színésznő Francois-Henri Pinault Valentina Paloma Pinault szorongás Antonio Banderas szexjelenet filmszerep Salma Hayek sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiborította a mexikói sztárt élete első szexjelenete. Salma Hayek a Desperado című filmben Antonio Banderas mellett dobta le a textilt, ez azonban komoly lelki problémákat okozott az akkor huszonhat éves színésznőnek.
Igazából végig sírtam" -

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A világsztár, aki a mai napig káprázatosan néz ki, nem akart meztelenül a kamerák elé állni, mert attól félt, hogy az édesanyja és az édesapja mit fognak gondolni róla. A produkció forgatásakor - mely végül segített Selma karrierjének beindításában - a színésznő angol nyelvtudása még nem volt tökéletes, így attól is tartott, hogy a film kritikusai ezt felróják majd neki. Azt hitte, hogy az akcentusa majd egy mexikói házvezetőnőre emlékezteti a nézőket. Ennek ellenére, amikor kijött a mozi, mindenki igazi bombáznak tartotta Salma Hayek-et. A színésznő azóta hozzáment Francois-Henri Pinaulthoz, megszületett kislánya, Valentina Paloma, és a mai napig gyönyörű és karcsú. Ha kíváncsi vagy, hogyan őrzi meg Salma tökéletes alakját, itt olvashatod el különleges titkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.