Eltűntek Christina Aguilera hurkái

2012.09.06. 11:13

A mostanában husi Christina Aguilera hurkái egy szempillantás alatt eltűntek.

Persze nem egy vadiúj diétának vagy egy extra edzésmódszernek köszönheti az énekesnő a karcsú derekát, csupán a Photoshop volt az, ami miatt ismét vékony a teltkarcsú világsztár. A szőkeség a Lucky magazin címlapján pózol, és soványabb, mint az utóbbi években bármikor. De vajon miért volt szükség arra, hogy legalább tizenöt-húsz kilótól megszabadítsák az énekesnőt? Talán a divatlap nem merte bevállalni a sztárt úgy, ahogy van?

Forrás: Lucky Magazine, AFP

Pedig a lapnak készült interjúban a szőkeség azt vallja, túlságosan nagy nyomás volt számára az, hogy mindig soványnak kell lennie, és örül, hogy végre önmaga lehet. Sőt, nőtársait is arra biztatja, legyenek magabiztosak, mert akkor ragyogóan festenek majd. Christina maga is így él: nem zavarják őt a pluszkilók, mert legtöbbször így is olyan ruhácskákat visel, mintha még mindig ötven kiló lenne. Ahhoz képest, ahogy a sztár a legutóbbi fellépések alkalmával festett, fogyott pár kilót mostanában, de azért még mindig gyakorolhatná azt a szót, hogy önkritika.

A TV2 sztárjának kisfia egy csimpánzra hasonlít?http://www.life.hu/tested-lelked/20120904-dundika-es-majka-kisfia-marian-rapper-apukaja-szerint-ugy-nez.html Váratlanul elhunyt a 46 éves gitároshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-mark-abrahamian-gitaros-meghalt-46-evesen-a-csalad-es-a.html Szado-mazo szexre gerjed az ismert magyar szépséghttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-bodi-sylvi-szadomazo-szex-kellek-ekszereket-csinaltatott-maganak-a-kepeket.html Elhunyt Michael Clarke Duncan amerikai színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-elhunyt-michael-clarke-duncan-oscardijra-jelolt-amerikai-szinesz-szivinfarktust-kapott.html Szerelmet vallott az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120903-baricz-gergo-az-xfaktor-enekese-szerelmi-vallomasat-egy-dalban-irta.html
Christina Aguilerasúlyproblémahízás