Már alig van pár óra szilveszterig, te azonban nem a tökéletes partisminkkel és a vadiúj ruciddal vagy elfoglalva. Nem tervezel világraszóló bulit, hiszen idén végre a tökéletes emberrel ünneplsz, a legmegfelelőbb helyen. A Life.hu tippjeivel házibuli nélkül is garantált az éjféli durranás. 

1. Beöltözős házibuli otthon

A kosztümös partik nemcsak a gyerekeknek tetszenek, vagy a farsangolóknak, hanem a párunknak is. Lepd meg a hálószoba ajtajában egy klassz kis ápolónőszerkóval, és kérd, hogy vetkőzzön le a vizsgálathoz! Természetesen teljes kivizsgálás javallott. Utána átveheti ő a szigorú orvos szerepét, aki előtt semmi sem maradhat titokban. Ha nincs már időd jelmezt szerezni, akkor se vesd el az ötletet, egy sima szerepjáték is elképesztően izgató lehet. 

Forrás: Thinkstock

2. Privát szilveszter csak neki

Tanulj be egy klassz sztriptízshow-t internetes videókból, és csábítsd el a kedvesed egy vérbeli mutatvánnyal! A szexi zene kötelező, melyektől garantáltan ez lesz a legemlékezetesebb szilvesztere. Ha kicsit tartasz a fellépéstől, hívd fel őt is a képzeletbeli színpadra és vetkőzzetek együtt a zenére.  

3. Éjféli csókparti

Mióta rájöttetek, hogy valójában mennyi mindent művelhettek egymással, a csókolózás valahogy háttérbe szorult. Ismerős? Akkor az éjféli koccintást követően pezsgő szájízzel kezdjetek eszméletlen csókcsatába! És csak akkor hagyjátok abba, és nyúljatok egymáshoz, ha már elfogyott az egész üveg. Mondjuk az sem baj, ha más testrészek is megízlelik az ünnepi nedüt.

Forrás: Thinkstock

4. Testi falatozás

Az ünnepek környékén megengedett az extra édesség, főleg, ha csokis sütikről és édességekről beszélünk. Maradt egy csomó minden karácsonyról? Nos, ha egymás testén terítetek meg, garantáltan el fog fogyni minden. Találj a testeden egy olyan helyet, ahol a közönséges mákos bejgli is őrülten szexi lehet. 

5. Idén vagy jövőre

A legszebb pillanatokat néha spontán kapja el az ember! Ugyan mire való a konyhapult, ha nem arra, hogy ráteperjük a másikat? És a legjobb, hogy az éjfélt sem kell megvárnotok vele, hiszen már a visszaszámlálás előtt egymásnak eshettek. Ha pedig elütötte az óra az éjfélt, kezdődhet a következő menet, immáron a jövőben.