Szvingerparti: ahol bármi megtörténhet. Például legálisan megcsalhatod a párodat, és még csak hazudoznod sem kell. A lényeg, hogy legyen gyomrod végignézni és -élvezni, amikor ismeretlen emberek együtt vannak azzal, akit szeretsz, miközben férfiként te is megkaphatsz bárkit. Nem véletlenül bőséges és korlátlan az italfogyasztás.

- A szvingerezésnek szigorú szabályai vannak! - kezdett bele a tanításba Melinda, miközben nagyot kortyolt az italából. Az ő lakásán beszéltük meg ugyanis a találkát, hogy majd ott alapozunk, és onnan megyünk tovább. Egész héten távol tartottam magam tőle, nem akartam feleslegesen ellőni a patronjaimat. Ő ugyan hívott magához, de én ügyesen kitértem az invitálása elől. "A csütörtökre koncentrálok és erőt gyűjtök. Ha most nálad aludnék, nem tudnám kiélvezni fenekestül a murit" - hazudtam bele a telefonba. Tény, hogy egy kis viagrát is segítségül hívhatnék - jó hírnevet szerezvén magamnak szvingeres berkekben -, de eszembe jutott a múltkori alkalom, amikor egy fél bigyótól közel tíz órán keresztül intenzív merevedésem támadt, és kis híján infarktust kaptam.

Thinkstock

Rólunk nem szólt többet Melinda. Ha egy lány az első éjszaka odaadja magát és szvingerklubba invitál, az biztos nem a legideálisabb barátnőjelölt, és nem törekedhet tartós párkapcsolatra - bélyegzem meg szegény lányt automatikusan. Prekoncepcióimtól nehezen szabadulok, attól függetlenül, hogy Melinda nyíltan beszélt a zűrös múltjáról és hétköznapinak egyáltalán nem mondható szexuális életéről. Semmivel sem vagyok jobb nála! - kel rögvest Melinda védelmére az őszinte, liberális felem, de egy férfinél inkább dicsőség, míg a nőknél ledérség egyéjszakás kalandba bonyolódni, győzedelmeskedik erősebb, hímsoviniszta énem.

- Nagyobb részt párokkal fogunk találkozni, akik már behatóan ismerik egymást, és néhány elveszett, kószáló lélekkel - folytatta Melinda.
Az egyedülálló férfiaknak elég tekintélyes összeget kell a kasszában hagyni, hogy bebocsátást nyerjenek, az egyedül érkező lányoknak ingyenes a
rendezvény. Neked, mivel velem jössz, nem kell olyan mélyen a zsebedbe nyúlnod! Miután Melinda közölte velem, hogy mennyi az annyi, nyelek egyet, és karácsonyi pofát vágok az összeg hallatán, amiből évekig finanszírozhatnám a garázdálkodásaimat a kedvenc netes társkeresőmön.

Thinkstock

- Mindent szabad, de semmi sem kötelező! - adta tudtomra Melinda a legfőbb szabályt. A durvaság mellőzését, a védekezést, a visszautasítás tudomásul vételét, a kötelező zuhanyozást már elengedem a fülem mellett, netfüggő vagyok és nem szociopata.

- Indulunk? - ocsúdtam fel Melinda hangjára a mélázásból, amiből némi ingerültség is kihallatszott, de én inkább visszaültem az asztalhoz és kitöltöttem a maradék, közel fél üveg italt. Inamba szállt a bátorságom. Gyorsan összegeztem magamban a helyzetet: csoportos szexbuliba indulok egy általam alig ismert lánnyal, akivel nemi aktust fogunk létesíteni vélhetően vadidegen emberekkel és mindezekért még fizetek is! Bravó!

Egy hajtásra legurítottam a poharam tartalmát. - Ja, és még valami, amire már a legelején fel szerettem volna hívni a figyelmedet, megismerve a meglehetősen egyéni, faggatózós, tapintatlan ismerkedési stílusodat. Még jó, hogy most jutott eszembe! - közölte velem szúrós szemekkel Melinda. - A szvingerklubok a bizalmon alapulnak, ahol illik bemutatkozni, de tilos kérdezősködni! Légy szíves, ehhez tartsd magad!

folyt köv.


Gantner Ádám 38 éves, harmadik kötetes író.
Három évet töltött fent különböző internetes portálokon, ebből írta meg a tavaly nyáron megjelent, nagy botrányt kavaró A L@tor című könyvét, ami az internetes társkeresést veszi górcső alá. Jelenleg a  negyedik könyvén dolgozik.
"Bedobott a közösbe egy házibulin" - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110711-irany-a-swinger-klub-tarsat-keres-a-pasi.html Férfiasságból elégtelen - társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110627-ferfiassagbol-elegtelen-tarsat-keres-a-pasi.html Hancúr a lépcsőházban - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110620-szex-szerelem-parkapcsolat-hancur-a-lepcsohazban-tarsat-keres.html Mikor bújj vele ágyba? - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110606-szex-szerelem-parkapcsolat-mikor-bujj-vele-agyba-tarsat.html Bódult szex a táncparketten - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110530-szerelem-parkapcsolat-bodult-szex-a-tancparketten-tarsat-keres.html