Mindenki másképp csinálja. Van, ahol a prostitúció a kultúra része, és már gyerekek is művelik. Máshol a perverzió része a mindennapi szexuális életnek. Megint máshol pedig a férfiak és nők csak szigorú rituálé keretei között szeretkezhetnek.

Indiában él egy népcsoport, a banchara, akik úgy gondolják, hogy a prostitúcióval a tradíciókat követik. Pénzszerzés céljából már évszázadok óta folytatják ezt a mesterséget. Ez akkor kezdődött, amikor Bedia déli része és Közép-India - a számtalan elveszett háború folytán - elszegényedett, és prostitúciós kerületek alakultak ki területükön.

Passion Distribution

Minden elsőszülött lánynak csatlakoznia kell a "húskereskedelemhez". Amikor a legidősebb lány betölti a 12. életévét, akkor az apa egy ceremóniát rendez, amelynek keretei között a lány elfogadja, hogy prostituált lesz. Rögtön ezután találkozik az első kuncsaftjával, aki már a családi ház egyik szobájában vár rá.

Ezeket a lányokat már 8 éves koruktól fogva különböző erotikus játékokra és mutatványokra tanítják.


Japánban is nagy kultúrája van a prostitúciónak. A szerelemhotelek a teaszobákból alakultak ki, ahol anno a prostituáltak találkoztak a kuncsaftjaikkal. Ezek a létesítmények 1958 után szaporodtak el, amikor eltörölték az üzletszerű kéjelgést, így a szakma kénytelen volt a föld alá vonulni. Így mára a szerelemhotelek már teljesen természetes dolognak számítanak minden helyi fejében.

A JAPÁN SZERELEMHOTELEK - NÉZD MEG A SAJÁT SZEMEDDEL!
 

Azonban nem mindenhol ilyen közvetlen a nők és férfiak kapcsolata. Haitin a két nem tagjai teljesen különálló életet élnek, olyannyira, hogy külön házakban laknak, és egy férfi sosem léphet be egy nő lakhelyére. Csak a legkeményebb férfiak állhatják ki az udvarlás és házasság próbatételeit. Intim együttlétekhez kizárólag a közösségi terület egy darabját vehetik igénybe, amit a pár közösen tisztít meg a randevú előtt.

Ilyen és más kultúrák szokásain döbbenhetünk meg minden hétköznap 21 órakor a LifeNetwork műsorán! Nemcsak szexről, de ételekről, szépségápolásról, halálról és születésről is szó lesz.

További információ a műsorról a LifeNetwork oldalán található.