Itt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost.

Kos
A Kosok nem meglepő módon a hálószobában is az irányító szerepét töltik be, ráadásul odavannak az izgalmakért, extrém helyszínekért. Az öltözékben is a kihívó dolgokat szeretik, a szexi ruhaneműk és magas sarkú cipők a kedvenceik.

BikaA Bikák az érzéki gyönyöröket szeretik, teljesen el tudnak veszni a gyengéd érintésekben, az ízekben és illatokban. Ha előtör belőlük a szenvedély, akkor sok mindenre képesek, teljesen át tudják adni magukat az élvezeteknek.

IkrekAz Ikrek is szeretik az újdonságokat, élvezettel vesznek részt a szerepjátékokban. Ennek a jegynek a szülöttei kacérok és könnyedek, de ugyanakkor nagyon humorosak is, és kedvelik a meglepetéseket.

RákA Rákok érzékiek az ágyban, de ilyenkor is a szeretet a legjellemzőbb rájuk. Biztonságot és élvezetet nyújtanak a partnerüknek.

A horoszkópod elárulja, milyen vagy az ágybanForrás: ShutterstockOroszlánA játékos Oroszlánok az ágyban is szeretik az izgalmakat, és azt is, ha a partnerük észreveszi a szépségüket. Nagyvonalú és romantikus szeretők.

SzűzA Szüzek kifinomultak az ágyban, és nagyon odaadók. Figyelnek a partnerükre, nem kedvelik a trágár dolgokat, ám hajlandóak engedni a szeretett fél óhajának.

MérlegA Mérlegek kiegyensúlyozottak az ágyban is, báj és elegancia jellemzi őket. Szeretnek flörtölni, és nem mennek el szó nélkül a szépség mellett.

SkorpióA Skorpióknak az együttlétek fizikai, érzelmi, lelki és szellemi szintje egyaránt fontos. Így élik meg mélyen az intim pillanatokat, és szeretik a kezükben tartani az irányítást.

NyilasA Nyilasok partnerük kielégítéséért hajlandóak új dolgokat is kipróbálni és kockáztatni. Az együttlétek lelki mélységeibe is alámerülnek, tapasztalataikat a gyakorlatban is kamatoztatják.

BakA Bakok a kezükben szeretik tartani az irányítást, és mindent megtesznek azért, hogy az intim pillanatok a partner számára felejthetetlenek legyenek. Szeretik, ha ők a tapasztaltabbak.

VízöntőA Vízöntők nem szeretik az unalmas dolgokat, szívesen próbálnak ki újdonságokat. Kreatív, izgalmas dolgokkal fűszerezik az együttléteket.

HalakA Halak nagyon szelíd és megértő szeretők, igézők és együttérzőek az ágyban. Mindenkiben képesek meglátni a szépséget.