A nők 5-10 százaléka sohasem jut el az orgazmusig, 70% pedig legalább egyszer hazudta már a partnerének, hogy átélte a gyönyört. A Life.hu összegyűjtötte azokat a jeleket, amelyek elárulják, valóban ejutottál-e a csúcsra. Két éve ez volt nálunk a kedvenc cikketek.

Nincs azzal gond, ha néha színleled az orgazmust, a férfiak is megteszik, arra azonban figyelj, hogy egy jó színésznőt nem árulhat el a teste. Ha Oscar-díjas előadást tervezel, pontosan tudnod kell, mit figyel a férfi, milyen reakciókat keres, és mik azok a testi jelek, melyek hiányakor lebukhat a hamis szerető.

Thinkstock

1. Visszahúzódik a klitoriszod bőre
Közvetlenül kielégülés előtt teljesen visszahúzódhat a bőr, és ha szirtként kiemelkedik, a legjobb úton vagy, hogy eljuss a csúcsra. Ilyenkor a pasid egy pillantással el tudja dönteni, ha elég gyakorlott szerető, hogy hol jársz az úton. 

2. Felgyorsul a légzés és hevesen pumpál szív
Ha a partnered szorosan tapasztja fülét az arcodhoz, akkor gyanakodhatsz, hogy a lélegzetedet figyeli. Lihegni lehet gyorsabban, de a szíved ritmusát nem fogod tudni felgyorsítani, hacsak nem vagy valami keleti guru.

Thinkstock

3. Tágult pupillák
Szeretkezés előtt kedvesed mélyen belenézett a szemedbe? Sötétben nem látszik ugyan, de letesztelték ezt is: ha kielégültél, a világ eltűnik, a pupillád pedig kitágul.

4. Vérvörös ajkak
A szád, akárcsak a vaginád, az orgazmus közeledtével megduzzad és vérrel telik. Egy csók magasabbra is röpíthet, de el is árulhatja, hogy a kilövés pillanatában még nem voltál az űrhajón.

5. Ritmikus gimnasztika
A hüvelyed az orgazmus elérésekor ritmikus táncba kezd, legerősebb összehúzódást a tetőponton produkálja, ezzel is serkentve a hímtagot az elmélyedésre. A gésák tudományát ma már könyvekből és az internetről is elsajátíthatod. Valódi gyöngyszemek is születtek a témában, bátran kísérletezz.

6. Szauna az ágyban, ágy a szaunában?
Forró, izzadt szex? Igen, kérem. Minden porcikád megremeg, sajog a fáradtságtól, elönt a víz, ezt pedig nemigen tudod utángyártani, hacsak nem vonultok be még idejekorán a szaunába. Összerogyni izzadtan, összegabalyodott végtagokkal, nincs is annál kellemesebb fogyókúra...

Thinkstock

További hat fontos jele a kielégülésnek
1. A szeretkezés végén boltívet formál a tested, lábfejed megfeszül, arcod megváltozik a gyönyörtől.
2. Az arcod és nyakad hevesen izzadhat.
3. Nem elégültél ki, ha szex után kipattansz az ágyból és elvonulsz a fürdőszobába, a távirányító után nyúlsz és bekapcsolod a televíziót. 
4. A mellbimbód orgazmus után lágy és puha lesz, ha mégsem, ez áruló jel lehet.
5. A csiklód kétféleképpen reagálhat a kielégülésre; még vágysz lassú, kéjes mozdulatokra, esetleg néhányszor erőteljesen összerándul. Ezt sem tudod utánozni semmivel.
6. Az orgazmus miatt félreérthetetlen hangok hagyhatják el a szád. Egy biztos: ne csapd be a kedvesed azzal, hogy pornófilmekbe illően kiabálsz kielégülés nélkül! 

Ne felejtsd el, bárhogyan is állnak a dolgok, a legjobb mindig az egyenes út. Akkor is, ha kívánod a szerelmét, akkor is, ha nem. Sokévi házasság után sem késő rájönni, ha nem ez volt az igazi élmény, mert változtatni sohasem késő.