tehetsegkutato-elso-valogatojan.html Csak óvatosan az erotikus ajándékkal! Merész sztriptíz a lépcsőházban (18+)http://www.life.hu/szeress/20120829-sztriptizzel-szerette-volna-meglepni-baratjat-a-szexi-lany.html