asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a hónapban a Vénusz és a Mars is segíti a szerelmeseket, vagy éppen a szerelmet keresőket. Az egyedülálló Oroszlánokat kimozdulásra buzdítja, a szingli Rákoknak pedig több lehetséges személyt is bemutat, de a Nyilasok számára is meglepetést tartogat. Nézd meg, számodra mit jósolnak a csillagok!

Kos

Páros: februárban tele leszel lendülettel, szenvedéllyel, valamiféle újfajta vággyal, aminek bátran adj teret vagy akár hangot is. Meg fogod mozgatni idegen emberek fantáziáját, amire persze kedvesed féltékenységgel reagálhat. Inkább házon belül keresd a válaszokat...
Páratlan: Szingliként lassacskán bárki szóba jöhet, aki hajlandó lenne a társad lenni, ám ez így nincs rendjén. Légy türelmes akkor is, ha régóta vagy már egyedül. Kell az a léc, de ne ereszd túl alacsony szintre. Vedd komolyan a randik lehetőségét, figyeld a másikat, így időben felfedezheted, hogy ki lehet az igazi.

Bika

Páros: januárban inkább a fantáziád szárnyalt, ám februárban a cselekvés ideje érkezett el. A tetteid mutatják meg, mennyire tiszteled és szereted a másikat, s milyen áldozatot vagy hajlandó hozni a közös jövőért. Kápráztasd el kedvesedet izgalmas, szenvedélyes dolgokkal.
Páratlan: Felejtsd el a magányt, jöhet a szerelem! Dolgozz, de ne vállalj túlórát. Tanulj, de ne temetkezz ebbe bele! Csak így jut időd a szerelemre! A rengeteg feladat nem fogja beteljesíteni a reményeidet. A magánszféra nyújtja a legjobb közeget az ismerkedéshez, pl. egy házibuli.

Ikrek

Páros: Akár van ok, akár nincs, kételyeid támadhatnak, a féltékenység pedig rossz tanácsadó a kapcsolatodban. Persze jó az, ha kiadod magadból, ami bánt, de tedd ezt okosan és diplomatikusan, így együtt találtok a gondodra megoldást. Lásd meg az apróságokban a szépet.
Páratlan: Sok flört, randi és akár egyéjszakás kaland is megeshet veled februárban. Fontos, hogy ne bűnnek, hanem felüdülésnek és lehetőségnek vedd ezeket. Bátran mozdulj ki a megszokások szűk határvonalai közül, mert csak ez hozhatja meg számodra a boldogságot. A hónap vége meglepetéssel szolgál!

Rák

Páros: fektessetek időt a kapcsolatotokba, és fontos az értő figyelem egymás irányában. Csak így tudjátok kihozni a maximumot egymásból, s végül így lesznek az átlagos hétköznapokból felemelők. Végül mindketten maradéktalanul elégedettek lesztek a kapcsolatotokkal.
Páratlan: A szerelem hónapja lehet a tél vége, jóval előbb érzed a tavasz közeledtét, mint más jegyek. A Vénusz nem fukarkodik, többeket is utadba sodor, fogadd el a meghívásokat, és az egyik jelölt meghozhatja a várva várt szerelmet. Minden körülmény adott ahhoz, hogy boldog légy.

Oroszlán

Páros: A Vénusz eltelít érzelmekkel, a Mars felkorbácsol szenvedéllyel, s amikor ezt szabadon engeded, azt a partnered nagyra fogja értékelni. Izgalmas időszak áll előtted, heves, tüzes vagy épp zabolázatlan leszel, ami jó, hisz igencsak élménydússá teszed a mindennapokat.
Páratlan: A Vénusz egyértelmű jelét adja annak, hogy miként módosíts párkeresési szokásaidon. Menj új helyekre, vállalj be egy vakrandit, utazz olyan helyre, ahol mindenki a párját keresi. Ha nem teszed, ismét eltelhet egy hónap eredmény nélkül. Ugye ez nem cél nálad?

Szűz

Páros: Rengeteg energia gyűlt össze benned, ami kitart tavaszig, s egyben új lendületet ad a párkapcsolatodnak. A kötelezettségek mellett szívügyek terén is a maximumot tudod nyújtani kedvesednek... már, ha akarod! Légy szenvedélyes és add ki magadból mindazt, ami régóta kikívánkozik.
Páratlan: Keresed a szerelmet? Az esélyeid februárban megtöbbszöröződnek! Megleled, akire vágysz, ehhez mozdulj ki többet a megszokott közegedből. Jó eséllyel egy rokon vagy közeli barát mutatja be neked az illetőt, aki meglepő gyorsasággal vesz le a lábaidról téged.

Mérleg

Páros: Február zord időjárása ellenére te virágzol, öröm lesz veled az élet. Lendületed és remek ötleteid lenyűgözik partneredet, és akár egy fontos, hosszú távra szóló döntést is meghozhattok. A békés hétköznapok meggyőznek arról, hogy jó helyen vagy a megfelelő személlyel.
Páratlan: Végleges elkötelezettségre vágysz? Most meglepően gyorsan rálelhetsz a keresett személyre, akár a munkahelyeden vagy az is lehet, hogy ott lakik a szomszédban. Váratlanul derülhet ki, hogy ez a személy ott van jó ideje a környezetedben. Talán eddig egyikőtök sem érett meg az elköteleződésre...

Skorpió

Páros: A Szaturnusz az önismeret fejlesztésére és a hibáid beismerésére ösztökél, fogadd ezt el, s cselekedj ennek megfelelően. Ez a lépés elősegíti, hogy jobban megértsd a partneredet, lecsökkentsd a viták számát, és megértesd végre magadat vele. Az égi hatások tudatosságra sarkallnak!
Páratlan: Sok izgalmas impulzus talál meg februárban, s ha figyelsz, nagy nyereségre tehetsz szert általuk. Csak olyan helyzetbe menj bele, ami vélhetően kevés kockázatot rejt. Ne hagyd, hogy bárki játszadozzon veled, s trófeát faragjon belőled. Légy szemfüles, így jó helyen köthetsz ki.

Nyilas

Páros: A Vénusz meglepetést tartogat számodra, mert egy álmod végre valóra válik. Ám fontos, hogy ezt okosan meg is fogalmazd. Határozd meg pontosan mi a cél, hogyan lehet azt elérni, s így a kedvesedet is magaddal tudod hívni. Az áhított romantikázást minden nap megejthetitek.
Páratlan: Ha magad sem tudod kire és mire vágysz pontosan, akkor mi alapján fogsz dönteni? Feleslegesen bonyolódsz bele egyéjszakás kalandokba, ezekből aligha lesz tartós kapcsolat. Ne add oda magad olyannak, aki nem független. Járd körbe az adott személyt, nehogy csapdába csaljon.

Bak

Páros: Izgalmas impulzusokkal érkezik február hava, a monotonitás most máshol keresi helyét, nem nálatok. Sok pozitív élménnyel gazdagodsz, s együtt új jövőképet alkottok magatoknak. Ha megesik egy-két vita, az semmin nem változtat, sőt édes lesz a kibékülés.
Páratlan: A társasági életed felpörög februárban, bulik, randik, flörtök jellemzik a mindennapokat. Ne ücsörögj otthon vagy az irodában, mert az esély máshol vár rád. Fontos, hogy ne várakoztass senkit, kerek-perec mondd meg, ha nem randizol vele.

Vízöntő

Páros: Minimális energiabefektetés is elég ahhoz, hogy partnered jól érezze magát melletted. harmonikus leszel és vonzó, ez most épp elég neki. Amit most elterveztek, gyorsan és könnyedén megvalósulhat, csak okosan és közösen kell a lépéseket megterveznetek.
Páratlan: elvétett döntés az, ha februárban a munkának és a tanulásnak szenteled magadat. Tévúton jársz, mert elmehetsz valaki mellett, aki épp utánad áhítozik, s ennek még jelét is adja. Hagyd magad elcsábítani, hidd el jó az, ha valaki kiveti rád a hálóját és körberajong.

Halak

Páros: Szenvedélyed magas hőfokon ég, és eszedbe se jusson ezt visszafogni. Mi lehet szebb annál egy kapcsolatban, ha a két fél vágyik egymásra? Partnered biztos vevő erre az állapotra, mutasd meg, milyen rejtett tartalékokkal rendelkezel. Ha vad, tüzes, heves szeretnél lenni, hát légy!
Páratlan: Január nem hozott jelentős változást? Akkor majd február fog, viszont új terepekre kell tévedned és ne a kollégák közt keresd a vágyott személyt, inkább nagy társaságokban kutass, menj színházba, bálba, ismerkedős estre. Ne aggódj, mert ami késik, annak ideje most érkezik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.