Már 2013-at írunk. Vajon a szerelem romantikusan bekopog, vagy szenvedélyesen beront a hálószobádba? Keresd ki a csillagjegyedet, és minden kiderül!

Kos

Szeretnéd energikusan köszönteni az új esztendőt. Így amikor csak lehet, a kedvesed karjában próbálod feltölteni kimerült energiatartalékaidat. Ebben az évben a szeretkezés számodra nemcsak szexualitás lehet, hanem kikapcsolódás, menekülés a hétköznapok szürkeségéből egy sokkal színesebb, orgazmusokkal teli világba.

Nézegess szexi pasikat! - Összegyűjtöttük a legjobbakatBika

Gyakran úgy érezheted az idén, hogy semmi sem deríthet jobb kedvre. A kedvesed azonban nem nézheti tétlenül a melankolikus hangulatodat, így amikor csak teheti, közeledésével kedveskedik neked. Ilyen érzéki törődést pedig a legkedvetlenebb napodon sem utasíthatsz vissza, és ha szeretnél kiegyensúlyozottabb lenni az új évben, ne is tedd.

Thinkstock

Ikrek

2013-ban a korán kelés részévé válhat az életednek. Ha nem kell éppen rohannod a munkába, akkor is szívesen állítod előbbre az ébresztőt, de a szundi használata helyett inkább szexszel térj magadhoz reggel... Így nemcsak kielégült leszel egész évben, hanem friss és fitt is!

Rák

2013 elején egy igazán csodás és erotikus időszaka kezdődik az életednek. Romantikus hangulatodat már megszokta a kedvesed, de az teljesen új lehet neki, hogy most sokkal szívesebben játszadozol vele és magaddal az ágyban. Úgy viselkedsz, mintha ledőltek volna a gátlásaid, visszafogottságod falai.

Oroszlán

Nincs olyan férfi, aki ne hajolna meg az Oroszlán nagyszerűsége és páratlan szexuális vonzereje előtt. De Neked nem kellenek tucatpasik, te az igazi férfi ágyába akarsz csak bebújni. Ha még nem találtad meg a Nagy Ő-t, az idén sikerülhet. Ha pedig már meghódítottad, akkor végre igazán boldog lehetsz. Csodás, forró, olykor extrém módon erotikus éjszakák várnak rátok.

Szűz

Nem könnyű veled élni, ezt te is tudod. 2013-ban azonban szeretnéd magad kicsit jobb színben feltüntetni a pasid előtt, így szenvedélyes szexszel szeretnéd meghálálni a türelmét és szerelmét, amit tanúsított a közelmúltban. Ő érthető módon kéreti magát, és bizony az év végéig hagyja majd, hogy estéről estére a testeddel "kenyerezd le".

Mérleg

A romantika éppen olyan fontos szerepet játszhat ebben évben az életedben, mint a szex. Már az is boldoggá tesz, ha a kedvesed kezét foghatod, megcsókolhatod, vagy hozzá bújhatsz. Az csak hab a tortán, ha az ölelkezésből vad, mindent elsöprő szeretkezés lesz. Ez szinte napról napra így is lesz.

Thinkstock

Skorpió

Rád senki nem mondaná, hogy prűd vagy, ebben az évben mégis kissé visszafogod magadat. Az év elején nem hoznak lázba a szexuális játékok, a különleges pózok, vagy a házon kívüli helyszínek, de az esztendő második felében fordul a kocka. Sőt, visszafordul, és éppoly démoni szerető leszel, mint korábban!

Nyilas

Lehet, hogy az idén komoly dilemmával kell szembenézned. Elképzelhető, hogy rájössz, a párod nem tudja, mire vágysz igazából az ágyban, neked pedig nehezedre esik a szexuális ábrándjaidról beszélni. Ha nem akarod csak úgy kibökni, hogy hova nyúljon, ha fel akar izgatni, vezesd rá finom, nőies trükkökkel. Év végére pedig - mintha új szeretőd lenne - remekül egymásra hangolódtok.

Bak

A pasidon kívül talán mindenki lustának gondolna, ha tudná, hogy ebben az évben milyen rengeteg időt töltesz az ágyban. 2013 számodra nem az alvásról vagy a betegeskedésről szól, hanem a fantasztikus, falakat és plafont rengető szeretkezésekről. Ne is lustálkodj tovább, inkább most azonnal hívd a párodat a paplan alá.

Vízöntő

Lehet, hogy néha úgy érzed, a párkapcsolatod a végét járja, de szexuális téren számodra új időszámítás kezdődik 2013-ban. Méghozzá a szexuális újjászületésedé! Még az is előfordulhat, hogy másfelé kacsintgatsz, egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és egyelőre a lebukás veszélye sem fenyeget.

Halak

Talán nem lesz minden a legharmonikusabb a párkapcsolatodban, de a szex terén hihetetlen lesz az összhang közted és a párod között.  Ami nappal súrlódásokat okozhat közöttetek, azt este és éjszaka a hálószobában elsimítjátok. 2013 mindkettőtök számára az ellentétekről és a kompromisszumokról szól, és persze a feledhetetlen érzéki örömökről.

 

Testet öltött a gonosz? A Molyember legendájahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-testet-oltott-a-gonosz-a-molyember-legendaja.html Horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121213-a-lifehu-januari-horoszkopja.html Szexhoroszkóp januárra (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121220-ezoteria-es-szex-szexhoroszkop-januarra.html Szerelmi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121213-a-lifehu-szerelmi-horoszkopja-januar-honapra.html Nagy szerelmi horoszkóp a 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-a-lifehu-nagy-szerelmi-horoszkopja-a-2013as-evre.html