Tantraszex kezdőknek - 4 tipp

szex tippek tantraszex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tantraszex során nem a csúcspont elérése a lényeg, hanem az, hogy minél jobban elnyújtsuk a szeretkezés időtartamát, megnöveljük a szexuális energiát és az intimitást.

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld a tantrikus szexet, próbálkozz meg a következőkkel:

1. Teremtsük meg az intim hangulatot. Hozzunk létre egy olyan területet, ahol lazíthatunk. Távolítsunk el a szobából minden figyelemelterelő kacatot, majd helyezzünk el virágokat, gyertyákat és puha textileket. Az illat nagyon fontos az érzékeink szempontjából, használjunk jázmin-, ilang-ilang- vagy rózsaolajat. Ágyunk legyen kényelmes, lepedőnk puha, és készítsünk oda sok párnát is. Végül válasszunk olyan zenét, amelyet mindketten szeretünk, a halk zene meghozza a kellő hangulatot.

iStockPhoto
iStockPhoto

2. Lélegezzünk együtt. Légzésünk összehangolása segít megteremteni a harmóniát párunkkal. Üljünk az ölébe (yab-yom pozíció), és akkor fújjuk ki a levegőt, amikor ő beszívja, és fordítva. Egymás lélegzetének belélegzésével átadhatjuk egymásnak energiánkat. A tudatos légzés kulcsszerepet játszik a jógában és a tantrában is.

3. Ne hunyjuk be a szemünket. Ha szeretkezés közben a partnerünk szemébe nézünk, megalapozhatjuk az intimitást, bár ez nehezebb, mint gondolnánk. Ne szabályként, hanem célként gondoljunk erre, és meg fogunk lepődni, hogy a pillantások sorozata mennyire másként fogja láttatni Őt és saját magunkat is.

4. Ne siessünk. Az előjáték kulcsfontosságú a tantraszex során. Ez segít a férfiaknak abban, hogy tovább kitartsanak és felizgassák a nőket. Minél több időt töltünk el az energiával való feltöltődés fázisában, annál tovább fog tartani a szeretkezés, és annál több energiára teszünk szert. Koncentráljunk teljesen egymásra, és mint a meditáció során, elkalandozó figyelmünket óvatosan tereljük vissza partnerünkre és az éppen zajló csodára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.