Szandika egy erotika kiállításon mutatta meg, mire is képes egy rátermett partnerrel és egy segédeszközzel. A szilikoncica Verát is erre a pályára csábítaná.


A ValóVilág negyedik szériájának szőkesége immár Sandra Celebry néven erotikus show-kban mutatja meg bájait. Együtt dolgozik olyan magyar pornósztárokkal, mint Judy Nero, Miss Iron, Mya ­Diamond, Susan Pearl és Tera Bond. A legközelebbi turnén azonban már új partnerrel szeretne fellépni: VV Verára vetett szemet.Fotó: Mudra László [origo]


,,Vera még nem tudja, hogy nyilvánosságra került a pornófilmje, így ha most kérdezném meg, hogy van-e kedve velünk jönni, biztosan szemérmesen vonakodna, de azután, hogy kijön a villából, és rájön, hogy mindenki tud a pornós múltjáról, biztosan átgondolja az ajánlatomat. Nem fogom erőltetni és sürgetni, pár hét alatt úgyis rá fog jönni, hogy hiába a villában szerzett ismertség, egy-két hónapig tart csak a felhajtás körülötte. Ha nem keres valamit, éhen fog halni." - vallotta Szandika a Borsnak.

,,Az erotika jó biznisz, a szexre mindig vevők az emberek. A mai világban nem is tudok még egy olyan szakmát mondani, amely ennyire biztos, és jó bevételt nyújt. Ebből kényelmesen meg lehet élni, és mivel a nézők hozzád sem érhetnek, nem is olyan megalázó a színpadi show. A műsor egyébként szerintem nem pornó, hanem erotika, igaz, abból a keményebb változat...Erre tökéletesen alkalmas lenne Vera is." - tette hozzá a szőke lány.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hétvégi horoszkóp (február 3-5.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120130-hetvegi-horoszkop-februar-35.html Havi horoszkóp februárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120126-februari-horoszkop.html Zugevő a VV5 játékosa - 14 kilót szedett felhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120131-valovilag-kinga-zugevo-letttizennegy-kilot-hizott.html Így jósolj kávézaccból!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120130-igy-josolj-kavezaccbol.html