Heti horoszkóp (december 1-7.) – Most végre learathatod a babérokat

asztrológia heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most nem érdemes visszafognod magad munka terén: bátran vállalj több feladatot, segíts be másoknak, aztán csak dőlj hátra és élvezd a sikert! A szombati teliholdnak hála az összes csillagjegynek jut az energiákból. Olvasd el, neked mit tartogat a Life.hu heti horoszkópja.

Az elmúlt hetek rengeteg erőt kivettek belőled, ennek ellenére a nehézségek és az átmeneti, komoly akadályok sem tudtak annyira megizzasztani, hogy bármitől is elmenjen a kedved. A különféle kihívások alaposan próbára tettek, a tennivalók nehézségi foka magasabb volt az átlagnál, ám ezen a héten végre fellélegezhetsz, a szokottnál még elevenebb, határozottabb leszel, és nem tudsz hibázni. A növőhold pozitív energiái folyamatosan feltöltenek, a fáradtságnak nyoma sem lesz rajtad. Egyértelműen közel jársz céljaid eléréséhez, kedélyállapotod sokat javul, mosolyogsz, szinte kicsattansz az egészségtől, önbizalmad szárnyal. Hát kell ennél több? Olyan lépések megtételéhez is lesz kedved és bátorságod, amelyek eddig fényévnyi távolságban voltak.

Hétfőn és kedden rengeteg dolgod lesz, talán épp ezért picit ingerlékenyebb is leszel a kelleténél, ugyanakkor javadra legyen mondva, hogy a kihívásokat szívesen fogadod, és mindent elvégzel, amire csak megkérnek. Bátor lehetsz és elébe mehetsz az új lehetőségeknek szerdán és csütörtökön, komoly döntéseket is hozhatsz, akár már a 2015-ös esztendővel összefüggésben. A hét második felében végre fellélegezhetsz, a problémák tovaszállnak, mindent könnyen és gyorsan megoldasz, sőt, még arra is marad erő és energia, hogy másoknak besegíts. Alkalmazkodóképességed sokat javul, de önmagadat se szorítsd háttérbe! Ne mondj le arról, hogy az lehess, aki valójában vagy. Egy olyan harmonikus időszak kezdődik az életedben, ami megnyugtat, kreatívvá tesz, és ötletekre sarkall.

Ha tanulsz, vagy mostanában tervezed ennek megkezdését, vagy egy lezáratlan folyamat folytatását, akkor tudd, hogy minden segítséget megkapsz az égiektől a kitartáshoz és a sikerhez. Egy percig se halogasd tovább a startot, keresd a megfelelő helyet, oktatót, iskolát! Már magadtól is észre kellett venned, hogy mostanában kicsit fogékonyabb vagy az ismeretlenre, így gyorsabban és hatékonyabban leszel képes felfogni minden újdonságot, ráadásul hasznosítani is képes leszel a mindennapokban. Ha vizsgák előtt állsz, ez lesz az egyik legsikeresebb időszakod, úgyhogy tanulj, okosodj, mert hasznod lesz belőle! Ettől függetlenül is vonzod magadhoz az új információkat, jól kombinálsz, érted és átlátod a nehéz helyzeteket is, megfelelően kapcsolod össze az apró darabkákat. Csütörtökön vagy pénteken óriási esélyt kapsz ahhoz, hogy megvalósíts egy régi álmot.

Meglehetősen komoly és jelentős változások várnak rád ezen a héten, fontos lenne, hogy ne félj a módosulásoktól, hisz ez hozhatja meg neked a rég várt sikert. A fejlődéshez és a pozitív eredményekhez a növőhold segítségedre lesz, folyamatosan töltekezhetsz az energiáiból, akár kétszer annyi munkát is felvállalhatsz, mint bármikor máskor. Ha valamiben bizonytalan vagy, netán eddig féltél elindulni egy új és ismeretlen úton, most megkapod azt a különleges többletenergiát, ami eddig hiányzott. Tisztán fogod érezni és látni, hogy a legjobb úton jársz a sikerek és elismerések felé, s mivel folyamatos megerősítéseket fogsz kapni a környezetedtől, így a mosoly és az elégedettség állandóan a nyomodban lesznek. Olyan pozitív irányú javulást tapasztalhatsz ezen a héten, amely ritka, és kötelező kihasználni!

Hétfőn le leszel terhelve, ugyanakkor kicsit el is leszel varázsolva, ezért inkább az egyszerű és könnyebb feladatok elvégzésére koncentrálj, a többit told el keddre, amikor már minden megy, mint a karikacsapás. Szerdától kreatív leszel, új ötletekkel rukkolsz elő, és a pozitív hangulat, amit árasztasz, sok embert vonz köréd. Nagyszerű irány új dolgokat kipróbálni, utazni, költözni, munkahelyet váltani. Szerda és csütörtök annak kedvez, hogy pénzügyeidet megpróbáld rendezni, jelentősen javíthatod egzisztenciális helyzetedet, csupán le kell mondanod néhány dologról, át kell szervezned a kiadásokat, s meg kell értened, hogy a változás csakis jót hozhat neked. Lehet, hogy ezt ebben a pillanatban nem érted, de biztos, hogy tisztán fogod látni, mi az, amit tenned kell a sikeredért!

Való igaz, hogy a hét elején még váratlan akadályok nehezítik a dolgod, s fura helyzetek akadályozzák terveid megvalósítását, ám ne aggódj, mert bár azt fogod gondolni, hogy valami láthatatlan erő visszatart a sikertől, ez nem igaz! Az égiek azt próbálják közölni veled, hogy egy kicsit módosíts eredeti elképzeléseiden, formáld a terveidet, mert így a siker még nagyobb és még látványosabb lehetne. Ne rohanj fejjel a falnak, hanem minden egyes gödör és akadály előtt állj meg, tűnődj el, vajon mit csinálhatnál másként. Ha ezt megteszed, akkor a zárt kapuk kinyílnak előtted, az ellenfeleid a segítőddé válnak, és minden álmod teljesülni fog. Könnyen elképzelhetők a napokban kisebb súrlódások, nézeteltérések, de ezek is a hasznodra lesznek, hidd el!

Szuper hét vár rád, remek energiák ölelnek körbe, fantasztikus lehetőségekkel találkozol, van, amelyikre magad lelsz rá, lesz, amelyiket mások ajánlják fel neked. Tele vagy tartalékokkal, a növőhold miatt nem tudsz kifulladni, minden körülmény adott a sikerhez. Egy egészen különleges képességedet mutathatod meg a világnak, sokakat meg fogsz lepni, mert nem tudták rólad, hogy mi minden rejlik benned. Akadnak majd irigyek is, de ne foglalkozz velük, nem a te problémád, ha ők boldogtalanok! A jóindulat, az ésszerűség és a rátermettség hármasát ötvözd, a kívülről érkező jó tanácsokat pedig fogadd meg, különösen akkor, ha az bölcs emberektől érkezik. Ezen a héten arra is képes leszel, hogy a függőben lévő, elhúzódott ügyeid végére érj.

Vénusz és Jupiter olyan különleges hátszelet biztosít neked ezekben a napokban, mely akkor is pozitívan hat rád, ha csak hagyod magad sodortatni az árral. Ha viszont meglovagolod a lehetőségeket, akkor a maximumot tudod kihozni magadból, és remek eredményeket érhetsz el. A szombati teliholdig ajánlott több munkát vállalni, sok erőt és időt fektetni terveid megvalósításába. A növőhold folyamatosan friss energiákkal tölt fel, így összességében eredményes, jó napok állnak előtted. Különféle emberi kapcsolataid minősége sokat javul, viszont a lehető legtöbb időt töltsd azokkal, akik fontosak számodra - és ez nemcsak a családodra, barátaidra igaz, hanem bizony a kollégákra, iskolatársakra is. Szakmai vagy tanulmányi téren jóval többre leszel képes, mint az év elmúlt két-három hónapjában!

A hét összes munkanapján igaz lesz rád, hogy intenzív leszel, örökösen új ötletekkel állsz elő, folyamatosan jössz-mész, teszed a dolgod. Ugyanakkor eljöhet az a pillanat, amikor ez másoknak akár zavaró is lehet, úgyhogy figyelj arra, hogy ne okozz a te intenzitásoddal problémát másoknak. Az energiád nem fogy el, s bár akad majd egy-két pillanat, amikor fáradtnak érzed magad, összességében ezt semmiben nem fog gátolni. Hegyeket tudsz megmozgatni, s minden, amit most teszel, annak jelentős és mindenképpen pozitív hatásai lesznek a közeljövőben. A hétvége megérkezésével rendeződik a helyzet, újra önmagad lehetsz, és kicsit ki is teljesedhetsz a teliholddal!

Új kapuk nyílnak meg előtted, a növőhold energiáit szombatig érdemes maximálisan kihasználni, új feladatokba kezdeni, és igent mondani minden felkérésre, még akkor is, ha az időt és energiát kíván tőled. A következő napok kifejezetten kedveznek új elképzeléseknek, vad ötleteknek, kreatív megoldásoknak - légy bátor, alkoss valami extrémet! Láthatatlan erők támogatnak, folyamatosan azt érzed majd, hogy a lehető legtöbbet kell kihoznod magadból. Ne félj az ismeretlentől, a kihívásoktól. Bakként persze jobban szereted a nyugalmat, de néha igenis kell az izgalom, amit most meg is kapsz. A szerelem, a harmónia titkos segítője, Vénusz nem fog fukarkodni, szenvedélyt visz a meglévő kapcsolatba, vagy alkalmat ad egy új ismeretségnek.

Rengeteg tennivalóval, váratlan és nem ritkán igen nehéz, bonyolult feladatokkal szembesülsz ezen a héten, de az égiek nem hagyják, hogy elveszítsd a fonalat, minden segítséget megkapsz a sikerhez. Bár lehet, hogy hétfőn alaposan elfáradsz, s kedden sem tudod még utolérni magad, de a hét további részében remekelsz, és sokak elismerését kivívod. Légy előrelátó, okos és logikus, tervezd meg a napjaidat, készíts profi időbeosztást, és fokozott tempóban tudsz nekikezdeni az egyes tennivalóknak. Most még azt is megengedheted magadnak, hogy egy kicsit önző légy, végezd a saját dolgod, ha pedig környezetedből páran még a saját tennivalóikat is rád akarják testálni, arra mondj határozott nemet! Vita helyett próbáld nézeteltéréseidet korrekt és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel.

Íme, itt van a 2014-es esztendő utolsó hava, a tél, az advent, a Mikulás, aztán pedig a karácsony. Ezen a héten többször is azt érzed, hogy legszívesebben kicsit lazábbra engednéd a gyeplőt, de hamar rájössz, szó sem lehet ilyesmiről. Bőven akad tennivaló, és szerencsésnek is érezheted magad, hisz a téli idő és a zord körülmények sem tudják elvenni a kedved attól, hogy valamiben nagyot alkoss. Lényeges döntések meghozatala vár rád nap mint nap, főleg azért, mert az évváltás mindenképpen komoly változásokat tartogat számodra, s a pozitív folyamatok már most elindulnak. Remek irány lehet az is, ha átformálod a dolgaidat, megszépíted a környezetedet, ezáltal lelked is harmóniával lesz teli, s újra magasba emelkedhetsz, és sikereket arathatsz. Alapos átgondolás mellett jelentős döntéseket kell hoznod már ezen a héten a 2015-ös esztendőhöz kapcsolódva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.