Vége a hosszú szerelemnek - Szakított Hollywood első számú álompárja!

Vanessa Paradis Johnny Depp szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már Johnny Depp és Vanessa Paradis is szakítanak, akkor egészen biztos, hogy semmi sem tarthat örökké Hollywoodban.

Tipp! Elképesztő átalakulás, Krisztából a karácsonyi bulik királynője lett. Kattints a galériáért!


Vanessa Paradis térítette jó útra az akkor igencsak botrányos életet élő szívtiprót,

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A Rumnapló sztárja, Johnny Depp tizenhárom éve él együtt Vanessával, de bennfentesek szerint már hónapok óta elég fagyos a hangulat a sztárpár háza táján. Mr. Depp állítólag gyakran flörtölt más nőkkel és túl sokat bulizott új filmje promóciós útján, ez pedig hatással lehet a magánéletére. Arról még nem szól a fáma, hogy a férfi valóban hűtlen lett volna Vanessához, de a nőnek már elege volt kedvese állandó kimaradozásaiból. Vanessa állítólag kidobta a férfit, de megmondta neki, ha ismét normálisan viselkedik majd, akkor visszafogadja őt.

A pár szakításáról már májusban is felröppentek a pletykák - ekkor Depp az egyik munkatársát csókolta meg, amiről kép is készült. Johnny-nak és Vanessának két gyermeke van - Lily-Rose Melody Depp 1999-ben született, John "Jack" Christopher Depp III pedig 2002-ben.

Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.