Kállay-Saunders András nagyot koppant

nőnap Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár szexi énekese nőnap alkalmából lepte meg szerelmét - az eset azonban kisebb balesetbe torkollt.

Kállay-Saunders András nőnap alkalmából díszített fel ízlése szerint egy tortát Reninek. "Teleraktam szívvel, mert az neked nincs, és raktam a tetejére egy tűsarkút, mert szerintem te abban születtél, így jöttél ki anyukád hasából" - viccelődött a félvér fiú kedvesével, aki látszólag nagyon meg volt lepődve András figyelmességén.


Két orgazmus egy pincértől? Nézd meg új websorozatunkat!





TV2 press
TV2 press

Tolvai Reni csak annyit tudott, hogy a cukrászdában randiznak, ám azt nem sejtette, hogy kedvese egy személyes ajándékkal is kedveskedik neki. "De hát te nem is tudod, mi az a nőnap, hiszen az USA-ban nincsen" - lepődött meg a Megasztár 5 győztese, amikor rájött, meglepetés várja. A finomság átadása azonban fájdalmas véget ért: amikor András fogadta Renit, a srác tortával a kezében állt fel a székről, és teljes erőből lefejelte a lámpát. András ugyan nagyot koppant, de a meglepetés mégis jól sült el.

TV2 press
TV2 press

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.