VV Anikó miatt szakított L.L. Juniorral a barátnője

VV Anikó szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa rosszkislánya elemében van: korábban már forró flörtbe keveredett VV Olivérrel, belezúgott Király L. Norbiba, most pedig úgy tűnik, hogy L.L. Junior került a hálójába.

A villa fekete démonja még nem tudja, hogy L.L. Juniorral való flörtje miatt a zenész nem sokkal a villából való kijövetele után szakított kedvesével. Junior a múlt héten Kasza Tibivel költözött be a luxusbörtönbe, hogy elkészítsék a villadalt. A srác már az első napon összemelegedett Anikóval, akivel rögtön megtalálták a közös hangot - sőt, egy teljes éjszakát végigbeszélgettek.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Valószínűleg ez verte ki a biztosítékot L.L. Junior amúgy is féltékeny barátnőjénél, aki a napokban szakított a zenésszel. "Az igazság az, hogy decemberben már egyszer szakítottunk, de végül mégsem bírtuk egymás nélkül, és kibékültünk. Nem tartott sokáig, és az a kis idő is nagyon viharosan telt. Már azt sem fogadta túl jól, hogy beköltözöm a villába. Nem tagadom, Anikó egy nagyon attraktív, csinos, vonzó nő, úgy érzem, mindketten szimpatikusak voltunk a másiknak, de csak beszélgettünk. Hozzáteszem, az összes többi lánnyal is sokat nevettünk, persze Anikó volt az, akivel kicsit közelebb kerültünk egymáshoz" - magyarázta Junior a Blikknek, aki szívesen találkozna majd Anikóval és a lakókkal is a későbbiekben.

A villa dögös rosszkislánya még nem tud arról, hogy mi történt a zenész kapcsolatával. Valószínűleg kétségbeesne, hiszen amikor Anikó megtudta, hogy néhány hete Olivér kedvese borult ki kettejük flörtje miatt, nagyon magába zárkózott.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.