a nap cikke spiritualitás ezotéria őrangyal kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor szerencsésen végződik egy veszélyes helyzet, azt mondjuk, velünk volt az őrangyalunk és vigyázott ránk. Vannak azonban olyanok, akik menthetetlenül szerencsétlennek érzik magukat és úgy tartják, nekik nincsenek égi segítőik. Pedig mindenkinek van őrangyala, a kérdés csak az, hogy kapcsolatba tudsz-e lépni vele.

Születésünktől fogva mellettünk áll az őrangyalunk, és egész életünket végigkíséri. Ha kérjük, és az valóban a javunkat szolgálja, segít. A szabad akarat törvénye miatt mi döntjük el, hogy elfogadjuk-e az iránymutatását, sőt, azt is, hogy egyáltalán keressük-e a vele való kapcsolatot. Természetesen akkor is vigyáz ránk, ha egyetlen szót sem szólunk hozzá, de ha úgy döntünk, hogy megpróbálunk kommunikálni vele, számtalan pozitív élményben lehet részünk.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Mit tehetnek érted?

Akik rendszeresen konzultálnak az angyalokkal, azt mondják, hogy életük harmonikusabbá vált, optimistábban tekintenek a jövőbe, gyorsabban felgyógyulnak a betegségekből, több inspirációt kapnak és kreatívabbnak érzik magukat, valamint könnyebben viselik a mindennapos megpróbáltatásokat. Ebből is láthatod, hogy az angyalok nem oldják meg helyettünk a problémákat, abban azonban segíthetnek, hogy hamarabb megtaláljuk a kiutat és a megoldást.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy rögtön óriási kéréssel rukkolnak elő - például azt kérik, hogy legyen övék a lottóötös. Nos, ha ez beleillik a sorsodba, valóra fog válni, de ha nem, akkor hiába fohászkodsz a hatalmas nyereményért. Abban viszont biztos lehetsz, hogy szorult anyagi helyzetben is megsegítenek, és ha nem is világmegváltó összeggel, de hozzá fognak járulni ahhoz, hogy mielőbb egyenesbe jöhess. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az angyalok befizetik helyetted a számlákat... Sokkal valószínűbb, hogy utadba kerül egy plusz munka, amivel hirtelen pénzhez juthatsz, megeshet, hogy vevőt találsz a régebb óta hirdetett lakásodra vagy valaki, aki tartozik neked, végre rendezi a sorait.

Égen, földön

Az angyalok kétféle létezési formában kerülhetnek veled kapcsolatba. Láthatatlan segítőként vagy földi megtestesülésben, a többi ember között elvegyülve. Ha jól figyelsz, biztos, hogy olykor magad körül is ráismersz ilyen segítőkre.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Így kezdj hozzá:

• A legjobb, ha először csak apró dolgokat kérsz - például szabad parkolóhelyet vagy kedves ügyintézőt - úgy, hogy magadban kimondod a kívánságodat. Ha sikerül összhangba kerülnötök, nagyobb kérésekkel is fordulhatsz hozzá.
• Ha egy probléma megoldásában kéred a segítségét, vonulj félre egy nyugodt helyre, lazulj el és koncentrálj az égi segítőidre. Kérd őket, hogy adjanak egy kis iránymutatást, hogy a dolgok a lehető legjobban alakuljanak. Biztos lehetsz benne, hogy ha figyelsz, legkésőbb pár napon belül meglesz a válasz: lehet, hogy egy újság szalagcímében, egy hirtelen eszedbe jutó vagy a rádióban megszólaló dalban, a könyvben, amit olvasol.
• Az is előfordul, hogy álmodban üzen neked - megoldást kínálhat egy téged foglalkoztató helyzetre, de bizonyos eseményeket is előre jelezhet. Nem mindig kapsz konkrét választ egy-egy kérdésre, az is lehet, hogy csupán valamilyen érzés formájában érkezik sugallat: például hirtelen nyugodtság lesz úrrá rajtad és megszűnik a félelmed. Ez kétségtelenül azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, a dolgok el fognak rendeződni.
• Akkor sem kell ingerültnek lenned, ha elsőre nem jön össze az üzenetváltás. Ahogy biciklizni, úszni, autót vezetni vagy főzni is lépésről lépésre tanultál meg, ezen a téren is jó, ha türelmes vagy. Ha már elég gyakorlatra tettél szert, akár írásban is kommunikálhattok egymással.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.