Harry herceghez sosem menne hozzá a szerelme

lagzi esküvő Chelsy Davy brit uralkodóház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chelsy Davy volt Harry partnere Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjén, de ők sosem fognak összeházasodni - Chelsy legalábbis nem vágyik arra a felhajtásra, amivel az esküvő jár.


Northfoto
Northfoto

Harry nagyon szerette volna, hogy az ötéves kapcsolat ismét rendbe jöjjön Chelsy és közte, ezért hívta meg a szőke dél-afrikai lányt bátyja esküvőjére, és ezt a barátainak is bevallotta. Chelsy számára azonban jelenleg a szerelem háttérbe szorul - most a karrierjére akar koncentrálni: ügyvédjelöltként kezd dolgozni egy neves londoni irodában. Harry azonban egyre inkább szeretné bebiztosítani a kapcsolatát a dél-afrikai szépséggel: "Harry imádja Chelsyt, és nagyon szeretné, hogy a dolgok működjenek közöttük. Korábban - némileg ittas állapotban - már megkérte a lány kezét, ő azonban rögvest elutasította az ajánlatot.





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Veled is történt valami izgalmas ma? Gyere és meséld el nekünk!



Látta, min megy keresztül Katalin, hogy mennyi mindent kellett elviselnie, és úgy érzi, ez nem lenne neki való élet. Imádta az esküvőt, annak minden pompájával, de biztos benne, hogy neki semmi keresnivalója ezekben a körökben. Szabad akar lenni, és karrierre vágyik. Persze még bármi lehet közte és Harry között, de most ez az, amit Chelsy akar"




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chelsy is megjelent az esküvő utáni partin és a táncos mulatságon is, ahol az idő nagy részét Harry-vel töltötte. Aztán mindketten a Goring Hotel bulijában fejezték be az estét, onnan pedig állítólag Chelsy lakására távoztak. Chelsy hamarosan munkába áll, Harrynek pedig még nyolc hónapot kell eltöltenie a légierőnél, így lesz idejük kitalálni, hogy mi legyen a kapcsolatukkal. "Harry akkor lenne a legboldogabb, ha Chelsyvel élhetnének Londonban. Nagyon szeretné, ha újra együtt lennének Chelsyvel, akinek viszont egyáltalán nincs ínyére a rá irányuló figyelem, és az, hogy azért szerepel a médiában, mert egy herceggel jár" - vallotta a pár egy közeli barátja.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.