A pornófilmekben szinte már kötelező elem, a hétköznapokban a többség számára tabu - mindenkinek megvan róla a véleménye, ugyanakkor rengeteg tévhit övezi. Most elmondjuk, hogy miért szeretjük mi, férfiak a popsiszexet. A Life.hu-n két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.

 

Thinkstock

 1. Mert különleges


Az ember (pláne ha férfi) már csak olyan gyarló lény, hogy mindig kíváncsi az újdonságokra. Szeret kipróbálni meg nem tapasztalt dolgokat, és pláne erős a kísérletezési vágya, ha olyan izgató dologról van szó, mint a szex, amelyben a természet ősi parancsa szerint a változatosság is vonzó számára (ellentétben ugye a nőkkel, akiket elvileg a biztonság motivál). Viszont kevesen mernek elmenni egy szvingerklubba, csoportban orgiázni, avagy megkockáztatni a lebukást egy nyilvános helyen lezavart numerával. Az anális szex viszont olyan különlegesség, ami ugyan kívül esik a "hétköznapi szex" hagyományos (és egyre táguló) korlátain, mégis biztonságban kipróbálható otthon, kettesben a megszokott partnerrel - is.

2. Mert intim


A legtöbb nő azért utasítja el az anális szexet, mert vagy a fájdalomtól fél, vagy megalázónak érzi azt. Az előbbit ki lehet küszöbölni, az utóbbi pedig cseppet sem igaz - kivéve, ha a pornófilmeket tekintjük mintának a szeretkezéshez, de hát az nem csak az anális szex terén nem jó ötlet. Ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen az anális szex a nőnek, nagyon finoman, óvatosan, gyengéden kell csinálnia a férfinak. És neki is akkor a legjobb, ha a nőnek jó, nem? (Mellékesen megjegyezzük, hogy a cikkben csak az ép személyiségű és fejlett szexkultúrával rendelkező férfiak nevében tudunk beszélni.) Ha pedig ez megvalósul, az csodálatos érzés a pasinak: a partnerét olyan közel érezheti magához, mint még soha, a nő ugyanis olyan helyre engedte be őt, ami még az intimnél is intimebb.

3. Mert átélhető

Nőtársaságokban, ha szóba kerül az anális szex, mindig akad egy nagyszájú hozzászóló, aki azt süti el, hogy "Majd akkor adom én oda a pasimnak a fenekemet, ha előbb ő is megtudja, milyen érzés bedugni oda valamit!" És ezzel általában nagy sikert arat, mert nem mernek tiltakozni a többiek között (többségben) helyet foglaló azon hölgyek, akik kipróbálták az anális szex nyújtotta örömöket, és még szeretik is a dolgot. A vicc az, hogy egy csomó férfit azért is izgat az anális szex, mert vagy fizikailag, vagy fejben ő is át tudja élni azt, milyen érzés lehet a nőnek, amit csinál. Egy hüvelybe hatolást soha nem fogunk tudni átérezni, de fenekünk nekünk is van, és sokan szeretik (még többen pedig szeretnék, csak félnek bevallani), ha azt is kényeztetik. Kézzel, nyelvvel, bármi mással. És ki mondta, hogy csak az számít anális szexnek, ha egy pénisz egy női fenékbe hatol?

Thinkstock

 

4. Mert kihívás

Mivel kívül esik a "hétköznapi" szexen, ezért sokak számára tabu - eleinte. Mivel rendkívül intim, így sokan félnek tőle - eleinte. Épp ezért annyira izgalmas rávenni egy nőt arra, hogy próbálja ki - épp velünk. Nincs annál nagyobb megtiszteltetés, mint ha egy kívánatos nő nekünk adja a feneke szüzességét, mi pedig olyan élménnyel tudjuk megajándékozni, amire azt mondja: megérte. Azért is kihívás, mert nehéz jól csinálni. Sokkal több előkészületet, ügyességet és odafigyelést igényel, mint a hagyományos szex. Emiatt rengeteg az olyan nő, akiket ügyetlen trógerek már elriasztottak a dologtól azzal, hogy ajtóstul rontottak a házba. Nekik bebizonyítani, hogy ezt igenis lehet élvezni: szép feladat.

5. Most akkor a popsi az új punci?

Dehogy. Jó eséllyel (a pszichológiai eseteket kivéve) egyetlen férfi sem adná fel a világ legcsodálatosabb testrészének élvezetét a fenékért cserébe. Valószínűleg mindenkit a kipróbálása izgat leginkább, később pedig a két partner közös döntésén múlik, milyen gyakran akarják felvenni a repertoárba. Noha a műfajt igazán kedvelő nők egybehangzó véleménye szerint az anális szex olyan, amit egyre jobban tud élvezni az ember, minél többször próbálta, azért keveseknél lesz igazán gyakori program. Megmarad annak, ami: egy élvezetes ínyencségnek, amitől nem kell félni.