Szeretnéd kényeztetni a pasidat, feldobnád a szexuális életeteket? Ezentúl részesítsd előnyben a férfiak kedvenc pozitúráit, meg fogsz lepődni, milyen könnyű a kedvükben járni...

Ha azt hiszed, hogy a pasiknak mindegy, hogy milyen pózban szeretkeznek, csak szex legyen, tévedsz. Akárcsak te, ők is minden alkalommal felejthetetlen együttlétre vágynak. Persze könnyebb az ő kedvükben járni, hiszen bármilyen pozitúrában megtalálják a szépet, a jót és az élvezeteset.

Forrás: Thinkstock

1. Misszionárius - A nagy klasszikus

A hagyományosnak mondható misszionárius pozitúra egyáltalán nem unalmas, egyhangú vagy kényelmetlen. Sőt kedvedre variálhatod is. Ha le szeretnéd nyűgözni a pasidat szeretkezés közben, kezdeményezz misszionárius szexet. Te a hátadon fekszel, a kedvesed pedig rajtad, a felhúzott lábad között helyezkedik el. Még élvezetesebbé teheted a szexet ebben a pozícióban, ha a csípőd alá egy párnát teszel, mert így a pasid még jobban beléd tud hatolni.

Miért szeretik a pasik?
A férfiak a szemkontaktus miatt részesítik előnyben ezt a pózt. Ha így szeretkeztek, a pasid látja az arcodat, ki tudja olvasni a szemedből, hogy te is annyira élvezed-e az együttlétet, mint ő.

 

2. Kutyapóz - Az igazi vérforraló

A kutyapóz valószínűleg nem ismeretlen számodra sem, de sokkal több lehetőséget kínál, mint azt hinnéd. Te térdelőtámaszban foglalsz helyet, a kedvesed pedig mögéd térdel. Ha így kényelmetlen neked, támaszkodj az alkarodra, ez a partnerednek is jobban tetszik majd... Ebben a pózban a nőnek nem sok mozgástere van, itt a pasid kezében van az irányítás. Ha azonban az aktus közben körözöl a csípőddel, és a párod is felveszi a ritmusodat, vagy ha a kedvesed közben a csiklódat simogatja, nemcsak te, hanem a pasid is hamarabb és hevesebben éri el az orgazmust.

Forrás: Thinkstock
Miért szeretik a pasik?
Kétségkívül a vérforraló látvány miatt, és azért, mert az irányítás az ő kezükben van. Bár az érzelmes szemkontaktus ebben a pozícióban kissé macerás, a férfit kárpótolja a popsi és a csípő látványa.

3. Lovaglópóz - Variációk orgazmusra

A lovaglópóz nemcsak a férfiak, hanem a nők egyik kedvence is. Te valószínűleg azért szereted, mert mint jó lovas, te diktálod a tempót, a behatolás mértékét. A pasid kedvence azért lehet ez a póz, mert amíg te lovagolsz, az ő keze szabadon garázdálkodhat - és garázdálkodik is... A pozitúra tulajdonképpen nagyon egyszerű, éppen ezért variálható. A párod a hátán fekszik, te pedig az ölében ülsz. Ha azonban ülés helyett inkább guggolsz, vagy ő nemcsak fekszik, hanem felül szex közben, máris más élményt nyújt a könnyed esti galoppozás.

Miért szeretik a pasik a lovaglópózt?
Mert rengeteg lehetőséget kínál egy izgalmas együttléthez. Lovagolhatsz a partnereden fekve vagy ülve, háttal, szemben vagy szorosan összeölelkezve, forró csókban összeforrva, és bár te irányítasz, a kedvesed biztosan nem bírja majd megállni, hogy csak nyugodtan feküdjön.

 

4. Kiskanál, nagykanál - A romantikus

A kanálpóz összebújós, fülbe suttogós, igazán szerelmes együttlétekre való. Ha idegenkedsz a kevésbé kényelmes kutyapóztól, ebben a pozícióban te is felfedezheted a hátulról való behatolás élményét. Te az oldaladon helyezkedsz el, a párod pedig mögéd fekszik. Természetesen lehet variálni itt is, például összeölelkezni, lábakat összefonni, vagy éppen ellenkezőleg egy kis távolságot tartani. Ha hiányzik szeretkezés közben a csókolózás és a szemezés, hiányukért biztosan kárpótol majd a pasid ölelése. 

Forrás: Thinkstock
Miért szeretik a pasik a kanálpózt?
Ugyanazért, amiért a nők: nagyon intim, bizalmas és romantikus.