Vajon hogyan tehetik a nők még kellemesebbé az orális szexet? Azon kívül, hogy beleadnak apait-anyait? Örömet szeretnél okozni a partnerednek, de nem bírja a térded? Van megoldás. 

2011-ben egy népszerű divatcég marketingesei álltak elő a meglepő ötlettel: az egyik boltjuk promóciója kapcsán kitalálták, hogy a 150 dollár feletti vásárlások mellé egy igen hasznos kis ajándékkal kedveskednek a divatmárka imádóinak.

http://adsoftheworld.com

A limitált példányszámban legyártott meglepetések olyan térdvédők, melyek kényelmesebbé tehetnek a hölgyek számára bizonyos testhelyzeteket: többek között párjuk orális kényeztetését. Ez az apró figyelmesség a vásárlók felé igen nagy figyelmet generált - rengetegen tértek be a boltba, és ha már ott jártak, vásároltak is. A divatmárka kampánya egyébként a "Be Stupid" névre hallgat - ezzel a felhívással a cég tökéletesen elérte a célját: most minden róluk és az orális szexről szól.

Aki akkor lemaradt volna a promócióról, ne csüggedjen! A sportszerüzletekben kapható térdvédő is legalább ilyen jó. Ha valaki nem szeretné emiatt költségekbe verni magát, választhat kicsit olcsóbb térdszorítókat és izületrögzítőket is, melyeket sportgyógyászati eszközöket árusító boltokban szerezhet be. Utána pedig lehet térdelni napestig.