Az ország nagy szextesztjében kevés csak férfiaknak szóló kérdés volt - ezek egyike az orális szexre vonatkozott. Egészen pontosan arra voltak kíváncsiak a teszt készítői, hogy a férfiak mindig örömmel fogadják-e partnerük orális kényeztetését.

Arra lehetett számítani, hogy a férfiak 100 százaléka válaszolja majd azt, hogy az orális szex elfogadása és élvezete mindig nyerő, és ez a feltételezés be is igazolódott: a válaszok alapján nagyon magas százalékban (84%) válaszolták azt, hogy igen, és csak 16 százaléka vonakodott olykor (vagy teljesen) párja orális közeledése elől. Egy biztos: a válaszokat nem befolyásolta se az életkor, se a kapcsolat hossza.


Aki nem szereti az orális szexet, az miért nem?

Azok a férfiak, akik szeretik nézni, hogy párjuk maszturbál, az orális szexet nagyobb valószínűséggel fogadják lelkesen, mint azok, akik nem tartják izgalmasnak párjuk önkielégítésének látványát.


Thinkstock

Kevésbé tudja értékelni az orális szexet az, aki bűntudatot érez önkielégítéskor, akinek nem volt még soha és nem is akar egyéjszakás kalandot, és aki jellemzően akkor akar szexelni, ha harmónia van a kapcsolatában. Azok a férfiak sem lelkesednek egyértelműen az orális szexért, akik szerint ártalmas a szex szerelem nélkül.

Tippünk: Idősek kedvence az orális szex

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=U8XdVpJrhJnKt57V" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed width="640" height="390" src="https://videa.hu/flvplayer.swf?v=U8XdVpJrhJnKt57V" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" /></object><br /><a href="https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/idosek-kedvence-oralis-szex-U8XdVpJrhJnKt57V" title="Idősek kedvence orális szex ">szólj hozzá: Idősek kedvence orális szex </a>

 Jellemző volt még az orális szexet visszautasítók között, hogy nem használnak szex során segédeszközt, nem feküdtek le a barátjuk barátnőjével, s szerintük nincs olyan, hogy "csak szex". Ezek a férfiak jellemzően negyedévnél is ritkábban szexelnek.


Ugyanakkor bármennyire is hatással vannak bizonyos tényezők arra, hogy egy férfi egyetért-e ezzel, azért 4/5-ük minden körülmény mellett igennel válaszolt.

Ez van: a pasim a férfiakat szereti!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110719-szerelem-parkapcsolat-ovon-alul-a-pasim-a-ferfiakat-szereti.html A szvingerezés aranyszabályai - társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110718-a-swingerezes-aranyszabalyai-tarsat-keres-a-pasi.html Válik az álompár! Vége Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20110716-jennifer-lopez-es-marc-anthony-7-ev-hazassag-utan-elvalnak.html Erotikus társkeresők - Te meddig mész el a szerelemért?http://www.life.hu/szeress/szex/20110715-erotikus-tarskeresok-te-meddig-mesz-el-a-szerelemert.html 7 jel, hogy közeleg a válás - Vedd észre időben!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110715-7-jel-hogy-kozeleg-a-valas-vedd-eszre-idoben.html Orgazmus vagy sem? A kielégülés 12 biztos jele!http://www.life.hu/szeress/szex/20110715-csucs-volt-hol-nem-volt-a-kielegules-12.html A legcikibb pasikudarcok az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110714-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legcikibb-pasikudarcok-az-agyban.html