boldogság Jóban Rosszban Legerszki Krisztina szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sok szerelmi hányattatás után egy nála hat évvel fiatalabb fiúnál találta meg a boldogságot Legerszki Krisztina, aki Pongrácz Barbarát alakítja a Jóban Rosszban című sorozatban.

A Blikk kiderítette, hogy ki volt az a fiatalember, akivel Kriszta kart karba öltve jelent meg még november közepén a Gondold újra! divatbemutatón. Akkor még tagadták, hogy egy pár lennének és szét is rebbentek, amikor kamerát láttak. "A férfi, akivel érkeztem, nem a párom, hanem egy nagyon jó barátom, aki sokat segített nekem a szakítás utáni nehéz időszakban" - mondta akkor Krisztina.

Fotó: Mudra László/Life.hu
Fotó: Mudra László/Life.hu

A színésznő mostanában láthatóan kivirult, mintha egyenesbe jött volna az élete. Ez a Jóban Rosszban stáb tagjainak is feltűnt: "Krisztit nagyon megviselte a Dáviddal való szakítás, de most látszik, hogy boldog. Többet mosolyog és visszatért belé az élet, aminek mindenki örül" - nyilatkozta egy kollégája.

Mint kiderült, a kapcsolat régi, Kriszta és Pataky Ádám pályatársak, a színitanodából ismerik egymást, és már többször szerepeltek együtt a színpadon. A fiú azonban még csak 21 éves, ami pont 6 évvel kevesebb, mint amivel Kriszta bír. "Nagyon boldog vagyok, de szeretném ezt a szerelmet és minden pillanatát a nyilvánosság kizárásával megélni" - nyilatkozta a Jóban Rosszban sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.