csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halaknak bosszankodásra okot adó tényezők nehezíthetik a munkanapjait, a Vízöntőkre pedig szintén bonyodalmak várnak hétfőn és kedden.

Kos

Tipp: Mivel Vénusz felkorbácsolja a szenvedélyedet, hódíts. Akár a meglévő kedves, akár egy új pasit, de vesd bele magad az élet szerelmes habjaiba.

Bika

Tipp: A bonyodalmak azért vannak, hogy megoldd azokat. Ne fuss el semmilyen probléma elől, diplomatikus kommunikációval te kerekedsz felül!

Ikrek

Tipp: Ha van olyan közeli családtagod, rokonod, akivel nagyon rég találkoztál személyesen, ideje, hogy meglátogasd. Jót fog tenni egy kis trécselés.

Rák

Tipp: Ezen a héten bátran kérj lehetetlent, minden vágyad teljesül!

Oroszlán

Tipp: Ha van vállalkozásod, keress új megrendelőket, most senki nem fog visszautasítani. Ha még nincs, akkor ideje elgondolkodnod azon, hogy elindíts egyet.

Szűz

Tipp: Ne kérj másoktól tanácsot az e heti döntéseknél kizárólag a saját megérzéseidre hallgass.

Mérleg

Tipp: Ugye hogy mindennek eljön a maga ideje? Vedd észre, hogy nem kell mindig siettetni a dolgokat, hagyni kell, hogy azok maguktól alakuljanak.

Skorpió

Tipp: A hétvégéd már minden szinten a te elvárásaidat fogja tükrözni, mozgalmas, izgalmas, érdekes lesz. Tervezz valami különleges programot.

Nyilas

Tipp: Keress új utakat céljaid eléréséhez. Ha eddig mindig balra indultál, most válaszd a jobb oldalt.

Bak

Tipp: Ha hirtelen munkahelyváltás, költözés vagy hasonló jelentős dolog adódik, élj vele, mert semmi sem történik véletlenül.

Vízöntő

Tipp: Az időjárás még messze nem olyan hideg, hogy szombat vagy vasárnap ne tudj bicajozni vagy hegyet mászni.

Halak

Tipp: Hétvégén beszélj azokkal, akiket esetleg megbántottál, mert most könnyen egymásra fogtok hangolódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.