VV Fecó és neje között lángol a szerelem

VV Fecó szexuális élet Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fecó szexuális élete rendben van, de a villa egykori dumagépe aggódik, nehogy állapotos legyen a kedvese.

Fecó és Angéla igen intenzív nemi életet élnek. A dumagép szexuális étvágya hatalmas, ha pedig így folytatja, két pici gyermekük mellé újra bekopogtathat hozzájuk a gólya. Ez azonban a család súlyos anyagi gondjai miatt nem lenne jó...

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Eltelt pár hét azóta, hogy 161 nap után kijöttem a villából, de még mindig éjjel-nappal faljuk egymást. Lángolunk és dúl a szerelem! Annyira, hogy attól félünk: lesz még egy gyerek" - mesélte nevetve Fecó. "Angéla nem szed fogamzásgátlót, mert nálunk az nem nagyon megengedett, inkább én próbálok védekezni. Szeretnénk megállni a két gyereknél, bőven elég, amennyi van. Korábban sajnos elvesztettünk egy babát, emiatt is van bennünk egy kis félsz, de anyagi helyzetünk okán sem engedhetjük meg magunknak" - idézi Fecót a Stop.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.