A titkosszolgálat hivatásos kéjnőjeként kezdte a pályafutását Cicciolina - állítja egy nemrégiben megjelent, luxusprostikról szóló könyv.


A könyv szerint a szemrevaló nők behálózták a fontos vendégeket, hogy információkat csaljanak ki belőlük. Az egyik ilyen belügyes csábító egy 19 éves, fehér bőrű és jó alakú leányzó volt, akit akkoriban Ilonaként ismertek az egyik luxusszállodában. Ez a nő ma már Cicciolinaként ismert. A Blikk megkeresésére Staller Ilona elárulta: tényleg kémkedett és ágyba bújt a vendégekkel.

Fotó: Gáldi-Vinkó Andrea

"Kíváncsian figyelem, hogy milyen hírek jönnek otthonról a szállodák luxusprostituáltjairól, mert én voltam a műfaj egyik ősanyja. A hajdani Metró Klubban - 17 évesen - egy Tamás nevű férfi szervezett be. Fehér köténykében és csipkefityulával a fejemen kezdtem riszálni a vendégek előtt. Alig egy hete kezdtem dolgozni, amikor három férfi keresett fel, az igazgatónő irodájába hívattak és kémkedésre vettek rá, a családom és az én jólétemet emlegetve. A luxusszállodában igazgatókkal, gazdag üzletemberekkel, politikusokkal kellett kedvesnek lenni, mindent kiszedni belőlük, amit csak lehet, beleturkálni a táskájukba. Az első kuncsaftom egy kopaszodó idős német miniszter volt. Este nyolckor kellett a 203-as lakosztály ajtaján egymás után két rövidet kopogni. Selyemköntösben nyitott ajtót az elvtárs, azonnal berántott a szobába. Fenséges ételeket vacsoráztunk, utána behűtött pezsgőt szolgáltam fel neki a fürdőkádban" - mesélte Cicciolina.

Staller Ilona elmondta azt is, átkutatta a politikus táskáját, amíg az a fürdőkádban várt rá, de az aktus elől már megszökött. "Másnap az öltönyös megbízóim megszidtak, hogy nem teljesítettem 'rendesen' a feladatot, de megegyeztünk, hogy ez volt az első munka, legközelebb jobban fog menni. Jobban is ment" - tette hozzá Cicciolina. Ilona azt is elmondta, a nagy borravalókat a szálloda "hivatásos lányai" kapták, míg nekik, a hotelbe állított kémeknek gyakorlatilag ingyen kellett dolgozniuk. Neki azonban sikerült megmenekülnie a kémkedéstől és a hosszasabb szállodai szextől, méghozzá úgy, hogy a hotel egyik olasz vendégének engedve, hozzáment feleségül, hogy Nyugaton kezdhessen új életet - írja a Blikk.Jól bevált szexébresztő praktikák - 5 tipp férfiaktól (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.html Végre vallott szerelmi életéről Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20120412-scarlett-johansson-a-szerelmi-eleterol-vallott.html Hivatalosan is elvált a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120412-hivatalosan-is-elvalt-a-sztarpar.html Elkelt a népszerű sorozat szívtiprójahttp://www.life.hu/szeress/20120413-elkelt-a-nepszeru-sorozat-szivtiproja-chris-noth.html Csak szexre kellesz, avagy a palira vett pasik esete (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120412-csak-szexre-kellesz-avagy-a-palira-vett-pasik-esete.html Énekesnővel randizik Harry herceghttp://www.life.hu/szeress/20120411-harry-herceg-uj-kedvese-mollie-king.html Meddig férfi a férfi? - A pénisz életciklusa (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120410-szex-szerelem-parkapcsolat-a-penisz-eletciklusa.html