Heti horoszkóp (október 6-12.) - A változás szele fújdogálhat

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 8-án ismét telihold vár ránk, ám ez most erősen megterheli a szervezetünket, és megcsapolja energiáinkat. Érdemes a fontos döntéseket inkább a jövő hétre halasztani, viszont a lemondás és az eleresztés nagyszerű pillanatait élhetjük meg szerdán és csütörtökön. Az Ikrek és a Rákok sikerszériája viszont garantált!

A múlt hét sikerei elegendő erőt adnak ahhoz, hogy a következő napokban is jól érezd magad a bőrödben. S bár lehet, hogy kevesebb eredményt érsz el, mint reméled, de semmilyen jó tetted nem marad dicséret és elismerés nélkül. Ne legyenek félelmeid, nyugodtan ugorj bele az ismeretlenbe, viszont alaposan járj körbe minden témát az indulás előtt. Fő a biztonság és az alaposság. Sokan mutatják most is ki bizalmukat feléd, amit mindenképpen hálálj meg. Új ötleteidre nyitott lesz környezeted, és találsz majd egy olyan embert, aki felkarol, s általa még magasabbra juthatsz. Örülj ennek, bármiről legyen is szó! Segíts ott, ahol csak tudsz! Szerelmi téren mindenképpen fellendülés várható!

Remekül érzed magad a bőrödben - szerda kivételével! Ekkor fennakadások jellemzik majd a napot, hol jó lesz a kedved, hol pocsék. Ne aggódj, a telihold okozza ezt a furcsa hatást, s csütörtöktől minden visszaáll az eredeti kerékvágásba. Összességében elmondható, hogy jó ütemben haladsz előre, s több feladatot tudsz elvégezni, mint egy átlagos héten. A fő az, hogy hatásos és eredményes leszel, szorgalmaddal bezsebelsz majd pár elismerést, ami nagyon jókor fog jönni, építi az önbizalmadat. A mindennapi élettel együtt járó apró örömöket többre értékeled, s képes vagy elfeledkezni a régebb óta húzódó gondokról. Már hétfőn oszd be körültekintően az idődet, s figyelj a családodra is jobban, mint az elmúlt hetekben.

A következő napok elkerülhetetlenül magukkal hozzák a változás szelét, fogadd be az új impulzusokat, a jó dolgokat építsd be a mindennapjaidba. A telihold a te jegyed képviselőinek hozza a legtöbb pozitív energiát, úgyhogy nagy hiba lenne kényelembe helyezni magad, és megvárni, míg a kiváló égi hatások elmúlnak. Tény, hogy rengeteg tennivaló vár rád, és az új, egyben nehéz kihívások sem kerülnek el, mégis lényeges, hogy a különféle hatások mellett is maradjon kellő bátorságod belevágni egy hirtelen felbukkanó, fantasztikus lehetőségbe. Minden, ami most adatik meg számodra hosszú távon fog pozitív eredményeket hozni.

Bár döntéseid során rendszerint az érzelmek nagyobb százalékban vannak jelen, mint a racionalitás, ezen a héten ezt a módszert meg kell fordítanod, s mindent csak alapos elemzéssel közelíthetsz meg. Előtérbe kell helyezned az észérveket, és ennek segítségével kell haladnod utadon. Vedd észre, hogy erőből és kitartásból most sokkal több lakozik benned, s ezt fel kellene használnod előrejutásod, boldogulásod érdekében. Ez a hét meghozza számodra azt az eredményt, amire régóta vársz - de küzdj többszörös energiabefektetéssel! Valami olyan dolgot sikerülhet megteremtened, amelyről sokat álmodoztál, és bizony meg is érdemled a jutalmat! Eljött az elégedettség ideje! Szerda a legkedvezőbb nap számodra!

Mi ez a nagy sietség? Tán elfeledkeztél valamiről? Az óriási rohamtempó, amit diktálsz, épp az apró örömök felismerésétől veszi el a lehetőséget, és megszaporítja a hibák számát. Ezt feltétlenül tartsd szem előtt, amikor a különböző feladataidat végzed ezen a héten. Éld meg a mát, mert csak egyszer adatik meg, ne siránkozz a tegnapon, csakis előre nézz! Amit most nem élsz meg, aminek ebben a pillanatban nem örülsz, annak holnap vagy a jövő héten már nem tudsz! Lassíts egy kicsit, néhány perc csend, béke és nyugalom még nem a világ vége. Amikor történik valami jó, akkor mosolyogj, és elemezd a helyzetet, így talán meg tudod ismételni mihamarabb a pozitív eredményeket. Tedd félre ezekben a napokban a távoli jövőt, azt nézd, ami ebben a pillanatban adatik meg!

Egészen szerda estig álmodozós hangulatban leszel, rózsaszín felhők közt repkedsz, a realitást pedig inkább kizárod az életedből. Ez nem baj! Ám fontos észrevenned, meddig mehetsz el, hisz vannak feladataid, kötelezettségeid, amiket nem hanyagolhatsz. Ugye nem lesz ezzel gond? Könnyen lehet, hogy környezetednek kicsit többet kell noszogatnia téged ahhoz, hogy tedd a dolgod. Valójában megvan ennek a helyzetnek az oka, hisz az elmúlt hetekben sokat dolgoztál, némi feszültség is felgyűlt benned, és a felszaporodott tennivalókon túl szinte semmire sem jutott időd. Próbálj arany középutat találni, jusson idő munkára, családra, barátokra, új lehetőségek felkutatására.

A szerdai telihold miatt már hétfőn és kedden is megtörténhet veled, hogy kicsit szeleburdi leszel, kapkodsz vagy épp álmodozol, így pedig elfeledkezhetsz valami lényeges dologról, körülményről, vagy halogatsz egy elvégzendő feladatot. Nem kellene, figyelj jobban a dolgaidra! Próbáld működésre bírni a memóriádat és kitalálni, mi az, amit ígértél, hová köteleződtél el. A kapkodás nem visz előrébb, csak a nyugodt, logikus gondolkodás segít vissza a kiegyensúlyozottság állapotába. Vedd számba elmaradásaidat, készíts pontos időtervet, és szépen, de biztosan indulj el a megvalósítás útján. Ha ügyes vagy, akkor már csütörtökre rendezed a dolgaidat, és pénteken egy könnyed napod lesz, szuper hétvégével.

Ha hibázol, akkor vállald a következményeit! Nemcsak a siker vagy, hanem a kudarc is. Mindkettő benned van, s attól leszel igazán nagy, ha beismered a bakit. A szerdai telihold előtt összekuszálhatsz pár dolgot, de tarts ki, mert minden rendeződik a hét második felében. Néha bizony azért kell átélni nehéz élethelyzeteket, hogy legközelebb valamit még jobbá tudj tenni. A következő napokban több hasonló helyzetbe is belekerülsz, ne futamodj meg ezek elől! Nem kell szégyellni semmit, egy-két ballépés nem tragédia, inkább kiváló tanulópénz, és alapja lehet valami még jobb dolognak. Nem teheted meg, hogy bedugod a fejed a homokba, csak mert más is ezt tenné! Vállald fel, ha vétettél, javítsd ki, s a második körben már a babérokat arathatod le.

Az ősz egyre jobban megmutatja erejét, ám a hűvös reggelek és egyre borongósabbá váló ég mellett sem tudja elvenni a kedved. Jól érezd magad, tervezed a jövőt, a kedélyállapotod remek, és senki nem tudja – és remélhetőleg nem is akarja - szétrombolni ezt! Ami a szíveden, az a szádon? Ez most különösen fontossá válik, semmit ne tarts magadban, viszont a béke kedvéért keresd meg a kommunikáció legdiplomatikusabb formáját. Mondd ki őszintén, amit gondolsz. Hozzáállásoddal, pozitív gondolataiddal most bárkit lenyűgözhetsz, ha kell, akár meg is győzhetsz, anélkül, hogy ráerőltetnéd magadat és az akaratodat, az elképzeléseidet az emberekre. Sok örömteli pillanat vár rád.

A Bak jegy szülötteként az előtted álló napok bonyodalmakat tartogatnak számodra, készülj fel minden eshetőségre. Különféle kellemetlen élethelyzetek követik egymást, otthon, szakmai téren vagy épp a suliban. Olyan hét áll előtted, amikor a kívülről érkező negatív hatásokat nehéz lesz teljes mértékben kivédeni, még akkor is, ha a hét végére jelentősen enyhülnek ezek. A szerdai telihold bizony erőteljes lesz, leterhelő, amit csak tudatossággal és visszafogottsággal lehet majd jól kezelni. Kerüld el a héten a hebehurgyaságot, ne beszélj túl sokat, ne állj le vitatkozni senkivel. Egyértelműen nyilvánítsd ki, hogy meg tudod különböztetni, mi a jó és a rossz, és van saját véleményed. Ám tedd ezt diplomatikusan, így jut is, marad is.

Leterhelő lesz a hét első fele, sok munka, tanulnivaló vár rád, s a régebb óta függőben lévő ügyeket sem halogathatod tovább. A telihold miatt könnyen kerülhetsz mások célkeresztjébe, váratlan támadásokat kell kivédened, de ügyes leszel, és minden helyzetben fel fogod magad találni, ha a tudatosságot választod segítő partnerként a gondok megoldásához. A türelmetlenség és a hevesség nem jó irány, ezért próbáld felvértezni magad minden eshetőségre, és feltétlenül kerüld el azt, hogy azonnali reakciókkal tovább bonyolítsd az amúgy sem egyszerű szituációkat. Ne hagyd, hogy bárki uralkodni akarjon rajtad. A negatív embereket messzire kerüld el, így óvhatod meg magad attól, hogy elvegyék a kedved bármitől. Csütörtöktől enyhül a nyomás, a hétvégéd pedig remek kilátásokkal kecsegtet.

Azonnal rombold le azokat a hibás berögzöttségeket, melyek gátolnak a fejlődésben. Ilyenek a felesleges negatív gondolatok, a múlt sérelmei, az irreális célok. Még a szerdai telihold előtt szánj magadra pár órát, amikor egyedül lehetsz, s fogj papírt, tollat, s írd össze a gondjaidat, bánatodat. Ez segíthet tisztán látni és megtervezni a közeljövőt. Keddtől próbáld félretenni a napi bajokat, ne foglalkozz az időjárással, se mások gondjaival, egyszerűen csak a magad dolgát végezd, és találd meg a hétköznapokban az örömöt! Foglalkozz a családoddal, barátaiddal, hobbiddal, olyasmivel, amit nagyon szeretsz - különösen akkor, ha régóta hanyagoltad valamelyiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.