Franco Marco párkapcsolat férfi korpásodás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pasi lehet pedáns mintaférj, odaadó szerető, hűtlen - és néha kicsit perverz is. Például akkor, amikor csak azért fosztja meg asszonyát pompás hajkoronájától, mert kopaszon kívánja őt. A galád tettet hölgyolvasónk sem hagyta szó nélkül: fájdalmában sírt, toporzékolt, majd lenyugodott és megkérdezte Franco Marcót: hihet-e a fondorlatos cselszövés után a pasijának.

"Kedves Marco!

Öt éve vagyok együtt a párommal - már az esküvőt terveztük. Úgy gondoltam, igazi társam mindenben, teljes volt a harmónia, mígnem egyszer... Derékig érő sötétbarna hajam volt, egyetlen gondom, hogy korpásodott. A bőrgyógyász felírt egy kencét. Kiváltottam a gyógyszertárban, majd néhány nap múlva használtam. A párom önként jelentkezett, hogy a maradék jó lesz az ő pár szál hajára. Amikor lemosta, majdnem elájultam: a csupasz fejbőrét simogatva jött vissza.

iStockPhoto
iStockPhoto

Rémülten rohantam a zuhany alá, és el sem tudom mondani, mit éreztem: a zuhanytálcát a sötét fürtjeim borították. Sírni sem tudtam, csak törölközővel a fejemen gubbasztottam a fotelban. Ő odajött, vigasztalt, hogy szép vagyok, és a hajam is kinő majd, míg végül leimádkozta a törölközőt a fejemről. Azt is hagytam, hogy megérintse a fejbőröm. Egyszerre iszonyodtam, ugyanakkor a rémületet jóleső borzongás váltotta fel, és hatalmasat szeretkeztünk. Néhány nap alatt elfogadtam, hogy kopasz vagyok. Már majdnem teljesen lenyugodtam, amikor keresni kezdtem a tégelyt, hogy visszavigyem a gyógyszertárba, és ott kérdőre vonjam a patikust. De a dobozt nem találtam. A párom mismásolt, láttam rajta, hogy nem őszinte, mígnem bevallotta: ő dobta ki, majd elmondta azt is, hogy kicserélte a tartalmát - epilálókrémre. Vallomása úgy ért, mint a hideg zuhany. Ledöbbentem, aztán sírtam, ordítoztam, hogy tehetett ilyet. Elmondta, hogy mindig is izgatta, milyen lennék kopaszon, szeretett volna megnyírni, de nem merte megmondani. Kiderült, hogy egy honlapon olvasta az ötletet. Esküdött, hogy szeret, hogy megbánta, és sajnálja, hogy fájdalmat okozott. Minden fogadkozása ellenére - 5 év együttélés után - kirúgtam. Két nap múlva jött a holmijáért. Már tudom, úgy kellett volna szerveznem, hogy ne legyek itthon. De találkoztunk, beszélgettünk, sírtam, vigasztalt, aztán az ágyban végeztük, pedig nem akartam. Dehogynem akartam, de nem így! Nekem ő volt minden. Feltétel nélkül bíztam benne. S nem az bánt, hogy kopasz lettem: ha kéri, levágtam volna a hajam. Hanem az, hogy így tette. Közben szeretem, hiányzik, ő pedig hívogat, virággal vár, esküszik, hogy őszinte lesz.
Higgyek neki?

Válaszod előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Nofretete

Ui.: Még mielőtt kérdeznéd: a fejbőröm már nem korpásodik..."

Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Nofretete!

Mindenképpen higgyél. Aranyos fiú a pasid, az a vicces, szórakoztató fajta. Ritka az ilyen, meg kell tartani. Butaságokon meg ennyi idő után felesleges hajba kapni. S a tar fej miatt nehézkes is.

üdv.
Marco
u.i.
A korpád hiánya nekem is boldogság. Látod, tényleg megérte az alapos fejmosás.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd
Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt
kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen
is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.