Bűncselekmény vagy ártatlan, de rafinált női fogás a férfiak spermájának "titkos" beszerzése? Az, amikor az aktusban részt vevő nő a férfi tudta vagy beleegyezése nélkül használja fel partnere spermáját arra, hogy teherbe essen. A Life.hu-n két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.

Több ezer férfi döbbent már meg azon, amikor kiderült, hogy alkalmi partnere (esetleg barátnője) gyermeket vár tőle, pedig védekeztek: használtak óvszert, megszakították a közösülést, esetleg biztosra vehető volt, hogy a női partner gondoskodik a megfelelő védelemről. Az eset gyakran előfordul, hiszen az óvszer ellenére a mai napig jellemzően a nők "felelőssége" a védekezés. Kiváltság, amely akár fegyverré is válhat a férfiakkal szemben.


Így járt Boris Becker is

A "spermalopás" fogalma Boris Becker nevéhez fűződik, akit néhány éve egy szeretője, Angela Ermakova modell vett palira. Egy étterem mosdójában jött létre a titkos, tilos orális légyott, amely után, a máig tisztázatlan körülmények között "elszállított", megőrzött (sőt állítólag lefagyasztott) Becker sperma egy orvos segítségével Angela méhében landolt, és bizony a lopott spermából megfogant egy apró Becker utód. Mindez úgy történt, hogy a teniszcsillag tökéletesen "biztonságban" érezte magát, nyilvánvalóan eszébe se jutott, micsoda fondorlatos átverés részese. Tulajdonképpen áldozat: pontosan úgy, ahogy a férfiak egy része hasonlóan körmönfont spermaszerző akció áldozatának tekinthető.

AFP

Nem csak a celebek kiváltsága

Természetesen nem csak celebek vagy nagy vagyonnal rendelkező emberek járhatnak ebben a cipőben. A nők kifinomult módszerekkel rendelkeznek és a szexi lendületben lévő pasiknak jószerével esélyük sincs a "védekezésre", hacsak nem rutinból használják az óvszert. Bár egy fórumról az is kiderült, hogy spermalopásra elszánt nő számára egy vékony gumi nem jelent akadályt. Hogy morálisan mennyire megkérdőjelezhető az akció, azt mindenki döntse el maga, mindenesetre ma még nem találkoztunk olyan esettel, ahol spermalopás vádjával bárkit meghurcoltak volna. Nagyon is úgy tűnik, hogy a férfi testén kívül "található" ondó szabadon felhasználható a közelben lévő női partnerek számára.


Az apa ismeretlen

A cél természetesen a teherbe esés, akár úgy is, hogy soha nem hozzák az apa tudomására, hogy tudtán kívül részese volt egy sikeres megtermékenyítésnek. Néha a férfi nem ússza meg ennyivel, és fizethet, úgy, hogy esélye sem volt a lehetőségeihez igazodó családtervezésre.

Bianka, tolmács (38)
"Én nem voltam ennyire rafkós, valójában nem terveztem el előre a dolgot: egy záró rendezvényen azonban nagyon megtetszett egy külföldi pasi, akiről tudtam, hogy felesége, gyerekei vannak. Először csak a szex kedvéért mozdultam rá, de közben arra is rájöttem, hogy ha valakitől, hát ettől a pasitól szívesen fogannék egy babát. Jó teste, helyes arca, kiváló humorérzéke volt. Amúgy is úgy éreztem, itt az ideje a gyerekvállalásnak, pár éve már fontolgattam a lehetséges jelölteket, de valahogy senkinél nem szólalt meg a szívem. Ennél a pasinál igen. Úgy intéztem, hogy többet igyon a kelleténél, és becsalogattam a szobámba. Szerintem semmire sem emlékszik, vagy ha igen, hát homályos képei lehetnek arról, ahogy valaki az ölébe fészkelődött. Teherbe estem, ma már kétéves a kisfiam. Egyedül nevelem, de így is terveztem. Kiköpött az apja. Ha valaki kérdezi, kitől van, csak mosolygok, és azt mondom: 'Bence souvenir'. Lehet, hogy sokan szívesen megköveznének ezért, de fikarcnyi lelkiismeret-furdalásom sincs."

Thinkstock


A hazugság hálójában

Néha nincs szükség trükkökre, elég az, ha a férfi naivan megbízik a női partnerében, aki rendszerint ezt mondja: "Nyugi, szedek gyógyszert."

Patrik, vállalkozó (43)
"A titkárnőmmel viszonyom volt. Kata tudta, hogy nős vagyok, és eszemben sincs elválni a feleségemtől. Azt is tudta, mennyire féltem a házasságomat, nem akartam, hogy fájdalmat okozzunk a feleségemnek. Egy nap mégis azzal állt elő, hogy terhes. Kinevettem, hiszen mi minden esetben védekeztünk, vagyis nekem azt mondta, hogy fogamzásgátlót szed. Ő azonban simán abbahagyta, kiderült, már fél éve nem szedte a gyógyszert, vagyis álnokul, minden esetben azzal a céllal bújt ágyba velem, hogy teherbe essen. Nem tudom elmondani, mennyire megalázottnak és átvertnek éreztem magam. Főleg úgy, hogy nem lehetett mindezt eltussolni. Nem gyerektartást akart, hanem engem, és nem érdekelte, hogy ezzel eltipor egy családot. Én is hibás vagyok, tudom, de hány pasi tart szeretőt, mégis megússzák a dolgot. Én pórul jártam. Ma se feleség, se szerető, csak gyerektartás van. Ráment az életem."

Megtermékenyítés másképp

Akad olyan helyzet is, amikor a pasi nem bízza a véletlenre a dolgot és hite szerint ő is védekezik. Óvatos, fegyelmezett, irányít. Időben megszakítja a közösülést, és úgy véli, a spermája "biztonságos" területre kerül. Ám előfordul, hogy mégsem. Egy babára vágyó nő sok mindenre képes - lehet, az önmegtermékenyítésre is.

Anikó, kozmetikus (45)
"Szerintem nem lehet spermalopás az, ha valaki a párjától akar gyereket. Én Viktortól már évek óta szerettem volna babát, de ő nem támogatta az ötletet, mert volt három nagy gyereke, és azt mondta, elég volt. Egy alkalommal, nem sokkal a Becker-féle hír felröppenése után arra gondoltam, hogy ezt a módszert én is kipróbálom. Megszakításos módszerrel védekeztünk, mert egy ideje már nehezen bírta a szervezetem a fogamzásgátlót. Viktor kifejezetten fegyelmezett pasi, mindig 'kivette' időben, még a robbanás előtt. Akkor este is hasonlóképp történt. A továbbiakban azonban nem a megszokott forgatókönyv szerint zajlottak az események, mert én az aktus után a fürdőszobába nem azért vonultam be, hogy rendbe kapjam magam. Viktor spermája a hasamon csordogált lefelé. Elővettem az előre bekészített, fertőtlenített műpéniszt és amennyi spermát, amennyit csak tudtam, és felnyomtam a hüvelyembe. Terhes lettem. Amikor elmondtam Viktornak, hogy baba lesz, azt hittem, hogy nagyon ideges lesz, de azt mondta, hogy szerinte néhány kéjcsepp bennem maradt, és tulajdonképpen már várta, hogy mi lesz. Most aztán nem tudom, hogy az 'elrontott' megszakításos közösülés vagy a felkent sperma miatt jött létre a terhesség. Én biztos, hogy hallgatok, és kétkedésemet nem osztom meg a párommal, csak örülök a picinek."


Így oldhatod a stresszt szexszelhttp://www.life.hu/szeress/20130718-gyori-szilvia-a-lifehu-szaxualpszichologus-szakertoje-valaszolt-olvasonknak.html Pasivélemény: "5 perc, és a csúcson volt" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-pasivelemeny-nem-kellett-neki-5-perc.html Szaftos szexmesék a boldogságért? (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130715-orgazmus-szexualitas-parkapcsolat-szexmesek-a-boldogsagert.html A pasik a pornó miatt elégedetlenek a testükkelhttp://www.life.hu/szeress/20130802-a-porno-miatt-elegedetlenek-a-testukkel-a-mai-ferfiak.html Ezt gyűlölik a pasik a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111122-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-gyulolnek-a.html