súlyprobléma Christina Aguilera hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostanában husi Christina Aguilera hurkái egy szempillantás alatt eltűntek.

Persze nem egy vadiúj diétának vagy egy extra edzésmódszernek köszönheti az énekesnő a karcsú derekát, csupán a Photoshop volt az, ami miatt ismét vékony a teltkarcsú világsztár. A szőkeség a Lucky magazin címlapján pózol, és soványabb, mint az utóbbi években bármikor. De vajon miért volt szükség arra, hogy legalább tizenöt-húsz kilótól megszabadítsák az énekesnőt? Talán a divatlap nem merte bevállalni a sztárt úgy, ahogy van?

Forrás: Lucky Magazine, AFP
Forrás: Lucky Magazine, AFP

Pedig a lapnak készült interjúban a szőkeség azt vallja, túlságosan nagy nyomás volt számára az, hogy mindig soványnak kell lennie, és örül, hogy végre önmaga lehet. Sőt, nőtársait is arra biztatja, legyenek magabiztosak, mert akkor ragyogóan festenek majd. Christina maga is így él: nem zavarják őt a pluszkilók, mert legtöbbször így is olyan ruhácskákat visel, mintha még mindig ötven kiló lenne. Ahhoz képest, ahogy a sztár a legutóbbi fellépések alkalmával festett, fogyott pár kilót mostanában, de azért még mindig gyakorolhatná azt a szót, hogy önkritika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.