Dobd fel a szexuális életedet, és varázsold forróbbá a hálószobád hangulatát. A Life.hu szexhoroszkópja segít, hogy mivel teheted felejthetetlenebbé ezt a mai éjszakát.

Kos: A szex számodra egyszerre felüdülés és egyszerre megnyugvás. Minél jobban fárasztanak, és stresszelnek a hétköznapok, annál szívesebben töltöd a kedvesed karjában, szexszel az éjszakákat.

Bika: Nem is tudod, hogy mihez nyúlj, a bőség zavarában szenvedsz. A kedvesed minden porcikáját őrülten kívánod, alig bírod eldönteni, hogy hol öleld, csókold vagy simogasd, és hogyan egyesülj vele.

Ikrek: Mint egy kúszónövény olyan szorosan öleled és karolod a kedvesed testét. A kezeddel - mint az ágak - kapaszkodsz a párodba, és szinte az ágyhoz láncolod nagy igyekezetedben, hogy minél jobban felizgasd.

Rák: Érzelmes szerelmeskedésre vágysz? Bátran udvarolj a kedvesednek, vedd kézbe a romantikázás irányítását. Ha a szeretkezés lassabb, érzelmesebb módját szeretnéd, ne kapcsolj gyorsabb, szenvedélyesebb sebességbe.

Oroszlán: Ennél jobb napra ne várj, ha kéjes kísérletezésre vágysz a kedveseddel. Ha van olyan újdonság, amit már régóta ki akarsz próbálni, ha vannak eddig titkolt kívánságaid, most megkérheted a kedvesedet arra, hogy teljesítse.

Szűz: Ma különösen érzékeny vagy az érzékiségre, ölelkezős, összebújós együttlétre vágysz. A vérforraló szeretkezés azonban képes lelohasztani az erotikus hangulatodat, és inkább visszavonulót fújsz, ha elszabadulnak a szexuális indulatok.

Thinkstock

Mérleg: Különleges összetartó erő van közted és a párod között. Míg a legtöbb dologban tökéletes az összhang köztetek, addig más kérdésekben teljesen ellentétesen gondolkodtok. Ettől pedig különösen szenvedélyesek az éjszakáitok.

Skorpió: Kipróbálnád, hogy milyen érzés a bilincs szorítása a csuklódon? Szeretnél egy selyemsál béklyójában vergődni? Ne bűnbe ess, hanem vadulj be! Hagyd magadat megkötözni, vagy te láncold az ágyhoz a párodat.

Nyilas: A kapcsolatok képesek újjászületni akkor is, ha erre semmilyen esélyt nem látsz. Elég egy szikra a semmiből, egy célba érő, vágyakozó pillantás, és máris új értelmet nyerhet a szerelem és a szex.

Bak: Lepd meg a kedvesedet egy apró ajándékkal, ami fokozza majd a vágyait. Akár új fehérnemű garnitúrában tündökölsz előtte, akár izgató szexjátékszerrel frissíted fel a repertoárodat, szenvedélyes szeretkezésre számíthatsz az éjjel.

Vízöntő: Egészen rózsaszínben látod a világot, így az esti szeretkezést a rózsaszín, virágillatú, rózsaszirmokkal teleszórt ágyban képzeled el. A kedvesedet csak egy pillanatig feszélyezhetik a csajos díszletek, majd ő is élvezni fogja.

Halak: Ma éjjel használd ki a belőled áradó végzetes vonzerőt, és szenvedélyes szexualitást. Elég csak egy sokatmondó, még többet ígérő pillantást vetned a partneredre, azonnal érteni fogja a vágyaidat, és máris a lényegre tér.

A TV2 sztárjának kisfia egy csimpánzra hasonlít?http://www.life.hu/tested-lelked/20120904-dundika-es-majka-kisfia-marian-rapper-apukaja-szerint-ugy-nez.html Szado-mazo szexre gerjed az ismert magyar szépséghttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-bodi-sylvi-szadomazo-szex-kellek-ekszereket-csinaltatott-maganak-a-kepeket.html Szerelmi horoszkóp szeptemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120827-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.html Átverik a nézőket az X-Faktorral? Korábban együtt dolgozott Zámbó Krisztián és az egyik mentorhttp://www.life.hu/legykepben/20120905-zambo-jimmy-elhunyt-enekes-fia-zambo-krisztian-az-xfaktor-valogatojan.html Caramel még mindig szerelmes, és békülne Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-zsuritagja-szeretne-hiennel-kibekulni-de-a.html A ValóVilág egykori sztárja szex előtt néha leitatja szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-a-valo-vilag-egykori-sztarja-alekosz-szex-elott-neha-leitatja.html Megasztárosra cserélte Bereczki Zoltán a feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-bereczki-zoltan-enekes-es-radics-gigi-a-megasztar-otodik-gyoztese.html Intitm titkok terítéken - Téged is kibeszél a pasid a hátad mögött?http://www.life.hu/szeress/szex/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-intitm-titkok-teriteken.html Csak óvatosan az erotikus ajándékkal! Merész sztriptíz a lépcsőházban (18+)http://www.life.hu/szeress/20120829-sztriptizzel-szerette-volna-meglepni-baratjat-a-szexi-lany.html