Neked is beindítja a fantáziádat egy mély férfihang? Vagy épp fordítva: elképzelhetetlen számodra, hogy egy bizonyos hang gazdájával erotikus kalandba bonyolódj? Nem vagy egyedül!

Úgy tűnik, a hang fontos eszköze a szexnek. Nemcsak a nők képesek búgó hangon ágyba csábítani a kiszemelt jelöltet, de a férfiak is képesek ilyen mutatványra. Az, hogy a hang kiemelt szerepet játszhat az erotikában, nem új keletű gondolat. Az emberi hang képes módosítani az érzelmeinket, a hangulatunkat, megváltoztatja a pszichikai feszültséget, sőt a biológiai folyamatokat is lehet befolyásolni a hangok segítségével.

Thinkstock

 

Erika, kozmetikus (31)
"Bálinttal, a jelenlegi párommal először csak telefonon beszéltünk. Előtte soha nem találkoztunk, de abban a pillanatban, ahogy meghallottam a hangját, hihetetlen érzések futottak át rajtam. Egyszerűen megkívántam, nem súgott-búgott a telefonba, nem rezegtette különlegesen a hangját, csak elmondta, hogy miért hívott. Én meg azt se tudtam, mit is kellene válaszolni, a hangja egyszerűen lenyűgözött. Alig vártam, hogy találkozzunk. Kíváncsi voltam, hogy a vágyaimat felkorbácsoló hang mennyire illik ahhoz a személyhez, akit elképzeltem. Nem csalódtam. Tény, hogy már csak a hangja miatt is ágyba bújtam volna vele."
Tünde, telefonmarketinges szakember (28)
"Tudom, hogy sokan tartják csábítónak a hangomat, és bevallom, olykor ezt ki is használom. A munkám egyik legfontosabb feladata a meggyőzés, és a szexi hangom sokszor segít egy-egy termék vagy szolgáltatás eladásában. A legfurcsább azonban, hogy úgy tűnik, a nők is vevők a hangomra, és nyilván nem csak leszbikus lányokkal futok össze telefonon. Sokszor előfordul, hogy a pasik találkozni akarnak velem. Egyetlen alkalommal engedtem is az unszolásnak. Pontosan azért, mert én is épp annyira tartottam az ő hangját csábítónak, mint ő az enyémet. Azóta is együtt vagyunk, és pontosan azért, mert tudom, mennyire csalogató lehet a hang. Ha hazaér, nem azt kérdezem tőle, kikkel találkozott aznap, hanem hogy kikkel beszélt."

 

Thinkstock


István, könyvelő (45)
"Nekem a női hang a gyengém. Néhány évvel ezelőtt, amikor az erotikus szolgáltatások még kicsit visszafogottabbak voltak, a telefonszex számomra maga volt a mennyország. Volt egy lány, akinél tökéletesen mindegy volt, hogy mit mond, néha csak egy könyvből olvasott fel nekem, én mégis a puszta beszédhangja segítségével, hihetetlen sebességgel értem a csúcsra. Sokszor elképzeltem, hogy megpróbálom kideríteni, ki ez a lány, és milyen lehet valójában, de talán jobb, hogy csak a hangja varázsolt el annyiszor."

A beszéd- vagy énekhang azonban egyéb csodákra is képes: a hang rezgése kéjt is előidézhet bizonyos partner esetében.

Zsanett, tanárnő (27)
"Már gyerekként is nagyon érzékeny voltam a hangokra, úgy is fogalmazhatnék, hogy a bőrömön éreztem a zenét. Mindig fontos volt az is, hogy a partneremnek milyen a hangja. Nekem konkrétan szex közben segítenek a hangrezgések: akkor érek a legmagabiztosabban a csúcsra, ha orális szex közben időnként eltávolodik tőlem a partnerem, és csak rezegteti egy kicsit a hangját a combjaim között. Az nekem maga a kéj."


Szexelj a telefonoddal! - 5 szex-alkalmazás okostelefonra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120320-szexelj-a-telefonoddal-5-szexalkalmazas-okostelefonra.html Erotikus pasiparák, avagy mi bántja a férfit az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120314-nagy-pasiparak-avagy-mi-bantja-a-ferfit-az-agyban.html Amikor fáj a szex - Így kezeld a hüvelyszárazságot! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120313-amikor-fajdalmas-a-szex-igy-kezeld-a-huvelyszarazsagot.html Ezért játsszák meg a pasik az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-jatsszak-meg-a-pasik-az.html A nők nem úgy vágynak a szexre, ahogy a férfiak gondolják (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-a-nok-nem-ugy-vagynak-a-himvesszore-ahogy-a-ferfiak.html Szex nélkül a házasságig? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120306-szerelem-parkapcsolat-szex-nelkul-a-hazassagig.html