Franco Marco párkapcsolat szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El lehet lenni egymás mellett szépen - esetünkben évekig. Még akkor is, ha nem kapjuk meg a férfitől azt, ami nőként az ágyban megilletne minket: szeretetet, figyelmet, gyönyört. Hogy ezért néha másra vágyunk, és emiatt a vasárnapi rántott hús sem úgy esik? Megesik. Hölgyolvasónk Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen.  

iStockPhoto
iStockPhoto

"Szia Marco!

Megcsaltam a pasimat, megvolt rá az okom, nyolc hónapja nem fekszik le velem, ennek ellenére szeretem, nem hagyhatom el. Már évek óta nem kíván, és annyira kiborultam, nem bírtam tovább, egy barátom ágyában kötöttem ki. Kiderült, rájött, azt mondta, kurva vagyok és távozzak. Szerintem ő is csal, de erre nincs bizonyítékom. Szeretem még, de a testem nem bírja ezt a kiszolgáltatottságot. Tegnap eldöntöttem, elmegyek, de hajnalig marasztalt. Megőrülök! Mi tegyek?

Anna"

Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Anna!

Előrebocsátom. A következő történet szereplői a képzelet szülöttei, bármilyen hasonlóság a valósággal tök véletlen. Mondom tehát. Ákos kétdiplomás, érett, boldog házasságban él. Munkahelyén megbecsülik, megfizetik az értelmét, a céges autóval az egóját fényezik. Szereti Julit, a feleségét és a kislányát. Amikor hazaér, meleg vacsora várja, leckében segít, teli hassal, pohár bor mellett alszik el a kanapén naponta. Hétvégéken kirándul a családdal, vasárnap rokonok pihentetik, fontos történeteket mesél asztal mellett, rántott csirkét rágcsál hozzá, hagyományost, pürével. Szép, kiegyensúlyozott, polgári életet él. Irigylésre méltó. Másra nem. Ákos tizenkét éve nem kívánja a feleségét. Egyáltalán. Ránéz, és nem. Se reggel, se este. Egyszerűen nem. Juli kaparja a falat, kér, fenyeget, könyörög, akarja, kívánja, semmi. A férfi sajnálja az asszonyt, mert szereti. A lelkét. A testét nem. Azt Áginak szereti sokkal inkább, aki munkatársa a cégnél. Hetente általában háromszor szereti őt, mindig munka után, hogy fürdetésre hazaérjen. Ákos élete így harmonikus. Ági és Juli pedig szenved csendesen. Három éve, rendületlenül. Szép, kiegyensúlyozott, polgári átverés. Ákos élete ez.

Kedves Anna, felesleges, soha véget nem érő maszatolás részese vagy. Dög unalmas, fárasztó, évekig húzódó testi- lelki nyomorgás első nyolc hónapján léptél túl. Legyen elég. Értelmetlen szarakodás. Nem neked való. Szaladj. Ha elég gyors vagy és szerencsés, most nem érnek utol pasid marasztaló szavai. Na gyerünk. Hajrá.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.