Heti horoszkóp (szeptember 5-11.) – Készen állsz a változásra?

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeres és eredményes napok elé néznek a csillagjegyek. A Bikák legyenek nyitottak, a Rákok engedjék el a félelmeiket, a Mérleg pedig most inkább figyeljen és hallgasson. Olvasd el, és tudd meg, mit tartogat a hétre a Life.hu horoszkópja!

Mindenféle tekintetben nagyszerű, egyben eredményes, igen kiemelkedő hét vár rád. Ami most tárul fel előtted, az meghatározza az év hátralévő részét, ezért minden lehetőséget ragadj meg, még akkor is, ha a feladat mérete vagy összetettsége eleinte megrémiszt. Régi vágyaid kerülnek ismét előtérbe, és ügyes logikával fogsz kiválasztani néhányat közülük, amelyeket most megvalósíthatsz. Minden cselekedeted jó eredményt hoz, és még az is fel fog tűnni, hogy végre elismernek, megbecsülnek és felnéznek rád. Ezekben a napokban olyan tettekre is képes leszel, amelyekről magad sem gondoltad volna, hogy meg tudod csinálni, vagy egyáltalán alkalmas vagy rá.

Ezen a héten Jupiternek és Merkúrnak köszönhetően sikeres és szerencsés helyzetekben lesz részed. Lesz köztük hirtelenül jött, különös, valódi és szívhez szóló is, a lényeg, hogy légy nyitott és befogadó. Az elkövetkező napokban, főként szakmai téren vagy vállalkozásépítés, hitelezés területén adódnak nagyszerű alkalmak, a Hold pedig segíti törekvéseidet, leginkább szerdán és pénteken. Ezt a fajta szeszélyességet általában nem viseled túl jól, de legyen a szemed előtt az, hogy csak az nyer, aki mer! Ugyan minden új döntés egyfajta próba, de most nem fogsz tudni rosszul választani, csak össze kell szedned magad, és megfelelően összpontosítani minden egyes helyzetben. Őrizd meg a hidegvéredet minden szituációban!

Próbáld meg mindig jól érezni magad a bőrödben, még akkor is, ha épp túlságosan le vagy terhelve. Hisz semmi sem ellened, hanem érted fog történni a héten, márpedig munka, becsvágy és helyes döntések nélkül nem fogsz ötről a hatra jutni. Ne reklamálj, és ne keress kifogásokat sem, hanem inkább találj lehetőséget a változásra és a fejlődésre! Kiváltképp azért lesz fontos a mosolyod és a pozitív hozzáállásod, mert néhány embernek szüksége lesz rád és kiváló tanácsaidra. Mindemellett ez büszkeséggel és boldogsággal tölthet el, igaz? Aztán szerencsére a hatodik érzéked is időben jelez, amikor jelzést ad, hogy talán van valami hiányosság, amit azonnal pótolnod kellene. Nézz utána, hogy vajon minden fogadalmadnak eleget tettél-e?

Ezen a héten a legfontosabb feladatod és egyben célod is, hogy a rajtad uralkodó kételyt messzire űzd, a helyébe pedig békesség, idill költözzék. Ne hagyd, hogy bármilyen külső befolyás irányítani kezdje az életedet, a döntéseidet, ne engedj beleszólni senkit sem abba, amiről tudod, hogy úgy jó, ahogy van! Tartsd a gyeplőt a saját kezedben, ereszd el a görcsösséget a helytelen kötődésekkel együtt! Olyan dolgok okoznak feszültséget benned, amelyek még nincsenek se lezárva, se átalakítva. Csakis kimondottan a saját feltételeidhez igazodva akarj feladatokat megoldani. Mindehhez rád van szükség, és az elképesztő akaratodra. Ne félj attól, hogy kicsúszik minden a kezed körül, hiszen ez remek tapasztalatszerzés is egyben!

Jupiter teljes erőbedobással azon dolgozik a háttérben, hogy jó dolgok történjenek veled. Szakma, munka, vállalkozás és pénzügyek terén javulás, stabilizáció várható az elkövetkezendő napokban. Viszont a magánéleted terén adódhatnak bizonytalanságra okot adó tényezők, jó néhány kapcsolatod is átformálásra és javításra szorul. Óhatatlan, hogy időt és energiát áldozz a szeretteidre. A hét elején még kissé fáradtnak érezheted magad, de a hét közepétől ismét lendületet veszel, és még olyan feladatokat is megoldasz, amelyeket régóta halogatsz, és felesleges teherként ott lebegtek a fejed felett. Meditálással, lazítással sokat segíthetsz magadon. Pénteken elmondhatod, hogy mindent elrendeztél ahhoz, hogy egy tökéletes hétvégét tölthess el úgy, ahogy akarod.

Nem minden alakul az elképzeléseid szerint, a hétfő nehéz lesz, a kedd viszonylag már könnyedebben alakul. Szerdán fellélegezhetsz, mert többet is meg tudsz csinálni, mint amennyit elterveztél. A hét eleji stressz pozitív gondolkodásba lép át, még másokat is jókedvre tudsz ösztönözni, mert annyi energia lesz benned. Ha valamilyen érdekes ajánlat fut be hozzád, ragadd meg, cselekedj, és tégy valami egyedi dolgot. Ha kritikával illetnek, azt fogadd el, és próbálj abból tanulságot levonni, hogy aztán a későbbiek során már ne ess ugyanabba a hibába, mint korábban. Számos izgalmas felismerésben lehet részed a hét második felében, lesz pár ember, akiknek az új oldalát megismerheted, és akár a barátaidnak is tudhatod őket.

A heti bolygóállás miatt úgy érezheted magad, hogy jobb, ha kevesebbet beszélsz, és főképp csak figyeled a világban történteket. Ugyan ez a környezeted számára kicsit idegen lehet, de te kizárólag a saját megérzéseidre támaszkodj, és így is cselekedj! Lehet, hogy alkalomadtán kissé elrugaszkodott leszel, de ez a személyiségfejlődésed fontos részét képezi. A Mars átmeneti kellemetlenkedése miatt nem fogsz tudni minden pillanatban megfelelően kommunikálni, de tartsd szem előtt a tudatosságot. Csak olyan döntéseket hozz, amelyek nem halaszthatóak el egyetlen nappal sem, néhány héttel sem. Érdemes kivárnod a csütörtöki napot, amikor váratlanul megszabadulsz a terhektől.

Fantasztikus napok állnak előtted, sok pozitív égi hatás segít neked, olyan bolygóállások egyengetik most életed kifürkészhetetlen útját, amelyek különösen a munkádban, a karrieredben, a pénzügyekben vagy tanulmányaid során növelik meg a siker elérésének esélyét. Most inkább rugaszkodj el a realitás talajától, légy mindenre nyitott, ha szükséges, akkor mozgékonyabb is, és vedd észre a különleges lehetőségek sokaságát, amelyek az utadat keresztezi. Most végre a dicsőség is megadatik, de ha otthon maradsz a karosszékben, akkor ott semmi sem fog megtörténni. Menj elébe a dolgoknak, amellyel kérés nélküli segítséget kapsz közvetlen környezetedtől!

Csodásan érzed magad, a hangulatod napról napra javul, sokat nevetsz, mosolyogsz, és másokat is képes leszel jókedvre deríteni. Az ősz neked nem depressziót, hanem boldogságot, vidámságot ígér, erre a hétre ez különösen igaz lesz! Most bármilyen szituációban feltalálod magad, bármit képes leszel megoldani. Viszont azt a bizonyos húrt, ne feszítsd túl, és ne vállalj többet magadra, mint amit teljes biztonsággal el is tudsz végezni, és még kedved is van hozzá. A munkahelyi robotolás csak a normál keretek között megengedett, ne engedd, hogy több terhet pakoljanak a hátadra a kelleténél. Nem jó ötlet kíméletlenül kihajtanod magadból az utolsó szuszt is, légy kissé visszafogottabb, mert környezeted így is észre fogja venni a szorgalmadat, és a dicséret sem fog elmaradni.

Idilli, kiegyensúlyozott, stressztől mentes, zavartalan, még eredményes is – szinte már túl sok a jóból! Gyanúsnak tűnik, hogy minden rendben van? Nem azért dolgoztál, hogy elérj egyfajta nyugodt állapotot? Ne lepődj meg, az eredményeidet csakis magadnak köszönheted, és azt is, hogy most minden probléma és nehézség nélküli napok következnek. Ne tiltakozz ellene, fogadd el, hogy erre a hétre a sors kegyeltje lehetsz! Gond csak abból lehet, ha keresel magadnak valami olyat, ami kizökkent ebből a nyugalmi állapotból. A most elkövetkező napok segítenek abban, hogy erővel és energiával feltöltődj, ami bizony rád is fér! A hétvégén magánügyeid lesznek a középpontban, és ott is minden a lehető legjobban fog alakulni.

Szakmai téren, vagy akár saját vállalkozásoddal összefüggésben ma érkezik valamilyen érdekes és kellemes hír, amin szinte meglepődsz, mert nem számítottál ekkora lehetőségre, pláne nem mostanság. Egy olyan információ ér el hozzád, amely hirtelen és gyorsan hoz pozitív eredményt, és te azonnal kapsz is az alkalmon. Teljes elégedettségben fogod eltölteni az egész napot, hiszen karriered, sőt, akár tanulmányaid terén is jelentős és kiemelkedő fejlődésre számíthatsz. Azt se tagadd le, hogy ez a szorgalmadnak köszönhető. Elmondható, hogy a jól végzett munka beérett, most learathatod a babérokat. Mindemellett mondj köszönetet azoknak, akik valamilyen módon részesei voltak a sikerednek, így pedig az örömödnek.

Mostanság igen kevés alkalmad volt a felhőtlen örömre, de ez a hét más lesz, mégpedig olyannyira, hogy mindennap jön valami örömteli, így a tökéletes hangulat töretlen lesz. Jó pár dolog el fog térni majd az eddigiektől, képes leszel más dolgokat is csinálni, más munkamódszereket kipróbálni, idegenekkel könnyen ismerkedni, ez pedig így összességében megnyit előtted egy olyan új kaput, ami egy kifejezetten pozitív, sikeres időszak irányába juttat. Egész héten zsibogni fog benned az energia, szinte minden tervedet könnyedén viszed sikerre, ha esetleg elakadsz, újból nekifutsz, vagy akad valaki, aki besegít neked. Nemcsak etikai, hanem anyagi jutalomra is számíthatsz, ami tulajdonképpen már csak hab lesz a tortán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.