Végre felvállalja kapcsolatát az X-Faktor győztese

X-Faktor Vastag Csaba szerelem kibékülés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba tavaly ugyan szakított kedvesével, Katával, de nemrég újra kibékültek. A szerelmesek igyekeznek kerülni a nyilvánosságot, a napokban azonban mégis együtt mutatkoztak, nem törődve a kíváncsi szemekkel.





Nézd meg az X-Faktor első szériájának utolsó klubkoncertén készült képeket! Kattints a képre!

A fiatalok azonban ismét egymásra találtak, mostanában pedig már nyilvános helyeken is együtt mutatkoznak. A Bors tudomására jutott, hogy nemrég Csaba és kedvese az egyik pesti plázában sétálgattak, nem törődve a kíváncsi tekintetekkel.

"Nagy rajongója vagyok Csabinak, ezért rengeteg fellépésén jártam már. Mindig feltűnt, hogy a magazinokban bemu­tatott barátnője, Kata sosincs vele. Úgy tudtam, csak a szűk baráti kör és a család láthatja őket együtt. Most viszont az egyik plázában kéz a kézben bóklásztak az emberek között, néha meg-megállva, és ölelkezve egy-egy kirakat előtt. Felhőtlenül szerelmeseknek tűntek, akik tíz centivel a föld fölött lebegnek. Igaz, Csabi végig a fejére hajtotta hatalmas kapucniját, mintha legbelül mégis szeretne elbújni a kíváncsi szemek elől, de úgy tűnt, annyira boldogok, hogy azzal sem törődnek, ha valaki felismeri őket" - árulta el egy bennfenntes a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.