Soha nem tudhatod, hol és mikor tör rátok az ellenállhatatlan vágy egy gyönyört hozó szeretkezésre. Ha ez éppen autózás közben következik be, elég, ha félreálltok egy nyugodt helyen... Még a legkisebb kocsiban is bevethetitek a Káma Szútra erotikus fortélyait. Íme, tippjeink!

Mindenki tudja, hogy mi áll a Szerelem könyvének lapjain, de csak kevesen merik kipróbálni az időtálló szexuális fortélyokat. A Káma Szútra legalább annyira szól a férfi és a nő érzelmi kapcsolatáról, mint a szexről fekve, ülve, állva vagy spárgában. A "használati útmutató" inkább azt hangsúlyozza, hogy a változatos, örömteli és kiegyensúlyozott szexuális élet mennyire fontos része egy párkapcsolatnak. Talán az egyik legfontosabb...

Hasznos tippek a kezdetekhez

Először is a megfelelő helyet kell kiválasztanotok. Ez lehet egy eldugott mellékút, egy elrejtett tisztás vagy akár a saját garázsotok is. Persze ha hirtelen jön a vágy, nem lehet jól felkészülni erre, de nem árt, ha könnyen levehető és felvehető ruhában vagy. Ha ülve szeretnétek szeretkezni, a vezető melletti ülés a legkényelmesebb, ha inkább fekve kezdenétek egy gyors menetbe, akkor irány a hátsó ülés. A fokozott izgalom feltétlenül szükséges, sok helyetek nem lesz az akrobatikus előjátékhoz, lehet, hogy időtök sem.

Thinkstock1. Kerékpóz

Akár kerékcsere után is kipróbálhatjátok... A pasid az anyósülésen foglal helyet, a lehetőségekhez képest terpeszbe tett lábbal. Te az ölébe ülsz, a lábadat behajlítva, de akár a derekát is átkulcsolhatod vele. Ebben a pozitúrában te irányítasz, te diktálod az iramot és a behatolás mélységét is. A kerékpóz kiváló választás, ha nehezen éred el az orgazmust, ugyanis a női gyönyör mihamarabbi elérésére "találták ki".

2. Lovaglópóz

A Káma Szútra egyszerűbb fogásai közé tartozik a lovaglópóz, valószínűleg számodra sem ismeretlen. Ez a lovaglás nagyon hasonlít a kerékpózhoz, de a hátsó ülésre való, nem az elsőre. A párod a hátára fekszik, a hely nagyságától függően kényelembe helyezi magát, de pedig az ölébe ülsz, de ha úgy könnyebben kivitelezhető, akkor guggolhatsz is. A lovagló póz előnyei ugyanazok, mint a fent említett keréké, abszolút nőkre szabott pozitúra.

3. Indiai misszionárius

A hagyományos misszionárius póz természetesen a Káma Szútrában is fontos szerepet kap. Sőt, az "autós" pózok között is helye van. Most te fekszel a hátadra, széttárod és felhúzod a behajlított lábadat, a partnered pedig először a combod közé, majd beléd hatol. Ha homorítod a hátadat, a kedvesed még mélyebben beléd tud csusszanni. Igazán gyönyörteljes póz mindkettőtöknek, és a kocsi hátsó ülésén pihegve nem is tűnik olyan unalmas szexpozitúrának, mint otthon az ágyban, párnák között.

4. A tehén egyesülése a bikával

Ezt a pozíciót akár kis autóhoz szabott kutyapóznak is nevezhetnénk. Te négykézlábra állsz a hátsó ülésen, ő pedig mögéd térdel és beléd hatol. És itt jön a különbség, a kedvesed ráhajol a hátadra és átölel, de akár a csiklódat is izgathatja, hogy könnyebben juss fel a csúcsra. Ha úgy kényelmesebb, az alkarodat is leteheted, nem kell tenyerelned. Nagyon-nagyon mély behatolást tesz lehetővé, erőteljes mozdulatok nélkül is.

5. Madarak egyesülése póz

A Káma Szútra tanításait még mindig lehet variálni a kocsiban. A madarak egyesülése szintén a hátsó ülésre való. Ezúttal azonban a pasid van alul, a hátán fekszik és felhúzza a behajlított térdét. Te az ölébe ülsz, de nem vele szemben, hanem neki háttal foglalsz helyet. Ez ismét egy olyan pozíció, ami a nő kényére-kedvére tesz, hiszen te irányítod a behatolás mélységét, te mozogsz, te válthatod a sebességet is... A pasid pedig imádni fogja, hogy hátulról figyelheti az eseményeket, amíg a kéjtől be nem kell csuknia a szemét.

Thinkstock


6. A tej és a víz ölelkezése

Irány az első ülés! A kedvesed kényelmesen elhelyezkedik, te pedig az ölébe ülsz, de háttal neki. A pasid mozgás közben a melledet simogathatja, vagy a csiklódat ingerelheti, de az is elég, ha csak szorosan magához ölel.

7. A lótusz

Igen, ennek a pozitúrának nagyon is sok köze van a jógaüléshez. Némi helyezkedés után a Káma Szútra eme gyöngyét a hátsó ülésen is kipróbálhatjátok. Te a hátadra fekszel, majd úgy húzod fel a lábadat, mintha lótuszülésben ülnél. Ha nem vagy elég hajlékony, a "törökülés" is megteszi, persze háton fekve. A pasid eléd térdel, kezével a derekadnál támaszkodik, majd ebben a pózban hatol beléd. A lótusz szexpóz elsőre talán nem tűnik túl kényelmesnek, de hidd el, sokkal élvezetesebb, mint hinnéd. Ráadásul mindkettőtöknek hihetetlen gyönyört okoz.

Mindent a szemnek - A chippendale-jelenséghttp://www.life.hu/szeress/szex/20110726-mindent-a-szemnek-a-chippandale-jelenseg.html Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html Ezért jó reggel szexelni!http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-jo-a-reggeli-szex.html 5 fontos szexszabály régi motorosoknakhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.html