Hétvégi horoszkóp (december 26-27.) – Vess számot, összegezz, és tervezz előre bátran!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia karácsony december szilveszter hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Kosokat türelmet, addig a Vízöntők a megbocsátás képességét fogják tanulni ezalatt a pár nap alatt, a Halak a szilveszteri bulijukat tervezik, az Oroszlánok pedig fáradtan bár, de belekezdenek a 2015-ös év lezárásába. Nézd meg, mit tartogat számodra az óév utolsó hétvégéje!

A karácsonyt záró hétvégén hatalmas mennyiségű toleranciára lesz szükséged, mert a barátaid, vagy épp a családod tagjai egyszerre rohannak le kéréseikkel, gondjaikkal, különleges igényeikkel. Mindenki választ vagy útmutatást vár tőled, és persze azonnal. Ha van időd és energiád, akkor segíts ki mindenkit, de ha alig kapsz levegőt, mert neked is van épp elég dolgod, akkor ne menj bele ezekbe a körmönfont játékokba. Ha valami túl sok erőt és odafigyelést igényel tőled, arra időben mondj nemet.

Jó hangulatban, örömmel és szeretettel átitatva telt el a karácsony, és ez a hétvége lesz az egész ünnep megkoronázása. Az elmúlt napokban néhány magánélettel összefüggő ügynek is a végére jártál, amihez segítséget nyújtott a Hold és a belőled áradó jó szándék. Ideje hanyagolnod a kötelezettségeket, és legfőképpen a rohanást. A legégetőbb feladatokat hibátlanul lezártad, a többit tartogasd most már 2016-ra. Ha viszont a szilveszteri buli megszervezésének oszlopos tagja vagy, akkor a tennivalókat most írd össze, hogy ne kelljen később kapkodnod.

Fortuna minden lépésedet követi, és ha belebonyolódnál egy kellemetlen helyzetbe, azonnal segítségedre fog sietni. Mázlistának érezheted magad, mert a problémáktól és gondoktól megóvnak téged az égiek. Az elhamarkodott döntésektől óvakodj, külső ráhatás miatt ne bólints semmire! Bármerre jársz, csak figyelj, de ne siess el semmit. Na persze, ha az utadba sodor a szél egy sorsjegyet, akkor azért nézd meg, nyertél-e! Vasárnap biztosan szüksége lesz rád valakinek, bátran tetszeleghetsz majd a megmentő szerepében.

Kiváló energiákat és a folyamatos feltöltődés lehetőségét biztosítja neked ez a hétvége, hát használd is ki ezt. Vedd számba a 2015-ös év tetteit, sikereit és kudarcait. Fontos lenne átgondolni, milyen eredményeket értél el, s mi az, ami nem sikerült, s vajon miért, hol akadtál el? Lehet, hogy el kellene néhány régi, egyben elavult vágyadat engedni, s újakat keresni helyettük? Jó hír, hogy ehhez külső segítséget is kaphatsz, csak el kell mondanod bizalmasaidnak, mihez van szükséged némi iránymutatásra, s ezt meg is fogod kapni.

Ha fáradtnak és elgyötörtnek érzed magad, az nem csoda, de még nem teheted le a lantot, hisz nincsen vége a karácsonynak, ráadásul még előtted áll egy másik ünnep, s a kettő közt már ezen a hétvégén is akad bőven tennivalód. Össze kell kapnod magad, ha a függőben lévő, elsősorban magánjellegű dolgok végére akarsz járni. Erődön felül ne vállalj semmit, főleg, ha tudod, hogy abból semmiféle hasznod nem származik. Elsősorban önmagadat helyezd fókuszba. A Hold energiái tökéletesen megvilágítják azt, mi a fontos, és mi a lényegtelen az életedben.

Könnyen lehet, hogy akadályokkal indul el a hétvége, fáradtság jeleit fedezheted fel magadon, s mivel már fogyásban van a Hold, így a feltöltődés is nehézkesebbé válik számodra. Ne keseregj ezen, hanem keress magadnak apró örömforrásokat, amikről tudod, hogy boldoggá tesznek. Szombat estére már jobban fogod magad érezni, vasárnap pedig egyenesen kivirulsz. Csak a szombati nap nem igazán kedvező számodra, az is csak a pillanatnyi bolygóállások miatt. Lehet, hogy a mozgás remek energiaforrás lenne számodra? Hát indulj útnak!

A jó energiákkal induló hétvégédet egy kellemetlen élethelyzet zavarhatja meg szombat délelőtt, viszont jó hír, hogy ez a szituáció csak közvetetten érint téged. A galiba egy közeli ismerősöd és másvalaki között alakulhat ki, ráadásul egy egészen banálisnak tűnő ügy miatt. ha azt érzed, a megoldás kulcsa a te kezedben van, akkor is gondolkodj el azon, hogy tényleg beleártod-e magad mások dolgába. Bárhol alakuljon ki vita, te inkább szedd a lábad, és fuss ezen helyzetektől jó messzire, így biztosítva magadnak két nap nyugalmat.

Ne menj fejjel a falnak, ne tégy olyasmit, amit nem gondoltál át alaposan. Maradj megfontolt, ne térj el a tőled megszokott, okos lépésektől. Ezen a hétvégén meg kell találnod a különféle ügyek higgadt rendezési módját, sőt, ha kell, hát kérj gondolkodási időt! Ezt feltétlenül tartsd szem előtt a hétvége folyamán. Lesznek olyan szituációk, melyektől most pillanatok alatt felkapod a vizet, de ha ezt mások is tudják, könnyű célponttá válhatsz azon emberek szemében, akik nem éppen a javadat akarják! Légy megfontolt.

Az év utolsó hétvégéje ez a mostani, részben a karácsony jegyében, részben a pihenés lehetőségével. Hab a tortán, hogy minden vágyaidnak megfelelően alakul, bár az is igaz, hogy nem kellene minden meghívásra igent mondani, sem túlterhelni magad. A sok pozitív hatás között mégis megtörténhet, hogy a családod olyan feladattal bíz meg, amihez nem sok kedved lesz, ám meg kell oldani, és a jó végeredményhez leginkább megfelelő kommunikáció szükségeltetik. Mivel te mindig megfontolt és körültekintő vagy, nem véletlen, hogy rád bízzák ezt a tennivalót, és jól is teszik!

Felejtsd el erre a hétvégére az összes munkát akkor is, ha az egyébként szigorúan az otthonodhoz kötődne. A hátralévő családi, vagy egyéb kötelezettségeket halaszd 2016-ra, s add át magad az önfeledt kikapcsolódásnak, szórakozásnak, vagy – értelemszerűen – a karácsonynak. Lehet, hogy egy előszilveszteri bulira is meghívást kapsz, amire természetesen érdemes igent mondani! Ám, ha ez mégsem érkezik meg vagy ígérkezik jónak, akkor szervezd meg magad, s már a hétvégén indulhat az újév örömteljes ünneplése. Ezen a hétvégén valamilyen formában mindenképpen lépj ki a megszokások szűkre szabott határaiból.

Egy hozzád közelálló személy meglehetősen pocsék hangulatban lehet, és könnyen megeshet, hogy bántó megjegyzést tesz rád, vitát kreál vagy egy szerettedet veszi célpontba. Természetes, hogy ezt a szívedre veszed, de a kérdés az, vajon lehet ezt a szituációt jól kezelni? Igen, úgy, hogy a sértett énedet visszafogod, megpróbálsz mosolyogni, ugyanis a visszavágás nem megoldás. Minden bizonnyal valamiért feszültebb a kelleténél, ezért igyekezz vele békésen, baráti módon kommunikálni, megkeresni a probléma forrását, és segíts az orvoslásban is. Így a végén mindketten lenyugodva, békében léphettek tovább.

Harmonikus, békés, vágyaidnak és reményeidnek megfelelő hétvége lesz ez a mostani, teljesen biztos, hogy meglep a különböző emberek felől áramló pozitív energia és hangulat, - ami értelemszerűen a karácsonyhoz is kapcsolódik. Élvezed a kiegyensúlyozottságot, a csendet, és keresd az örömforrások lehetőségét, akad ezekből bőven. Átnézted már a ruhatárad? Tudod, hogy mit veszel fel szilveszterkor? És azt, hogy egyáltalán hol töltöd a következő napokat? A hétvégén szánj pár órát a 2016-os esztendő tervezgetésére, és természetesen az újévi bulira való felkészülésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.