kínai asztrológia ezoterika horoszkóp kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es év a kínai asztrológia szerint a ló éve lesz. A 2014. január 31.-től (ekkor van a kínai újév) 2015. február 18.-ig tartó időszakban az emberek előreléphetnek az álmaik megvalósítása felé. De vajon mit hoz neked a ló éve?

Patkány

Munka: A következő éved bővelkedik majd a kihívásokban. Ezek azonban, különösen a munkahelyiek, egyáltalán nem zavarják a jegy szülötteit, így örömmel fogadhatod, hogy rengeteg lehetőséged lesz a bizonyításra.

Egészség: Az egészséges étrend, a sok alvás és a jóga segít az egyensúly megtartásában.

Szerelem: Lehetőleg ne teregess ki mindent a kapcsolatodról, mivel külső erők sodorhatják veszélybe a harmóniát.

Pénz: A bevételeiddel nem lesz probléma, de a kiadásaidra érdemes ügyelni, hogy a takarékosságot igénylő, hosszú távú beruházásokkal se legyen gondod.

Forrás: Thinkstock

Bivaly

Munka: Az év során fellépő nehézségek nagy részét a saját nyugtalanságod generálja. Ha például túl sok a munka, hajlamos leszel kiakadni, ami nem használ az előmenetelednek. Inkább légy őszinte magadhoz, és pihenj amikor kell, a problémákat pedig próbáld egy lépés távolságból nézni.

Egészség: A gyomrod és a fejed egészségére érdemes figyelni, ebben az évben ezek a testtájak lesznek érzékenyebbek.

Szerelem: Kifejezetten jó lesz számodra a Ló éve, csak a kettőtök közti bizalomra kell vigyáznotok. Ha még egyedül vagy, ebben az évben jó eséllyel találsz rá a szerelemre.

Pénz: A pénzügyi problémák végre megoldódni látszanak, de egyelőre még ne kezdj ész nélkül költekezni.

Tigris

Munka: A jegy szülöttei szerencsés évre számíthatnak. A munkahelyi változások persze stresszel járnak, de hamar rá fogsz jönni, hogy jobb helyzetbe kerülsz általuk.

Egészség: Minden rendben lesz, de azért ne hanyagold el magad, figyelj az egyensúlyra, hogy se a túlzások, se a hiány ne árthasson neked. Lelki téren fordulj kicsit jobban a spiritualitás felé.

Szerelem: A bizalom hiánya zavarhatja meg a magánéleti harmóniát, előkerülhetnek rég elfeledettnek hitt ügyek, amelyek miatt elárulva érezheted magad.

Pénz: A bevételek miatt nem kell aggódni, még egy kis luxusra is jut.

Nyúl

Munka: Kifogyhatatlan energiád és intelligenciád segít, hogy úrrá légy a nehézségeken, de ne bízd el magad.

Egészség: Akármilyen elfoglalt is vagy, sose felejts el magaddal törődni, nehogy kényszerpihenő legyen a túlzott hajtás vége.

Szerelem: A nehézségeket úgy előzheted meg, ha elegendő időt szánsz a partneredre. Így viszont simán fognak menni a dolgok.

Pénz: A Ló éve kedvező a számodra, a nagy befektetésekkel azonban légy óvatos. Pénzügyi téren kellemes meglepetésben lehet részed.

Sárkány

Munka: Nem lesz különösebben izgalmas éved, minden a megszokott mederben folyik. Ha a természeted már nagyon lázad a változatlanság ellen, vesd be a kreativitásodat.

Egészség: Csak a meglevő egyensúlyra figyelj, óvakodj a túlzásoktól és az önsanyargatástól is.

Szerelem: Az eddigi problémák közelednek a megoldáshoz, de itt is érvényes, hogy igyekezz a megőrizni a nyugalmadat akkor is, ha kisebb-nagyobb gondok merülnek fel.

Pénz: Kockázatos év várható, ügyelj a befektetéseidre és a kiadásaidra is. Arra figyelj, amid van, ne most próbálj ki újdonságokat.

Forrás: Thinkstock

Kígyó

Munka: Izgalmas, aktív és összességében kedvező év vár rád a munkahelyeden. Új munkatársaiddal adódhatnak problémák, de a Kígyó jegy szülötteinek soha nem okoz gondot a versenyhelyzet

Egészség: Mivel az év aktívan és boldogan alakul, hajlamos lehetsz rá, hogy ne figyelj az életmódodra, keveset pihenj, és rendszertelenül étkezz.

Szerelem: Minden az elképzeléseid szerint alakul, az év megfelelő a családalapításra, a szingliknek pedig arra, hogy megtalálják a lelki társukat.

Pénz: Pénzügyi téren nincs okod az aggodalomra. Bár a bevételeid arra ösztönözhetnek, hogy luxuscikkekre is költs, mégis jobb lenne, ha spórolnál egy kicsit.

Munka: Új feladatok adnak új lelkesedést a munkahelyeden. A siker magával ragad, de jobb, ha nem felejted el, honnan jöttél.

Egészség: Egészségügyi szempontból kedvező lesz az év, de a fennálló problémáidat ne hanyagold el.

Szerelem: Gondold át alaposan a nagyobb lépéseket, nehogy félreértsék a gesztusaidat. Arra is nagy szükséged lesz, hogy elég időt adj a szerelmi életednek.

Pénz: Anyagilag valóságos ajándék ez az év, intelligenciádnak és magabiztosságodnak köszönhetően mindig megtalálod majd a legjobb üzletet.

Kecske

Munka: Sok jó lehetőség vár rád az új évben, a kollégák és a feletteseid egyaránt melletted állnak. Ha keményen dolgozol, meglesz az eredménye, az előléptetés sem kizárt.

Egészség: A stressz megbetegíthet, így érdemes stresszoldó technikákat tanulnod. Vigyázz a hátadra és a felsőtestedre, a legjobb lenne, ha rendszeres edzéssel tartanád magad fitten.

Szerelem: Az egész év a szerelemről fog szólni, de elengedni is meg kell tanulnod. Ne görcsölj rá semmire, a túlzott erőlködés csak megzavarja a dolgokat. A szinglik szerelemre találhatnak, de az is lehetséges, hogy ez a kapcsolat nem lesz tartós.

Pénz: A bevételi forrásaidból épp elég pénz ömlik majd be a bankszámládra, de a legjobb felhasználása gondot okozhat. Sokat költhetsz, hogy elbűvöld a szerelmedet, ám ez nem igazán ajánlott ebben az évben.

Majom

Munka: A vegyes eredmények éve vár rád. Keményen dolgozol, de az elsietett döntések nehézségeket okozhatnak, épp ezért minden lépésedet gondold át alaposan.

Egészség: Ügyelj az életmódodra, és ne hagyd figyelmen kívül az apró tüneteket, nehogy súlyosbodjanak.

Szerelem: A szerelmi életed romantikus és harmonikus, a családalapításra is megfelelő ez az időszak. Ha még egyedülálló vagy, dolgozz a vonzerődön.

Pénz: A bevételeiddel nem lesz baj, de ne verd magad nagy kiadásokba. A túl jónak tűnő befektetések láttán inkább légy gyanakvó, nehogy a kapzsiságod miatt veszteséget szenvedj el.

Forrás: Thinkstock

Kakas

Munka: Változások várhatnak rád a munkahelyeden, amelyektől egy darabig kényelmetlenül érzed majd magad. Sokat segíthet, ha gyorsan alkalmazkodsz a helyzethez.

Egészség: Az egészségeddel nem lesz baj, de a stresszt inkább kerüld. A jóga és a meditáció sokat segíthet.

Szerelem: A szerelmi életedben bukkanók várhatók, érdemes megőrizni a hidegvéredet. A párok között nézeteltérések merülhetnek fel: a vita felpezsdítheti a szerelmi életeteket, de nem kell túlzásba vinni, hogy ne ronthassa meg a kapcsolatot. A szinglik továbbra is keresik az igazit.

Pénz: Az év elején jó lesz az anyagi helyzeted, de év végére lehet, hogy nehézségekkel kell számolnod. A Kakas jegy szülöttei nagyvonalúak, így többet költhetnek az átlagosnál – 2014-ben azonban érdemes szakítani ezzel a szokással.

Kutya

Munka: A munkádban pozitív változásra számíthatsz, amely kihozza belőled a rejtett képességeidet.

Egészség: Nem lesz komolyabb gondod az egészségeddel, de a gyomrodra figyelj oda.

Szerelem: Izgalmas időszak kezdődik a szerelmi életedben. A szinglik nehezen találják a lelki társukat, a párban élőknek pedig azért kell dolgozniuk, hogy a kedvesükkel maradjanak.

Pénz: Pénzügyekben légy óvatos, pontosan jegyezd fel a kiadásaidat. Légy kevésbé nagyvonalú, mint szoktál, mivel saját magadra is épp elég pénzt kell fordítanod.

Disznó

Munka: Üzletileg kedvező év várható, a versenytársak sem lassítják le a fejlődésedet. Mindenesetre akármennyi sikerben is van részed, maradj két lábbal a földön.

Egészség: Ha elmerülsz az egészségtelen ételek élvezetében, problémákra számíthatsz. A Disznó jegy szülötteinek érzékeny a gyomra, erre különösen oda kell figyelned, nehogy emésztési problémák vagy fekélyek lépjenek fel.

Szerelem: A szerelmi életed akkor lesz szép, ha nem foglalkozol a múlttal. A házaspárok életében kellemes időszak következik, akár a család bővülésével is számolhatnak. Az egyedülállók élvezni fogják a szabadságot, a bulikat és a flörtölést.

Pénz: Sok lehetőséged lesz a bevételeid növelésére, de jobb, ha a kiadásaid nem szállnak el. Segíts másokon, de ne hagyd, hogy kihasználjanak.

Szerelmi horoszkóp 2014-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/20131216-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-re.htmlÉves horoszkóp 2014http://www.life.hu/tested-lelked/20131210-altalanos-nagy-life-hu-horoszkop-a-2014-es-evre.htmlA csillagjegyek megmutatják, kiből lesz a sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110304-a-csillagjegyek-megmutatjak-kibol-lesz-a-sztar.htmlSzingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-tulelesi-tippek-karacsonyra-csillagjegyek-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.